Suunto Vertical Week - versenyezz a legnagyobb magasságnövekedésért a Suunto sportalkalmazásokkal

Suunto

Suunto Vertical Week - versenyezz a legnagyobb magasságnövekedésért a Suunto sportalkalmazásokkal

Tamás Molnár

Szereti a luxusórákat, bálványozza az automatákat, és szenvedélyesen gyűjti őket. Ugyanakkor szorosan követi az órák világának minden hírét és eseményét. Magánéletében szenvedélyesen úszik és beutazza a világot.

21 március 2024

A Suunto Vertikális világhét 10 éves jubileumi kiadása március 24-ig tart. Az eseményen mindenféle sportoló és outdoor-rajongó részt vesz. A triálfutóktól kezdve a síelőkön át a hegymászókig, a kerékpárosoktól a kalandorokig és túrázókig. A verseny célja, hogy kiderüljön, melyik ország és tevékenységtípus nyer, amely a legnagyobb szintemelkedéssel büszkélkedhet.

 
  • A Suunto Vertikális világhét egy évente megrendezésre kerülő kezdeményezés, amely a legkülönfélébb sportolókat és a szabadtéri sportok szerelmeseit hozza össze.
  • A verseny fő célja annak meghatározása, hogy melyik ország éri el a legnagyobb magasságnövekedést a különböző tevékenységtípusok során.
  • A résztvevők két SuuntoPlus alkalmazás segítségével követhetik nyomon a fejlődésüket: Vertical Week és Vertical Race.
  • Az órákkal kapcsolatos további információkért látogasson el blogunkra.
 

Suunto World Vertical Week minden szabadtéri tevékenységet kedvelőnek

A Suunto Vertical Week a márka által 2016 óta évente megrendezett kezdeményezés , függetlenül attól, hogy hol élsz. Az idei kiadás március 18. és 24. között kerül megrendezésre. Fő célja az országszerte megtett kilométerek és szintemelkedések nyomon követése és összegzése. Ezért, bármit is szeretne, a futók, a hegyi túrázók és az ejtőernyősök rajongói egyaránt részt vehetnek az eseményen.

 

Suunto Vertikális világhét

 

Suunto World Vertical Week - melyik ország a legsportosabb?

A Vertical Week egyben egy lehetőség arra is, hogy megmérkőzzön a legfittebb ország címéért, ahol összemérheti magát másokkal, és kiderül, ki szerzi meg a legnagyobb magassági előnyt. Mint minden évben, az esemény végén az összes résztvevő pontszámait összeadják, hogy kiderüljön, melyik ország érte el a legnagyobb magasságot, és melyik sportág volt a legnépszerűbb. Tavaly 153 000 Suunto órafelhasználó vett részt az eseményen. A legnépszerűbb sportágnak a skitúra bizonyult, amelyet a hegymászás és a terepfutás követett. Az országok közül a legnagyobb szintemelkedést Ausztria érte el, majd Olaszország és Szlovákia következett.

 

Suuntoo függőleges napenergia

 

Két Suunto sportalkalmazás a Suunto World Vertical Week alatt elért eredmények nyomon követéséhez

Az esemény ideje alatt a résztvevők az új SuuntoPlus Vertical Week sportalkalmazásokban nyomon követhetik a túlmászásban elért eredményeiket. Az első a Vertical Week, amely minden megmászott métert számol, és megmutatja az aktuális tevékenység és az egész hét teljes magasságát. A második alkalmazás a SuuntoPlus Vertical Race, amely lehetővé teszi a futó számára a függőleges futótempó követését. Az alkalmazás egyetlen nézetben megmutatja, hogy a résztvevő milyen messze van a céltól, valamint azt, hogy az átlagos tempója alatt vagy felett van-e. A Suunto Vertical Week 2024 verseny eredményeit március 29-én teszik közzé.

 

Suunto Vertical a csuklón

Minden Suunto karóra megtekintése


Tamás Molnár

Szereti a luxusórákat, bálványozza az automatákat, és szenvedélyesen gyűjti őket. Ugyanakkor szorosan követi az órák világának minden hírét és eseményét. Magánéletében szenvedélyesen úszik és beutazza a világot.