A mandzsettagombok alapvető férfi ékszerek, amelyek minden hivatalos találkozón nélkülözhetetlenek. Nehéz elképzelni elegánsabb látványt, mint egy olyan férfi, aki olyan inget visel, amelynek mandzsettáit egy esztétikus tű köti össze. A Zegarownia üzlet jól ismeri ezt a tényt, ezért olyan ajánlatokat készítettünk, amelyek minden férfinak tetszeni fognak.

olvass tovább

Férfi Mandzsettagombok

(3)

Legnépszerűbb elöl
 1. Police Burren Mandzsettagombok Police Burren Mandzsettagombok
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  29 800,00 Ft

  Police Burren PJ.26465CSS/01

  Raktáron. Az árut ma elküldik
 2. Police Alesund Mandzsettagombok Police Alesund Mandzsettagombok
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  39 761,00 Ft

  Police Alesund PJ.26547CSR/03

  Raktáron. Az árut ma elküldik
 3. Police Sligo Mandzsettagombok Police Sligo Mandzsettagombok
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  34 780,00 Ft

  Police Sligo PJ.26484CSCR/03

  Raktáron. Az árut ma elküldik
Legnépszerűbb elöl

Tommy Hilfiger mandzsettagombok

Az üzlet számos típusú mandzsettagombot kínál, a Tommy Hilfiger márka logójával ellátva, amely az egyik legnépszerűbb amerikai cég, amely különböző ruházati cikkek tervezésével foglalkozik. A Tommy Hilfiger mandzsettagombok széleskörű tapasztalatuknak, a divat világában való hatékony működésüknek és eredeti ötleteiknek köszönhetően szenzációs hidat képeznek az elegancia, a sikk és a laza elegancia között. A formák egyedisége és változatossága viszont minden férfi számára jó választást biztosít - de nem érdemes egyetlen modellre szorítkozni, hiszen egynél több pár mandzsettagomb birtoklása mindenképpen hasznosnak bizonyulhat az intenzív üzleti megbeszélések időszakában.

Elegáns ékszerek

A rozsdamentes acélból készült, különböző formájú mandzsettagombok garantálják a rendkívüli minőséget és tartósságot. Ennek köszönhetően a Tommy Hilfiger ékszerek hosszú ideig megmaradnak, és minden elképzelhető alkalmat feldíszítenek, miközben magas fényüknek köszönhetően észreveszik és csodálják őket.

[updated_at] => 2022-08-22 15:43:10 )