Kerámia órák o az egyik legjobb és legszebb óra javaslatok minden nő számára. Egyediségük alapja az anyag, amelyből készülnek, azaz a kerámia szinter - pörkölt vagy szinterezett kerámiaporok, amelyeket kivételes keménység és rendkívüli csillogás jellemez. Ez egyedi jelleget kölcsönöz nekik, luxus és exkluzív megjelenést kölcsönözve az egész női stílusnak. Ezáltal az óra tulajdonképpen az ékszer része, és tökéletes kiegészítője minden ruhának és fontos alkalomnak. Ezenkívül a különböző színvariációknak köszönhetően tökéletesen illeszkedik a nappali és az esti öltözékhez egyaránt.

olvass tovább

Női Kerámia Karórák

(3)

Legnépszerűbb elöl
 1. -10%
  Daniel Wellington Iconic Ceramic Női Karóra Daniel Wellington Iconic Ceramic Női Karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  99 040 Ft 89 130 Ft

  Daniel Wellington Iconic Ceramic DW00100415

  Raktáron. Az árut ma elküldik
 2. -10%
  Bisset Juliette Ceramic Outlet Női Karóra Bisset Juliette Ceramic Outlet Női Karóra
  Ingyenes szállítás3 napon belül
  39 240 Ft 35 310 Ft

  Bisset Juliette Ceramic Outlet BSPD73SAWX03BX-outlet

  Értékelés:
  100%
  Ingyenes szállítás3 napon belül
 3. -10%
Legnépszerűbb elöl

A női kerámiaórák egyedülálló tartóssága

A kerámiaszinternek van egy másik fontos tulajdonsága is, amely nem olyan nyilvánvaló, mint a kivételes szépség. Annak ellenére, hogy gyakorlatilag úgy néz ki, mint a porcelán, nem olyan törékeny - éppen ellenkezőleg, rendkívül tartós anyagnak bizonyul, amely a rozsdamentes acéllal vetekszik. Ez teszi fantasztikus anyaggá az órák számára, mivel karcállósága szinte örökké tartó, pompás megjelenést és ragyogást garantál, amelyet egyetlen karcolás sem ronthat el. Az anyag nagy keménysége egyben a rendkívüli biztonságot is garantálja, mivel véd a véletlen sérülések ellen.

Melyik kerámia órát válasszuk?

A Zegarownia üzlet kínálatában különböző márkájú kerámiaórák széles választéka található. A legérdekesebbek közé tartozik természetesen a Roamer márka, amely élen jár ebben a kategóriában, különösen a Ceraline kollekció és annak különböző változatai - kristályokkal a számlapon vagy a boríték különleges stílusával vagy színeivel. Egy másik, hasonlóan érdekes márka a Bering, amelyet a sarkvidéki éghajlatra és a jéghegyek csillogó, hűvös jellegére való különleges utalás jellemez. A márka órái ezekkel a rendkívüli helyek örök szépségével hivatottak összekapcsolódni. Érdemes megemlíteni a svájci Adriatica márkát is, amely innovatív formatervezési megoldásokat alkalmaz a kerámiaórákra, miközben megőrzi klasszikus és egyedülállóan esztétikus jellegét. A márka időmérőit úgy tervezték, hogy megjelenésükkel minden más dísztárgyat felülmúljanak - és ez kétségtelenül tökéletesen sikerül is nekik.