A Locman egy jól ismert olasz óramárka. A cég időmérőit évek óta használják az olasz hadsereg katonái, és olyan hírességeken is láthatók, mint Sharon Stone, Elton John és David Beckham. Ezek az egyik legjellegzetesebb óramodellek a piacon. Merész színekkel, szokatlan betűtípussal ellátott, nagy indexekkel ellátott, feltűnő számlapokkal és egyéb részletekkel tűnnek ki a klasszikus minták közül, amelyek lehetővé teszik, hogy az óra tulajdonosa kitűnjön a tömegből.

olvass tovább

Női Locman Karórák

(3)

Legnépszerűbb elöl
 1. -10%
  Locman Stealth Női Karóra Locman Stealth Női Karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  148 850 Ft 133 960 Ft

  Locman Stealth 0804R01R-RRBKRGPK

  Raktáron. Az árut ma elküldik
 2. -10%
  Locman 1960 Solo Tempo Női Karóra Locman 1960 Solo Tempo Női Karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  100 910 Ft 90 810 Ft

  Locman 1960 Solo Tempo 0253R08R-RRWHRGPP

  Értékelés:
  100%
  Raktáron. Az árut ma elküldik
 3. -10%
  Locman 1960 Lady Only Time Női Karóra Locman 1960 Lady Only Time Női Karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  83 160 Ft 74 840 Ft

  Locman 1960 Lady Only Time 0253A08A-00WHNKPS

  Raktáron. Az árut ma elküldik
Legnépszerűbb elöl

A márka védjegye az avantgárd megoldások és a nem szabványos anyagok, amelyekhez a márka nyúl. Az innovatív és lenyűgöző formatervezés itt tökéletesen működő mechanizmussal és tartós anyagokkal párosul. Tekintse meg a Locman női karórák kínálatát, és élvezze a kiegészítők magas minőségét minden nap.

Válasszon a Locman női karórák számos kollekciójából.

Üzletünkben megtalálja a Locman női karórák legújabb kollekcióit. A hölgyek választhatnak sportos jellegű órák, valamint elegáns modellek közül, amelyek illeszkednek a különleges alkalmak öltözékéhez. Kínálatunkban összesen több tucatnyi típusú női karóra található.

Locman Donna női órák, avagy egy szokatlan dizájn minden hölgy számára.

Ebben a kategóriában többek között a Locman Donna női karórák hívják fel magukra a figyelmet. A sorozat modelljeire jellemzőek az ovális számlapok, nagyméretű, római számok formájában megjelenő indexekkel. A számlapot ezüstözött rozsdamentes acélból készült keret veszi körül, és az egész egy színes bőrszíjra kerül. A gyártó minden egyes órához más színű szíjat mellékel, így az óra megjelenését az öltözékéhez igazíthatja.

Nézze meg az elegáns Locman Stealth órákat

Azoknak a vásárlóknak, akik az óra feltűnő megjelenését a funkcionalitással szeretnék ötvözni, a Locman Stealth női karórákat ajánljuk. A sorozat minden modellje rendkívül tartós, mégis rendkívül könnyű titánból készül. Az órák gumipántokkal is rendelkeznek, amelyek szükség esetén könnyen tisztíthatók. A Locman Stealth női karórák számlapjai letisztult, klasszikus kialakításúak, így könnyen leolvasható az idő. Azonban ebből a kollekcióból sem hiányoznak a márkára jellemző Locman színelemek. A Locman Stealth női órák rózsaszín, kék, sárga, fehér vagy lila szíjjal, indexekkel és másodpercmutatókkal rendelkeznek.

A Locman History női órákat is kínáljuk, amelyeket a retro stílus ihletett. A kollekció órái négyzet alakú számlapokkal rendelkeznek, római számok formájában megjelenő indexekkel és elegáns bőrszíjakkal.