Sternglas

Sternglas

Sternglas

Designtörténelem a csuklón: Sternglas Naos Edition Bauhaus III

11 március 2024
A Sternglas négy limitált kiadású Naos Edition Bauhaus III óramodellt dobott piacra, amelyek a Bauhaus-eszme modern értelmezését képviselik. Egyszerűségükkel és eleganciájukkal tűnnek ki, miközben olyan praktikus funkciókat is kínálnak, mint a Super-LumiNova bevonat és a kettős fényvisszaverődés-gátlóval ellátott zafírüveg. Az órák különböző szíjválasztékokat kínálnak, köztük egy geometrikus Bauhaus-mintával ellátott exkluzív szíjat, egy elegáns fémszíjat és két kecskebőr szíjat.

A Sternglas órák egy német márka, amely minimalista dizájnjáról és kiváló minőségű kidolgozásáról ismert. Ha többet szeretne megtudni a Sternglas órákról, olvassa el őket a hivatalos eOrak blogon.

Blog a Sternglas órákról – érdekességek, vélemények, hírek

Hivatalos blogunk egy olyan hely, ahol érdekes tényeket, tesztelőink véleményét és a legérdekesebb Sternglas órák listáját gyűjtjük, kifejezetten az Ön számára. Gyakorlati útmutatókat készítünk, ellenőrizzük a márkával kapcsolatos híreket és írunk az új termékekről. Ha többet szeretne megtudni a Sternglas órákról, ajánljuk blogunkat.

A Sternglas azt jelenti, hogy a klasszikus vonalak, az átlátszó számlapok és a tömör anyagok elegáns órákat hoznak létre, amelyek vonzzák azokat, akik értékelik az egyszerűséget és a funkcionalitást. Ez a hagyomány és az óragyártás modern megközelítésének kombinációja. A Sternglas márkáról többet megtudhat blogunkon.