A brit AVI-8 márka érdekes repülési órákat kínál. Alkotói nemcsak a repülős modellekre emlékeztető dizájnra, hanem a funkcionalitásra és a praktikumra is nagy hangsúlyt fektettek. Ezeknek a tulajdonságoknak a kombinációja olyan termékeket eredményezett, amelyekkel a mindennapi használat során tiszteleghetünk a repülés történelme előtt.

olvass tovább

Avi-8 Karórák

(21)

Legnépszerűbb elöl
 1. -10%
 2. -10%
 3. -10%
 4. -10%
  AVI-8 P-51 Mustang Blakeslee Chronograph Bronze Oak Férfi Karóra AVI-8 P-51 Mustang Blakeslee Chronograph Bronze Oak Férfi Karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  133 150 Ft 119 830 Ft

  AVI-8 P-51 Mustang Blakeslee Chronograph Bronze Oak AV-4077-02

  Értékelés:
  100%
  Raktáron. Az árut ma elküldik
 5. -10%
 6. -10%
 7. -10%
 8. -10%
 9. -10%
 10. -10%
 11. -10%
 12. -10%
 13. -10%
 14. -10%
 15. -10%
 16. -10%
 17. -10%
 18. -10%
 19. -10%
  AVI-8 Hawker Hurricane Chronograph Férfi Karóra AVI-8 Hawker Hurricane Chronograph Férfi Karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  109 790 Ft 98 810 Ft

  AVI-8 Hawker Hurricane Chronograph AV-4011-0D

  Értékelés:
  100%
  Raktáron. Az árut ma elküldik
 20. LIMITÁLT KIADÁS
  -10%
 21. LIMITÁLT KIADÁS
  -10%
Legnépszerűbb elöl

Az AVI-8 munkája a vintage mintákból merít anélkül, hogy feláldozná az eszközök funkcionális dimenzióját. A komplikációk, amelyekkel ezek az órák fel vannak szerelve, nem csak a számlapot díszítik, hanem a mindennapi életben is alkalmazásra kerülnek. A modelleket mindenekelőtt a visszafogott dizájn és a könnyen olvasható számok különböztetik meg, amelyek fontos szerepet játszanak a pilóta szakmájában, de ugyanilyen hasznosak a repülőgépen kívül is.

AVI-8 órák - a márka története

2000-ben a Dartmouth Brands egy új márkával lépett a piacra, amely a repülés történetét és a repüléshez kapcsolódó embereket ünnepli a formatervezéssel. Az ötletet nagyon jól fogadták, és a piac lelkesedéssel fogadta, ami további lépésekre ösztönözte az alkotókat. Az AVI-8 egyesíti magában mindazt, ami a repülési órákban elengedhetetlen - a nagyméretű borítékok, amelyek az idő könnyű leolvasását jelentik; a masszív kivitelezés és a hasznos funkciók. Egyes modellek nagy koronákkal is rendelkeznek, amelyeket a pilóták által viselt kesztyűkkel is könnyű elfordítani. Mindez ízléses, vintage ihletésű dizájnba foglalva.

Az AVI-8 órák repülési inspirációi

Az AVI-8 márka kínálatában csak néhány kollekció található, ami határozottan előnyös, mivel garantálja, hogy minden egyes sorozatot tökéletességre fejlesztettek. Minden sor következetes, és a repülés világából származó konkrét témákhoz kapcsolódik. Találhatsz olyan modelleket, amelyeket a repülős egységek ihlettek, és olyanokat is, amelyek konkrét repülőgépek emlékét őrzik. Az AVI-8 Flyboy órák az első világháború idején a hadsereget ellátó francia légierő egyik századára, a Lafayette Escadrille-re utalnak. A sorozat neve a csoport egyik tagja által írt könyv címére utal. Alkalmi stílusban tervezett, a francia vonatkozások a nemzeti színekben megtartott finom varrásban nyilvánulnak meg. Kiváló minőségű bőrszíjak és barna és fekete árnyalatok alkotják ezeket a szokatlan órákat. Ezenkívül néhány termék praktikus kronográffal és hónapnapos időmérővel is fel van szerelve. A Hawker Hunter vonalat viszont az azonos nevű együléses vadászgép ihlette, amely 1953-ban megdöntötte a sebességrekordot. A repülőgépek katonai jellege az órák katonai hangsúlyait is tükrözi. A moro design, a tömör - kerek vagy szögletes - burkolatok és a pilótafülke ihlette számlapok mind olyan elemek, amelyeket a tervezők ebben a kollekcióban választottak.

A Hawker Harrier karóra sorozat viszont az ikonikus sugárhajtású repülőgépre utal, amelynek gyártása az 1960-as években kezdődött. Többek között a Királyi Légierő és az Egyesült Államok Légiereje szolgálatában állt. A kollekció modelljeit NATO-stílusú szíjakra szerelték, utalva a repülési kapcsolatokra. A rendkívül feltűnő, betonszerű textúrájú számlapok vagy a szerkezet működését bemutató számlapok szemet gyönyörködtetőek, és nem lehet közömbösen elmenni mellettük. Az AVI-8 P-51 Mustang az angol-amerikai katonai együttműködés megünneplésére készült. Ez a legendás vadászgép a II. világháború alatt az Egyesült Államok hadseregét és szövetségeseit szolgálta. A kollekcióban szereplő órák mindegyike egy-egy, az akkori történelemben meghatározó szerepet játszó légi parancsnok alakjára utal. Válasszon a strapabíró bőrszíjjal vagy masszív acél karkötővel ellátott változatok közül. Egyes modellek kronográffal és sebességmérővel is rendelkeznek.

AVI-8 óraüzlet Varsóban

Az AVI-8 órák ügyesen foglalják össze a repülés történetét, annak fontos alakjaival és gépeivel. Ezek a kiváló minőségű minták ötvözik a funkcionalitást, a kézműves technikákra való utalást, a vintage stílust és a tökéletesen kidolgozott részleteket. Ennek a csodálatos koncepciónak az eredményét a varsói Zegarownia írószerboltban csodálhatja meg.

Hivatalos AVI-8 Viszonteladó - Szerződött bolt - Forgalmazó

A kínálatunkban található órák engedéllyel rendelkező forgalmazóktól származnak - garanciával és eredeti dobozba csomagolva. Helyhez kötött és online üzletünkben is széles választékban kínálunk AVI-8 modelleket, így jó eséllyel megtalálod nálunk álmaid repülési óráját!