A Pulsar márkát a vásárlók a kivitelezésre való odafigyelés és a szokatlan formatervezés miatt ismerik el. A márka filozófiája azon alapul, hogy olyan terméket hozzon létre, amely innovatív dizájnnal és univerzális megjelenéssel párosul, hogy minden vásárló egyedinek érezze magát, és kifejezhesse egyéniségét. A nőknek szánt termékcsalád a szépséget és az erőt hangsúlyozza, de frissességet és magabiztosságot is ad.

olvass tovább

Női Pulsar Karórák

Nem találtunk a kiválasztásnak megfelelő termékeket.

A Pulsar órák a piacon az óraipar egyik legjobban elkészített órájaként ismertek. A Pulsar nem csak férfi órákról szól. Női Pulsar órákat is kínálunk, amelyek nem különböznek a férfi modellektől. Tudja meg, melyik óra tetszik a legjobban.

Pulsar női karóra - a tökéletes ajándék

A női Pulsar órák minden korosztály számára készültek - az elegáns karakterű modellek gyengéd és finom kialakításúak, amelyek univerzális jellegüknél fogva ideális ajándékötletet jelentenek. A Pulsar női karóra megalkotásához a gyártók a legmagasabb minőségű anyagokat használják, így olyan terméket hoznak létre, amely évekig tart. Pontos járásuk a kvarcmechanizmusnak köszönhető. Miben tűnnek még ki a Pulsar női karórák? Ez az esztétika, amely az apró, nőies hangsúlyokon alapul - itt a borítékok gyönyörű kombinációi tartoznak a szíjjal vagy karkötővel, a gyöngyös számlapokkal és a kristályok formájában lévő kis díszítésekkel.