Designtörténelem a csuklón: Sternglas Naos Edition Bauhaus III

Sternglas

Designtörténelem a csuklón: Sternglas Naos Edition Bauhaus III

Tamás Molnár

Szereti a luxusórákat, bálványozza az automatákat, és szenvedélyesen gyűjti őket. Ugyanakkor szorosan követi az órák világának minden hírét és eseményét. Magánéletében szenvedélyesen úszik és beutazza a világot.

11 március 2024

A Sternglas négy új, limitált kiadású Naos Edition Bauhaus III óramodellt dobott piacra. Ez a Bauhaus ethosz modern értelmezése, amelyben a márka évek óta forog. Az új sorozat óráit a tiszta színek és formák esztétikus kombinációja, a tartós anyagok használata és a kifinomult kézművességről tanúskodó formatervezés jellemzi. A gyártó változatlanul a Bauhaus filozófiát követi, mindenki számára jó designt kínálva.

  • A Sternglas négy limitált kiadású Naos Edition Bauhaus III óramodellt dobott piacra, amelyek a Bauhaus-eszme modern értelmezését képviselik.
  • A modellek többféle szíjváltozatot kínálnak, köztük egy exkluzív, geometrikus Bauhaus-dizájnnal ellátott szíjat, egy elegáns fémszíjat és két kecskebőr szíjat.
  • Az órák hamarosan kaphatók lesznek a Eorak.hu oldalon.
  • Azórákkal kapcsolatos további információkért látogasson el blogunkra.

Fehér, fekete és Bauhaus-művészet - a Sternglas Naos kollekció új kínálata

A Bauhaus stílus egyszerű eleganciája fehér számlapon, fekete mutatókkal és lineáris indexekkel reprodukálódik. A Sternglas Naos órakollekció újdonsága a Super-LumiNova lumineszcens bevonat használata a mutatókon és a hatpontos indexeken, amely még gyenge fényviszonyok között is optimális olvashatóságot biztosít. A hónap napjainak dátumablakát 6 óránál helyezték el, amelyet a Bauhaus-iskola, a 20. század leginnovatívabb művészeti, dizájn- és építészeti kovácsműhelyének, a Bauhaus-iskolának a bejáratára utaló piros lünetta vesz körül. A számlapot kettős tükröződésgátló bevonattal ellátott zafírüveg védi a sérülésektől, amely biztosítja a számlap kiváló láthatóságát.

Sternglas Naos Edition Bauhaus III karkötő

Sternglas Naos Edition Bauhaus III óra - a Bauhaus hagyományok és a kvarctechnológia ötvözése.

A csavaros hátlapot a formatervezés történetének egy mérföldkövét ábrázoló véset díszíti. Ez a híres Bauhaus tanterv pontos képét ábrázolja. A tokfedélen a Sternglas Naos Edition Bauhaus III órák összesen 1999 darabra limitált példányszámát is megtalálja. Az óra szíve mindeközben a Ronda 714 kvarcóra, amely akár 60 hónapos üzemidőt és -10/+20 másodperces pontosságot biztosít havonta. A 714-es kaliber mindössze 2,5 mm magas, így az óra burkolata karcsú és lapos.

Sternglas Naos Edition Bauhaus III fedél

Sternglas Naos Edition Bauhaus III három szíjjal és karpánttal.

A Naos Edition Bauhaus III négy szíjjal kapható. Választható az S01-NAB15-EB09 modellen található új, exkluzív Premium Edition szíj geometrikus Bauhaus-mintával, az S01-NAB15-ME11 példányon található elegáns SuperSlim fém szíj, valamint két Capra kecskebőr szíj - szürke (S01-NAB15-CA01) és piros (S01-NAB15-CA02). A gyorscserélő rendszernek köszönhetően minden pánt és karkötő könnyen, szerszám nélkül cserélhető. A szíjak a fekete PVD bevonattal ellátott, csiszolt rozsdamentes acél borításhoz kapcsolódnak. A Sternglas karóra vízállósága 5 ATM, ami azt jelenti, hogy ellenáll a nagyobb fröccsenéseknek, például kézmosásnak vagy esőzésnek.

Sternglas Naos Edition Bauhaus III kecskebőr szíjjal
Sternglas Naos Edition Bauhaus III prémium kiadású szíj és karkötő


Tamás Molnár

Szereti a luxusórákat, bálványozza az automatákat, és szenvedélyesen gyűjti őket. Ugyanakkor szorosan követi az órák világának minden hírét és eseményét. Magánéletében szenvedélyesen úszik és beutazza a világot.