Díjak és visszajelzések eorak

Díjak és vélemények az Eorak.hu-ról

Az Eorak 10 éve az egyik legnagyobb és legelismertebb lengyel online áruház az óra- és ékszerágazatban.

Az ügyfél az első

Ügyfeleink elvárásainak való megfelelés érdekében olyan online áruházat hoztunk létre, amelyben a vásárló az első helyen áll. Célunk egy modern üzlet létrehozása, amely nem csak a termékeken, hanem mindenekelőtt a tökéletes kiszolgáláson alapul.

Minőségi termékismertető

Arra törekszünk, hogy a lehető legegyszerűbbé tegyük a megfelelő óra kiválasztását különböző óra bemutatási megoldásokkal. Az Ön által kapott óra pontosan megegyezik a weboldalunkon kiválasztott órával.

CENEO.pl

CENEO.pl

Ceneo.pl - az egyik legnagyobb véleményformáló portál Lengyelországban. 2020-ban a "Divat és kiegészítők" kategóriában az 1. helyet szereztük meg az összes üzlet között. Így sikerült megismételni a 2019-es eredményt. A több mint 30.000 független vásárlói véleményből származó majdnem 99%-os pozitív értékelés olyan eredmény, amellyel kevés webáruház büszkélkedhet. Örülünk, hogy ilyen sokan elégedettek a szolgáltatásunk minőségével.
Eorak.hu a ceneo.pl oldalán »

Opineo.pl

Az Opineo.pl portál már ötödik éve díjaz minket. Üzletünk a rangos Ranking of Internet Shops 2021-ben az "Órák és ékszerek" kategóriában az 1. helyet szerezte meg. Ez különleges elismerés számunkra, mivel a portál független vásárlói vélemények alapján működik. A több mint 4,95/5-ös átlag, közel 15.000 vélemény örömmel tölt el minket, és motivál minket, hogy folytassuk munkánkat!
Eorak.hu az opineo.pl oldalon »

Megbízható vállalat

Rzetelna Firma

A Megbízható Vállalat tanúsítvány cégünk és az Eorak.hu üzlet megbízhatóságát, pontosságát és becsületességét igazolja. Megszereztük a lengyel piacon a legelismertebb megbízhatósági tanúsítványt - a Rzetelna Firma címkét. Üzletünk 2014 óta folyamatosan részt vesz a programban.
Eorak.hu a rzetelnafirma.pl oldalon »

Gazele Biznesu

2015-ben a Puls Biznesu magazin elismerésben részesültünk a "Az üzleti élet gazellái" rangsorban. A díjat a legdinamikusabban fejlődő lengyel vállalatoknak ítélik oda. Cégünk a régióhoz és az országhoz képest is kiemelkedett az árbevétel és a bevétel növekedése tekintetében!