A Carl von Zeyten egy olyan márka, amely a kifinomult modellek készítésének szenvedélyéből született. Ez a rendkívüli márka 50 évvel ezelőtt született, és a kezdetektől fogva hűséges vásárlók csoportját szerezte meg. Mi az egyedi a márka óráiban? A német precizitás a kiváló minőségű modellek létrehozásában, amelyek a tulajdonosuk szemét gyönyörködtetik a formatervezésükkel. A márka órái időtállóak és bármilyen stílushoz illeszkednek.

olvass tovább

Carl Von Zeyten Karórák

(23)

Legnépszerűbb elöl
 1. -10%
 2. -10%
 3. LIMITÁLT KIADÁS
  -15%
 4. -10%
 5. -10%
 6. -10%
 7. -10%
 8. -10%
 9. -10%
 10. -10%
 11. -10%
 12. -10%
 13. -10%
 14. -10%
 15. LIMITÁLT KIADÁS
 16. LIMITÁLT KIADÁS
Legnépszerűbb elöl

A svájci órákat tartják a legjobbnak a világon - ezt már mindenki hallotta. De nem mindenki tudja, hogy a német órák egyáltalán nem rosszabbak náluk. Mindez annak a szemernyi igazságnak köszönhető, ami a rendkívül szorgalmas és pontos németek sztereotípiájában rejlik, amit a Carl von Zeyten órák is bizonyítanak.

A Carl von Zeyten óramárka figyelemre méltó története

A Carl von Zeyten márkát a múlt század közepén alapították Németországban. Az alapító, Carl von Zeyten úgy döntött, hogy a lehető legtöbbet akarja elérni a szakmájában, és úgy döntött, hogy kiváló minőségű órákat fog gyártani. Saját modellekkel kezdett el foglalkozni, amelyeket folyamatosan fejlesztett, és az egyes szériák összeszerelési kérdéseivel, valamint szervizelésükkel is foglalkozott. Rendkívüli kitartásának köszönhetően híre messze túlterjedt a Fekete-erdőn és Eisenbachon. Nem pihent azonban a babérjain, hanem továbbképzés céljából sokat utazott. Angliában és Svájcban is meglátogatta az óragyárakat, és ennek során felfedezte, hogy egyes anyagok alkalmasak az órák bizonyos alkatrészeire, mások viszont nem. Ennek eredményeként képes volt korszerűsíteni a gyártási folyamatot, így az órák sokkal hatékonyabbak és pontosabbak lettek.

Sok év elteltével a márka újraindult, és bemutathatta Carl von Zeyten munkájának gyümölcsét - olyan órákat, amelyek minden szempontból kiválóak, és a legújabb technológiát használják a modellek megalkotásakor.

Hogyan néznek ki a Carl von Zeyten órák?

A Carl von Zeyten férfi karóra modellek hihetetlen pontossággal és a részletekre való odafigyeléssel készülnek. A darabok nagy részét a csontvázas órák konvenciója képviseli, egy olyan modell, amelynek számlapja felfedi a benne lévő mechanizmus titkait. Ez különösen értékes lehet a kíváncsi egyének számára, akik szeretik tudni, hogyan működik minden egyes tárgyuk. Egyes Carl von Zeyten órák úgynevezett nyitott szívablakokkal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik, hogy működés közben láthassuk a meghajtórendszer egyes alkatrészeinek, főként az egyensúlyoknak a forgását. Ezeket nem ritkán az őket tartó híd különbözteti meg, amely ráadásul díszes mintákkal gravírozott vagy csiszolt. Ez nagyszerű hír azok számára, akik valami egyedit keresnek az órákban, ami más modellekben nincs meg. A márka azonban nem habozik kísérletezni - egyes óráknál dupla egyensúlyt vezettek be, amelyek a nyitott szívablaknak köszönhetően szemet gyönyörködtetőek, és avantgárd jelleget kölcsönöznek minden modellnek. Remek példa erre a Carl von Zeyten Black Forest gyűjtői modellje, amely különösen szép kivitelben készült.

Válasszon Carl von Zeyten órát - ideális a jó stílus kedvelőjének

A Carl von Zeyten órákat egyedi, avantgárd design jellemzi. Ez nem jelenti azt, hogy hiányoznának közülük a klasszikus megjelenésű modellek. A német gyártó kínálatában azonban a stilisztikailag innovatív modellek uralkodnak. Szokatlan megjelenésük, különösen a szerkezetek jellegzetes leleplezése, a díszes hidak használata az egyensúlyok alátámasztására és a klasszikus genfi csíkok az ingákon csak néhány előnye ezeknek a szokatlan óráknak. Érdemes megemlíteni, hogy a márka olyan neves gyártók legjobb mechanizmusait használja, mint a japán Miyota és a svájci ETA. Ne várjon tehát, rendelje meg most a legérdekesebb órák közül néhányat, és győződjön meg róla, hogy tökéletesen illeszkednek a stílusához.

Hivatalos Carl von Zeyten viszonteladó - hivatalos üzlet - forgalmazó

A Zegarownia.pl egy olyan üzlet, amely a legmagasabb minőségű Carl von Zeyten órákat kínálja, amelyek kizárólag engedélyezett forgalmazásból származnak. A vásárlás a helyhez kötött üzletben és online egyaránt lehetséges. Gyors szállítást biztosítunk.

Carl von Zeyten óraüzlet Varsóban

A Carl von Zeyten elkötelezett a lélekkel rendelkező klasszikus órák megalkotása mellett. Nézze meg a helyhez kötött üzletünk vagy weboldalunk kínálatát, és válassza ki a csuklóját leginkább megszépítő modellt. A Zegarownia üzlet a Carl von Zeyten márka hivatalos kereskedője. Varsóban a legjobb áron találja meg ennek a márkának az óráit.