Engedélyezett üzlet Eorak

Vásároljon olyan engedélyezett üzletekben, ahol az órák törvényes forrásból származnak !

Csak egy hivatalos üzletben kaphat egy garanciakártyát, eredeti csomagolást és lengyel nyelvű használati utasítást az órával együtt.

A hivatalos üzletekben az adott márka gyártója vagy forgalmazója felel az óra garanciájáért és szervizeléséért. Dzięki czemu w przypadku uszkodzenia Twojego zegarka uniezależniasz się od decyzji pracowników danego sklepu.

Ráadásul sok óramárka a központi szervizközpont mellett országszerte több értékesítési ponttal is rendelkezik, ami megkönnyíti például egy egyszerű elemcseréhez való hozzáférést a garanciális időszak alatt.

A hivatalos üzletben történő vásárlás további előnye, hogy könnyen hozzáférhet a pótalkatrészekhez, különösen a bőrszíjakhoz, karkötőkhöz vagy szemüvegekhez.

Honnan ismeri fel az engedélyezett üzletet?

Csak nézze meg a szerződési feltételekben a panaszokra vonatkozó pontot. Ha az üzletben a gyártó vagy a forgalmazó garanciával ellátott árukat kínálnak, biztos lehet a hitelességükben. Ha azonban a "Kérjük, küldje vissza a hirdetett árut a boltunkba" záradékot találja, legyen óvatos. Lehet, hogy az óra nem valódi, vagy illegális forrásból származik.

Ha a fentiek nem győzték meg, egyszerűen lépjen kapcsolatba a szóban forgó márka hivatalos lengyelországi forgalmazójával, és kérdezze meg, hogy az adott üzlet kiskereskedőként együttműködik-e velük. Üzletünkben megtalálja az egyes márkák hivatalos forgalmazóinak elérhetőségeit.itt.

Ezenkívül megnézheti egy adott üzlet kínálatát a portálon. Ceneo.pl. Sok óramárka, a legjobb üzleteket a "hivatalos partner" jelzéssel kezdi megkülönböztetni. Amivel, mint a Eorak.hu üzlet, büszkélkedhetünk :)

Emlékezz még egy dologra – ha Ön egy nem hivatalos üzletet választ, amely úgy dönt, hogy a garanciális időszak alatt megszűnik, akkor Ön magára marad, mivel egyetlen szervizközpont sem fogja teljesíteni a garanciát. Ezért válasszon egy hivatalos üzletet, és legyen nyugodt az órájával.