A Fossil Smartwatches olyan okosórák sorozata, amelyek ötvözik a modern dizájnt, a praktikus funkciókat és a robusztus felépítést. Az amerikai márka minden nap azon dolgozik, hogy tökéletesítse készülékeit, és ennek eredménye, hogy a Fossil Smartwatchok ötödik generációja már a piacon van. Az innovatív technológia alkalmazása nap mint nap új vásárlókat vonz, akiknek a gyors életmódját megkönnyíti a multifunkcionális okosóra. Ezeknek az eszközöknek a funkcionalitása működik, akár a munkahelyen, akár az edzőteremben vagy a mindennapi tevékenységek során. Nézd meg, mivel lepnek még meg a legújabb okosórák.

olvass tovább

Fossil Smartwatches

Nem találtunk a kiválasztásnak megfelelő termékeket.

Megérkezett az okosórák új generációja! A Fossil okosórák elérkeztek a negyedik generációhoz! Ez pedig rengeteg új funkciót tartalmaz, többek között az órával való fizetés lehetőségét, egy új, alacsony fogyasztású bluetooth modult és egy mikrofont, amely lehetővé teszi a hangutasításokat. Mit tudnak még ezek az órák?

Fossil okosórák - mi különbözteti meg őket?

A Fossil Smartwatches az eredeti dizájnt és a legújabb technológiát ötvöző modern okosórák sorozata. A Smartwatches termékcsalád modelljeinek stílusa a klasszikus órákat idézi, amelyeket évek óta gyárt ez a kiváló minőségű termékeiről ismert gyártó. A Fossil egy 30 évvel ezelőtt alapított amerikai márka, amely a piacra lépése óta folyamatosan növekvő népszerűségnek örvend, és az óragyártás technológiájában egyedülálló megoldásaival világszerte meghódította az órák szerelmeseinek szívét. Már első pillantásra is látható, hogy a márka óráinak tervezésénél az inspiráció az 1950-es évekre nyúlik vissza. A stílusos, klasszikus dizájnmegoldások modern időmérő működési mechanizmusokkal kombinálva hódítják meg a viselők szívét.

Fossil okosórák - válaszd a számodra kényelmes technológiát

A Fossil Smartwatches kollekció a márka válasza az okosórák terén egyre növekvő piaci elvárásokra. A termékcsalád modelljei két típusra oszthatók: hibrid és érintőképernyős. Az előbbiek ötvözik a klasszikus mutatós analóg órák kinézetét az okosórák funkcionalitásával: rendelkeznek Bluetooth-kapcsolattal, a számlapon megjelenő értesítések (közösségi médiából, sms-ből, e-mailből) beállításának lehetőségével, az aktivitás mérésére tervezett eszközökkel és a beépített Wear OS által kínált számos további funkcióval, amelyek kompatibilisek az Android és iOS okostelefonokkal. A Fossil Smartwatches Gen 6 viszont érintőképernyővel rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a számlap megjelenésének megváltoztatását, az okostelefonjuk vezérlését vagy az óra funkcióinak testreszabását. Emellett a készülék három gombbal rendelkezik. A felső az állapotfotó kiváltásáért felelős, míg az alsó az NFC-s érintésmentes fizetések gyors kezelését teszi lehetővé. A középső forgógomb az alkalmazások indításáért, valamint a kezdőképernyőre való visszatérésért felelős.

Fossil okosórák - gyönyörű design és modern technológia

A Fossil márka folyamatosan fejleszti az okosórák vonalát, a legújabb fejlesztésekhez nyúlva. A várva várt 6. generáció nem okoz csalódást. A gyártó gondoskodott arról, hogy az okosórák belsejében megbízható alkatrészek legyenek. Ezért egy Qualcomm® Snapdragon Wear 4100+ processzort helyezett a készülék belsejébe. A Fossil márka ígérete szerint ez állítólag akár 30 százalékkal növeli a teljesítményt, valamint biztosítja a naprakész adatokat. Emellett az átlagos üzemidő várhatóan eléri a 24 órát, a feltöltött akkumulátor 80 százalékát pedig már 30 perces töltés után eléri. Jelentős előrelépés, egyben újítás a készülék töltésének módja.ci vér oxigén. A beépített GPS-modul szintén nagy pluszt jelent. Jelentős kényelem, valamint újítás a készülék töltésének módja, különösen a kábel csatlakoztatása a dokkolóállomáshoz egy 360 fokban elforgatható, felpattintható osztott gyűrűk segítségével. Ezáltal sokkal könnyebbé válik a készülék használata töltés közben. Emellett az okosórák burkolata kétféle változatban készül, az első 42 milliméter átmérőjű, a második pedig valamivel nagyobb, 44 milliméteres.

Wear OS-sel felszerelt Fossil okosórák

A készülékek Wear OS-sel és Intel komponensekkel vannak felszerelve, amelyek lehetővé teszik az óra sokoldalú használatát, és számos mindennapi hasznos funkciót kínálnak, amelyek a felhasználók igényeitől függően változnak a modellek között. A fent említett funkciók csak egy töredéke annak, amit a Smartwatches termékcsalád modelljei kínálnak. A Fossil Smartwatches Gen 6 modellek beépített hangszórójának és mikrofonjának köszönhetően hangutasításokkal lehet más eszközöket vezérelni, beleértve az e-mailekre és szöveges üzenetekre való válaszadást is. Az okosóra vezetés közben az időjárás-előrejelzésről vagy a forgalomról is tájékoztat minket. Emellett a készülék lehetővé teszi a zene, valamint más Google-alkalmazások vezérlését is a csuklónkról.

Fossil okosórák - kényelmes és modern megoldások

A vitathatatlan technológiai előnyök mellett a vállalat ügyelt az órák építéséhez használt anyagok sokféleségére is. Előnyödtől függően választhatsz rozsdamentes acélból, szilikonból vagy bőrből készült modelleket. A kiváló minőségű alapanyagok használata garantálja a hosszú távú használat során a sérülésekkel vagy allergiás reakciókkal szembeni védelmet. A klasszikus kialakításnak és a visszafogott színeknek köszönhetően minden ízlésnek megfelelnek. Sokoldalú kialakításuknak köszönhetően a Fossil Q órák számos megjelenés tökéletes kiegészítői lesznek, funkcionalitásuk pedig racionalizálja a napi rutinokat. Ezek a modellek innovatív rendszerrel rendelkeznek, amely lehetővé teszi, hogy új szíjat szereljen fel saját maga, anélkül, hogy fel kellene keresnie egy órásmestert.

Válassza a Fossil Smartwatches Gen 6-ot, ha nagy teljesítményű óramodelleket keres, amelyek mindig támogatni fogják Önt, bármit is csináljon. Nézd meg, mivel lepnek meg ezek a figyelemre méltó okosórák most!

Fossil okosórák Varsóban

Nézd meg, mit kínál még az amerikai Fossil Smartwatches márka. A varsói üzlet széles választékot és modellek sokaságát kínálja, így a legalacsonyabb piaci árakon találhatod meg a kívánt órát. A varsói Fossil Smartwatches üzletünk a legjobb választás - ne várjon, és látogasson el hozzánk az Aleja Wincentego Witosa 31. szám alatt.

Hivatalos Fossil Smartwatches kiskereskedő - hivatalos üzlet - forgalmazó

Az általunk kínált összes Fossil Smartwatchet egy engedélyezett forgalmazótól szereztük be, ami garancia az eredetiségükre és a magas minőségükre. Vásárlásra invitáljuk Önt, mind a helyhez kötött üzletünkben, mind online.