Ahhoz, hogy egy óra hosszú éveken át bírja, nemcsak működő szerkezetre és értékes, tartós anyagokra van szükség, hanem kiváló minőségű óraszíjra is. Miért nincs értelme megelégedni a legolcsóbb, középszerű megoldásokkal.

olvass tovább

Óraszíjak - Márkák

(996)

Legnépszerűbb elöl
 1. Új termék
 2. Új termék
  Garmin QuickFit® óraszíj Garmin QuickFit® óraszíj
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  119 536 Ft

  Garmin QuickFit® 010-12580-00

  Raktáron. Az árut ma elküldik
 3. Új termék
 4. Új termék
 5. Új termék
 6. Cluse Minuit szíj Cluse Minuit szíj
  Szállítás 24H
  13 237 Ft

  Cluse Minuit CS12236

  Szállítás 24H
 7. Cluse Minuit szíj Cluse Minuit szíj
  Szállítás 24H
  13 237 Ft

  Cluse Minuit CS12237

  Szállítás 24H
 8. LIMITÁLT KIADÁS
 9. LIMITÁLT KIADÁS
 10. LIMITÁLT KIADÁS
 11. LIMITÁLT KIADÁS
Legnépszerűbb elöl

Válassza a legnagyobb és legtapasztaltabb márkák óraszíjait a legjobb kivitelezés és az első osztályú minőség érdekében. Nézze meg most a magával ragadó dizájnjukat, és nézze meg, melyik óraszíj a legjobb választás.

Milyen márkájú óraszíjakat válasszunk?

Az egyik legnépszerűbb és legprofesszionálisabb óraszíj márka a Morellato, amely változatos típusú szíjakat gyárt, amelyek tökéletesen működnek a legtöbb márkával a piacon. A színek és stílusok széles választékának köszönhetően a Morellato pántok csodálatosan kombinálhatók a különösen laza kialakítású modellekkel, különösen azok számára, akik a népszerű mintáktól elszakadva keresnek valamit. Egy másik nagyszerű márka lehet a Suunto, a profiknak szánt okosóra-pántok gyártója, amely minden körülmények között kiváló ellenállást garantál. Szintén említést érdemelnek a csúcsminőségű Hirsch óraszíjak, amelyeket exkluzív, klasszikus órákhoz készítettek. A Hirsch márka klasszikus designt használ, de modern anyagokat és ugyanazt a varrási technikát alkalmazza - így a Hirsch manufaktúra minden terméke a legmagasabb minőséggel és luxus megjelenéssel büszkélkedhet.