Quiet Luxury - órák és ékszerek

Varieté

Quiet Luxury - órák és ékszerek

Emma Takács

A női elegáns órák és ékszerek gyűjtése (és az ezekről szóló írások) mellett tanácsadói vállalkozását is vezeti. Vidám személyiség, aki mindig ott van, hogy tanácsot és segítséget nyújtson. Magánemberként anyuka és a finom sushi készítésének szerelmese.

23 november 2023

A Quiet Luxury egy olyan stílus, amely a legmagasabb minőségű dolgokat dicsőíti. A jellegzetes logókkal vagy monogramokkal ellátott ruhák és kiegészítők egyre inkább a múlté. Az exkluzív márkák elsősorban a természetes anyagokra, a visszafogott színekre és a nemesfémekre támaszkodnak. Érezze magát kifinomultnak egy jól megválasztott ruhatárral. Válasszon ékszereket és kiegészítőket a csendes luxus jegyében.

 

Quiet Luxury - a kevesebb több

A Quiet Luxury egy stílus a kifinomult és kifinomult emberek számára, akiknek a minőség az első. Minimalista formák, visszafogott színek és prémium anyagok, nincs helye kompromisszumoknak. Ez egy meglehetősen drága irányzat, de hogy csak a gazdagoknak való, egyáltalán nem. Egyesek szerint a szegények nem engedhetik meg maguknak az olcsó dolgokat. Ebben a perverz mondásban sok igazság van. Egy megfelelően összeállított, tartós és időtálló, kiváló minőségű darabokból álló ruhatár évekig szolgál minket, és soha nem megy ki a divatból.

 

Aviator óra Quiet Luxury stílusban a csuklóján

 

Szeretne a Quiet Luxury stílusában öltözködni? Először is, hagyja el a logókat, monogramokat és feltűnő betűket, vagy a feltűnő mintákat, például az állatmintákat. Kezdetnek válasszon olyan alapszíneket, mint a halhatatlan fehér és fekete, az elegáns tengerészkék, valamint a bézs és a szürke. Jól mutatnak a csíkok és a kockák is. Másodszor, válasszon természetes anyagokat: vászon, pamut, gyapjú, kasmír és selyem. A kiegészítők fontos szerepet játszanak a Quiet Luxury stílusban. Válassza a csúcskategóriás darabokat. Miért menjünk? Szezonális kiegészítőket lehet vásárolni az üzletláncban, ebben az esetben a kiegészítők időtállóak, valamint jól bírják az idő próbáját. A prémium órák olyan részletekkel rendelkeznek, mint a gyémánt indexek, guilloche vagy velencei csíkokkal díszített számlapok, ez sikket és presztízst kölcsönöz.

 

Ékszerek, amelyek fokozzák a szépséget és eleganciát kölcsönöznek

Quiet Luxury stílusú ékszerek, vagy milyen ékszerek? Mindenekelőtt értékesnek kell lennie. Mindenképpen az arany, az ezüst, valamint a platina mellett döntsön. Mit érdemes szem előtt tartani? Az arany és az ezüst különböző finomságú, ami meghatározza az ötvözet tiszta fémtartalmát. A legnépszerűbb aranyminta az 585-ös, amely akár 58,5 százalék aranyrudat is tartalmaz, ezért kemény és tartós. Érdemes megjegyezni, hogy a tiszta arany túl puha ahhoz, hogy ékszerekben használják. Az 585-ös aranyból készült finom ékszereket a Bonore márka kínálja. A márka kiterjedt portfóliójában fülbevalók, gyűrűk, női nyakláncok, láncok, valamint karkötők találhatók. A Bonore fehéraranyból, valamint tanúsított drágakövekkel készült ékszereket is készít.

 

Bonore ékszerek a Quiet Luxury stílusában

 

A Quiet Luxury egy minimalista stílus, és az ékszereknek pontosan ilyeneknek kell lenniük. Egyszerű vagy geometrikus formák. Ismét hangsúlyozzuk, a minőség a legfontosabb, sőt döntő. A Quiet Luxury stílusú ékszereket a precíz kivitelezés és a részletekre való odafigyelés jellemzi. A kis fülbevalók, a finom nyakláncok és a hírességek karkötői tökéletesen illeszkednek ebbe a trendbe. Ne feledkezzünk meg a gyöngyökről sem, amelyek a luxus szinonimái. Maga a leghíresebb stílusteremtő, Coco Chanel, valamint a stílusikon Audrey Hepburn és az ikonikus Jackie Kennedy is viselte őket.

 

Csendes luxus stílusú órák

Mik azok a csendes luxus stílusú órák? Mindenekelőtt klasszikus, időtlen és minimalista modellek. A legjobb és legpontosabb mechanizmusok alapján működnek, mind kvarc, mind automata. Annak ellenére, hogy prémium órák, meglehetősen diszkrétek. A számlapok letisztítottak, egyszínűek vagy elegáns napsugármetszéssel, guilloche-technikával, velencei csíkokkal vagy - a női órák esetében - gyöngyházfénnyel díszítettek.

 

Hanow csendes luxus karórák

 

Érdekes javaslatokat készített a Hanowa márka, amely a svájci kvarcművekkel ellátott órákról híres. A márka minimalista órákra összpontosít, amelyek tökéletesen illeszkednek egy kapszulagardróbba. Érdemes odafigyelni a lengyel Balticus márkára is. Amely érdekes férfi és női órákból is készített egy sorral. Ikonikus csillagporos sorozatuk acél szíjon tökéletesen megragadja a csendes luxus előfeltevését. Ezen kívül, ha prémium órákat keres, nézzen az olyan svájci gyártású márkák felé, mint a Certina, a Tissot, a Ball, az Doxa vagy a Delbana.

 

Érezze a presztízst a Quiet Luxury kiegészítőkkel

A csendes luxus nemcsak egy stílus, hanem egy filozófia is, amely tudatos vásárlási döntéseken alapul. Olyan dolgokat vásárolunk, amelyek tartósak és a legmagasabb minőségűek. Nem engedünk a divatnak és a trendeknek, azt választjuk, ami időtálló. Ennek a megközelítésnek köszönhetően nemcsak elegánsan nézünk ki, de nem is engedünk a fogyasztói hóbortoknak. A Quiet Luxury stílusú ékszereket és órákat megtalálhatja online üzletünkben, valamint a papírüzletünkben.


Emma Takács

A női elegáns órák és ékszerek gyűjtése (és az ezekről szóló írások) mellett tanácsadói vállalkozását is vezeti. Vidám személyiség, aki mindig ott van, hogy tanácsot és segítséget nyújtson. Magánemberként anyuka és a finom sushi készítésének szerelmese.