A Suunto órák már régóta viselők ezreit támogatják világszerte - mindezt változatos funkcióiknak, képességeiknek és rugalmasságuknak köszönhetően. Mindez azonban nem működne, ha nem lennének a Suunto tartozékai, amelyek támogatják és gyakran lehetővé teszik ezen órák működését.

olvass tovább

Suunto Tartozékok

Hivatalos kereskedő Engedélyezett márkakereskedő vagyunk. A termék hivatalos forgalmazótól vagy gyártótól származik. Minden termékhez hivatalos gyártói garancia, eredeti csomagolás és használati utasítás tartozik.

(25)

Legnépszerűbb elöl
 1. -13%
  Suunto Athletic White Steel Size M 24 mm Szíj Suunto Athletic White Steel Size M 24 mm Szíj
  Szállítás 24H
  19 083,00 Ft 16 583,00 Ft A legalacsonyabb ár az árleszállítás előtti 30 nap óta: 16 583,00 Ft

  Suunto Athletic White Steel Size M 24 mm SS050156000

  Szállítás 24H
 2. Suunto Core Black Strap Szíj Suunto Core Black Strap Szíj
  Szállítás 24H
  19 083,00 Ft

  Suunto Core Black Strap SS018816000

  Értékelés:
  100%
  Szállítás 24H
 3. Suunto USB power cable Tartozékok Suunto USB power cable Tartozékok
  Szállítás 24H
  11 583,00 Ft

  Suunto USB power cable SS018627000

  Értékelés:
  100%
  Szállítás 24H
Legnépszerűbb elöl

A Suunto kiegészítők a legjobb választás a sportolók és azok számára, akiknek nem csak az alkalmi sportok számítanak. Nézze meg a Suunto óra tartozékokat most, és válassza ki, amire a leginkább szüksége van.

Mérje pulzusszámát a Suunto tartozékokkal

A Sunto okosórák nagyon gyakran használják a pulzusmérést, hogy tájékoztassák felhasználóikat az adott tevékenységben elért előrehaladásukról. Míg néhányuk csukló alapú pulzusmérést használ, számos modell csatlakoztatható HR-övekkel, amelyek a mellkasra helyezve közvetlenül a forrással szemben mérik a pulzusszámot. Mi több, a pulzusszám mérésének ezt a módját sokan a legpontosabbnak tartják. A pántok viszont kényelmet és komfortot biztosítanak a kellemes tapintású, egészségre ártalmatlan anyagok használata és a tetszőleges beállítási lehetőség révén.

Válassza a Suunto óra tartozékokat a kerékpárjához!

A Suunto karóra modellek kerékpározáshoz is tökéletesek, és a teljesítményt a Suunto kerékpáros érzékelővel lehet mérni - a csatlakoztatás után a sebességet és a megtett távolságot méri. Azok számára pedig, akik szeretik a változatos megjelenést, többféle kényelmes pánt áll rendelkezésre, amelyek minden körülmények között tökéletesek.