A Diesel márkát 1978-ban alapították Olaszországban. Az első termékek divatos farmerek voltak, és a cég a mai napig éppen a farmer nadrágok megalkotása miatt a legnépszerűbb. A Diesel név egy autómotorra utal - a márka alapítói szenvedélyesen rajongtak az autókért. A Diesel egyik legfőbb célja mindig is az volt, hogy olyan termékeket hozzon létre, amelyek szembemennek a hagyományokkal és a divatvilág jelenlegi normáival.

olvass tovább

Női Diesel Karórák

(3)

Legnépszerűbb elöl
 1. Bestseller-30%
  Diesel Young Blood White Unisex Karóra Diesel Young Blood White Unisex Karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  55 970 Ft 39 179 Ft

  Diesel Young Blood White DZ1436

  Értékelés:
  100%
  Raktáron. Az árut ma elküldik
 2. -21%
  Diesel Vert női karóra Diesel Vert női karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  140 070 Ft 110 090 Ft

  Diesel Vert DZ5604

  Raktáron. Az árut ma elküldik
 3. -30%
  Diesel Young Blood Black Unisex Karóra Diesel Young Blood Black Unisex Karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  55 970 Ft 39 179 Ft

  Diesel Young Blood Black DZ1437

  Értékelés:
  100%
  Raktáron. Az árut ma elküldik
Legnépszerűbb elöl

A Diesel márka megalakulása óta olyan tervezőket foglalkoztat, akik egyedi és innovatív formaterveket tudtak kifejleszteni, a farmertől kezdve a bútorokon át a különleges órákig.

A Diesel női karórák kifinomult stílusa

ADiesel női időmérőket olyan emberek számára tervezték, akik szeretnek kitűnni, és az órájukkal stílusukról szeretnének nyilatkozni. Ezek kis műalkotások. Színeikkel, dizájnjukkal és mindenekelőtt méretükkel vonzzák a tekintetet. A modellek választéka változatos. Az olasz márka kristályokkal díszített, acél szíjjal vagy bőrszíjjal ellátott órákat kínál. A Diesel időmérők számlapja általában minimalista, egyszerű formájú. A sportosabb stílusú nők számára a cég robusztusabb modelleket kínál, például gumipánton. A színválaszték lehetővé teszi, hogy az órát pontosan a viselő ízléséhez igazítsuk.

Diesel női sportórák: válasszon az aktivitás mellett

ADiesel női karórák pontos kvarcművel vannak felszerelve, amelyet szükség esetén könnyen cserélhető akkumulátor táplál. Vízállóságuk eléri a 100 métert, ami azt jelenti, hogy úszhatsz vagy búvárkodhatsz anélkül, hogy aggódnod kellene az időmérő miatt.

Felejthetetlen dizájn a női Diesel órákhoz

A Diesel modellek nagyon népszerűek a női viselők körében, akik értékelik az egyedi stílust, a szokatlan formákat és színeket. Egy ilyen órával a csuklódon biztos lehetsz benne, hogy észrevesznek. A női órák legfontosabb sorozatai közé tartoznak: Diesel Flare, Diesel Nuki és Diesel Kray Kray.

Női Diesel órák boltja - Varsó

Diesel órákonline boltja - A Zegarownia.pl a márka hivatalos forgalmazója. Az üzletünkben vásárolt összes női és férfi Diesel óra 2 év garanciával rendelkezik, és az eredeti csomagolásban kerül forgalomba.