A mandzsettagombok alapvető férfi ékszerek, amelyek minden hivatalos találkozón nélkülözhetetlenek. Nehéz elképzelni elegánsabb látványt, mint egy olyan férfi, aki olyan inget visel, amelynek mandzsettáit egy esztétikus tű köti össze. A Zegarownia üzlet jól ismeri ezt a tényt, ezért olyan ajánlatokat készítettünk, amelyek minden férfinak tetszeni fognak.

olvass tovább

Férfi Mandzsettagombok

(3)

Legnépszerűbb elöl
 1. -53%
  Police Burren Mandzsettagombok Police Burren Mandzsettagombok
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  27 615 Ft 13 000 Ft

  Police Burren PJ.26465CSS/01

  Raktáron. Az árut ma elküldik
 2. -52%
  Police Alesund Mandzsettagombok Police Alesund Mandzsettagombok
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  36 846 Ft 17 615 Ft

  Police Alesund PJ.26547CSR/03

  Raktáron. Az árut ma elküldik
 3. -53%
  Police Sligo Mandzsettagombok Police Sligo Mandzsettagombok
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  32 230 Ft 15 307 Ft

  Police Sligo PJ.26484CSCR/03

  Raktáron. Az árut ma elküldik
Legnépszerűbb elöl

Tommy Hilfiger mandzsettagombok

Az üzlet számos típusú mandzsettagombot kínál, a Tommy Hilfiger márka logójával ellátva, amely az egyik legnépszerűbb amerikai cég, amely különböző ruházati cikkek tervezésével foglalkozik. A Tommy Hilfiger mandzsettagombok széleskörű tapasztalatuknak, a divat világában való hatékony működésüknek és eredeti ötleteiknek köszönhetően szenzációs hidat képeznek az elegancia, a sikk és a laza elegancia között. A formák egyedisége és változatossága viszont minden férfi számára jó választást biztosít - de nem érdemes egyetlen modellre szorítkozni, hiszen egynél több pár mandzsettagomb birtoklása mindenképpen hasznosnak bizonyulhat az intenzív üzleti megbeszélések időszakában.

Elegáns ékszerek

A rozsdamentes acélból készült, különböző formájú mandzsettagombok garantálják a rendkívüli minőséget és tartósságot. Ennek köszönhetően a Tommy Hilfiger ékszerek hosszú ideig megmaradnak, és minden elképzelhető alkalmat feldíszítenek, miközben magas fényüknek köszönhetően észreveszik és csodálják őket.