A Timberland az egyik legismertebb márka világszerte. Termékei kiváló minőséget, tartósságot és kényelmet garantálnak. Nem csoda, hogy vásárlók milliói bíznak a Timberlandben világszerte. A márka termékei minden helyzetre alkalmasak. A márka garantálja az innovatív termékek gyártását, átlagon felüli dizájnnal.

olvass tovább

Timberland Karórák

(24)

Legnépszerűbb elöl
 1. Bestseller
  Timberland Henniker II Férfi Karóra Timberland Henniker II Férfi Karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  76 959 Ft

  Timberland Henniker II TBL.14816JLBN/07

  Értékelés:
  100%
  Raktáron. Az árut ma elküldik
Legnépszerűbb elöl

A Timberland egy olyan cég, amely a minőségre és a kényelemre összpontosít, és ezt bizonyítja az első termék, amelyet kiadott. A céget 1952-ben alapította egy amerikai cipész, aki egy innovatív technológiát fejlesztett ki, amely lehetővé tette számára, hogy teljesen vízálló cipőt tervezzen. A márka azonnal felvette a Timberlander nevet, ami azt jelenti, hogy "az erdő embere". A hatalmas siker azonnali érdeklődést eredményezett a vállalat iránt, és 1996-ban egymás után új termékcsaládot dobott piacra, amely már órákat is kínált. Bár a márka ma már a rövidített Timberland név alatt fut, szokásai nem változtak - a jót és jót tenni mottója továbbra is vonzza az új és elégedett vásárlókat, ráadásul felelős a vállalat és alkalmazottai, partnerei és vásárlói közötti partnerség elvén alapuló üzleti modell kialakításáért. A Timberland aktívan támogatja a helyi közösségeket a munkatársak önkéntes munkájával.

Timberland watch for the active

A Timberland órákat a szabadságot és a szabadtéri életmódot értékelő emberek számára alkották meg. Az ökológia és a természet szeretete a márka DNS-éből fakadó értékek, amely a gyártási folyamat során a legapróbb részletekre is odafigyel. Az órák a legmagasabb minőségű anyagokból készülnek, és a Timberland márka filozófiájához és stílusához tökéletesen illeszkedő dizájnnal nyűgöznek le. A számos kiegészítő funkcióval felszerelt analóg és elektronikus időmérők ideálisak távoli expedíciókhoz és mindennapi kalandokhoz. A jellegzetes számlapok és a masszív pántok karaktert kölcsönöznek a férfiak öltözékének, és gyönyörűen illeszkednek a környezetükhöz. A visszafogott színvilágot a barna, a zöld és a fekete nyugodt árnyalataiban tartották meg, ami a Timberland időmérők univerzális jellegét erősíti, amely az erdőhöz és az érintetlen vidékhez kapcsolódik.

Timberland cipők? Válasszon helyette Timberland órát a legalacsonyabb áron!

A Timberland órák az időtlen dizájnt képviselik. A tervezők úgy döntöttek, hogy olyan kollekciókat hoznak létre, amelyek egyszerre modernek és hagyományosak, sokoldalúak és különlegesebbek.

A modern és robusztus megoldások kedvelői számára a Timberland olyan modelleket alkotott, mint a TBL.14260JPBO/02 a Taxbury sorozatban, a TBL.14503JPBG/02 a Tremont sorozatban vagy a TBL.13554JPB/04A a Cadion sorozatban. Az elektronikus számlapok és a kiváló minőségű műanyagból készült tartós karperecek a modern technológia és a kiemelkedő formatervezés minden rajongóját elvarázsolják. A Timberland elektronikus karórák a kalandvágyó férfiak választása, akik számára a fejlett technológia az új kihívások vállalásának szerves részévé vált.

Timberland - órák kalandvágyó férfiaknak

A Timberland azon vásárlók igényeire reagálva, akik klasszikus időmérőket keresnek, amelyek kivitelezése meghatározza tulajdonosuk karakterét, olyan modelleket tervezett, amelyek erős bőrszíjjal és nagy analóg számlapokkal vannak felszerelve, mint például a TBL.14441JLB/02 a Hanniker sorozatban, a TBL.14524JS/07P az Alden sorozatban vagy a TBL.13670JSU/02 az Oakwell sorozatban. A márka szellemiségét megragadó klasszikus órákat a mindennapi divat szerelmesei és a távoli expedíciók lenyűgözöttjei értékelik, akik megbízható készülékeket keresnek egy olyan cégtől, amely ismeri az extrém sportok szerelmeseinek igényeit. A klasszikus dizájn jellemzi a Timberland órákat, amelyek nem csak a vadonban használhatóak - egy csipetnyi kifinomultságot adnak bármely tökéletesen szabott öltönyhöz, és biztosítják, hogy viselőjük sikeresen átvészelje a következő fontos találkozót.

Timberland óra bolt Varsóban

A Timberland márka nem csak a sportos termékekről szól. Kínálatában elegáns darabok is szerepelnek. A cég változatos kínálatának köszönhetően mindenki megtalálja a kedvére valót. Látogasson el a varsói Zegarownia üzletbe - a Timberland is szerepel a kínálatunkban - és válasszon az igényeinek megfelelő órát.

Hivatalos Timberland kiskereskedő - hivatalos üzlet - forgalmazó

Timberland órák megvásárolhatók a Zegarownia üzletben. Minden modell hivatalos lengyelországi forgalmazásból származik. Minden szállítmányhoz jár a garanciajegy és az óra eredetiségét igazoló tanúsítvány.