A Seiko órák a legkézenfekvőbb választás mindazok számára, akik stílusosan és elegánsan szeretnének kinézni, miközben a legmagasabb minőségű órát élvezik. A Seiko japán modelljei önmagukban is garanciát jelentenek a megbízhatóságra, amelyet a tokiói székhelyű manufaktúra minden órája szigorú tesztelésnek vet alá. E modellek esetében a hagyomány találkozik a modernitással, ami tökéletesen megmutatkozik a klasszikus dizájnban, a legújabb technológiai fejlesztések alkalmazásával kombinálva, amelyek minden új sorozatot pontosabbá és hatékonyabbá tesznek az előzőnél.

olvass tovább

Seiko Karórák

Nem találtunk a kiválasztásnak megfelelő termékeket.

Mindig egy lépéssel a többiek előtt - a Seiko márka mögött álló ötlet az, hogy a mozgás járásának javításán dolgozzon, és olyan órát hozzon a piacra, amely mindenkit kielégít, aki értékeli az óraműves kézművességet. Az 1881-ben alapított japán Seiko márkának először fel kellett zárkóznia az európai cégekhez. A termékei fejlesztésén való munka gyorsan meghozta a sikert, és a Seiko által bevezetett innovatív technológiák még a svájci gyártókat is megelőzték. A Seiko forradalmasította az óragyártást az első kvarcművel működő modell bevezetésével, később pedig a Kinetic technológia kifejlesztésével, amely az óra akkumulátorának a tulajdonos csuklójának mozgásával történő feltöltését jelenti. A vállalat egy GPS-szel ellátott napelemes óra bevezetésével is büszkélkedhet, amely hamarosan világszínvonalúvá vált a finom órák gyártásában.

Seiko karórák férfiaknak - válasszon japán precizitást

Az ebben a kategóriában bemutatottSeiko férfi órák nagyrészt elegáns órák, amelyek egyedi kialakításukkal hívják fel magukra a figyelmet. Klasszikus kialakításuk, ahol a rozsdamentes acél dominál mind a burkolat, mind a karkötő felépítésében, tökéletesen illeszkedik bármilyen elegáns stílushoz. Azok számára, akik más megoldásokat kedvelnek, a Seiko márka bőrszíjjal ellátott órákat is készített - ennek köszönhetően sokkal előkelőbb jelleget nyernek.

Erőteljes Seiko órák minden sportolónak

A japán Seiko órák között azonban vannak sportmodellek is, amelyeket mindenekelőtt a kronográf számlapok különböztetnek meg, amelyek különösen kiemelkedőek ezeknél az óráknál. Segítségükkel minden rekordokért rajongó sportoló rögzítheti az időket - akár futás közben, akár az autó adott helyre való megérkezésének sebességét mérve. Az egyik legérdekesebb sorozat ebben a kategóriában a Seiko Chronograph kollekció, amely számos változatos kialakítású és funkciójú modellt tartalmaz, amelyek közül a legjelentősebb a napfénynek köszönhetően történő újratöltés képessége - egyes modellek esetében.

A tökéletes szerkezet minden Seiko órához

Egy másik népszerű kollekció a Seiko Kinetic férfi karórák. Ezekben a modellekben található meg a Seiko által az alapoktól kezdve létrehozott innovatív Kinetic rendszer. A speciális újratölthető akkumulátorok jelenlétének köszönhetően az óra akkumulátorai automatikusan töltődnek, miközben az óra jár és mozog. Az akkumulátorok energiát tárolnak, akár 6 hónapos tartalékot biztosítva. Ez kiváló hír azok számára, akiknek több órájuk is van, és nem viselnek minden nap egy darabot, de szeretnék, ha mindig a helyes időt állítanák be. A kollekció órái között találunk minimalista, kiegészítő funkciók nélküli modelleket, valamint kronográffal, erőtartalékjelzővel, 24 órás időjelzővel és dátumkijelzővel ellátott modelleket.

Seiko órák földrajzi helymeghatározással és napelemmel

Szintén ebben a kategóriában hívják fel magukra a figyelmet az Astron sorozat órái. Ezek az első olyan órák, amelyek teljes egészében napenergiával működnek, és az időjelzés szinkronizálása is GPS-vevő segítségével történik. Ez a korszerű rendszer egy viszonylag kis burokban példátlan pontosságot és teljes feltöltés után akár 6 hónapig tartó energiafelhalmozást tesz lehetővé, így az elemek szükségessége teljesen kizárható. A GPS-vevőnek köszönhetően automatikus időzónaválasztás is lehetséges.

Seiko óraüzlet Varsóban

Nézze meg, hány órát talál varsói üzletünkben. A Seiko csak egy a sok márka közül - nézze meg, melyik felel meg Önnek a legjobban. Seiko - Varsóban a legfejlettebb sorozatokat találja.

Hivatalos Seiko viszonteladó - hivatalos üzlet - forgalmazó.

A Zegarownia-nál Seiko órákat és sok más vezető márkát talál - mindet engedélyezett forgalmazóktól. Látogasson el Varsóban található helyhez kötött üzletünkbe vagy vásároljon online - garantáltan gyors szállítással!