Az olasz Police márka a kényelem, a praktikum és a nem hagyományos óratervezés definíciója. A vállalat az 1980-as években lépett be a piacra, és szemüvegek gyártásával kezdett. Nem sokkal később a tartozékok köre is bővült. Az egyedi tervezésen végzett aktív munkának, valamint a legmagasabb minőségű, tartós anyagok használatának köszönhetően a Police a tekintélyes és megbízható márkák közé tartozik. A pajzsok egyedi kialakítása nap mint nap vonzza a vásárlókat, akik szeretnek kitűnni a tömegből.

olvass tovább

Police Karórák

(5)

Legnépszerűbb elöl
 1. Police Marietas Női Karóra Police Marietas Női Karóra
  Ingyenes szállítás3 napon belül
  83 000 Ft

  Police Marietas PL.PEWLG2107902

  Ingyenes szállítás3 napon belül
 2. Police Zenith Férfi Karóra Police Zenith Férfi Karóra
  Ingyenes szállítás3 napon belül
  71 923 Ft

  Police Zenith PL.PEWJF2108740

  Ingyenes szállítás3 napon belül
 3. Police BERKELEY Férfi Karóra Police BERKELEY Férfi Karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  61 343 Ft

  Police BERKELEY PL.15402JSR-03

  Raktáron. Az árut ma elküldik
 4. -30%
  Police Marietas Női Karóra Police Marietas Női Karóra
  Ingyenes szállítás3 napon belül
  79 923 Ft 55 923 Ft

  Police Marietas PL.PEWLG2107901

  Ingyenes szállítás3 napon belül
 5. -30%
  Police Orkneys Férfi Karóra Police Orkneys Férfi Karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  51 461 Ft 36 000 Ft

  Police Orkneys PL.15918JS-02

  Raktáron. Az árut ma elküldik
Legnépszerűbb elöl

Az olasz Police márka a kényelem, a praktikum és a nem hagyományos óratervezés definíciója. A vállalat az 1980-as években lépett be a piacra, és szemüvegek gyártásával kezdett. Nem sokkal később a tartozékok köre is bővült. Az egyedi tervezésen végzett aktív munkának, valamint a legmagasabb minőségű, tartós anyagok használatának köszönhetően a Police a tekintélyes és megbízható márkák közé tartozik. A tárcsák egyedi kialakítása naponta vonzza azokat az ügyfeleket, akik szeretnek kitűnni a tömegből.

Rendőrségi órák - általános előírások

A Police modellek mozgatórugója a Miyota vagy Ronda kvarcmű. Ez garantálja a pontos időmérést. Az alapot bőr, gumi vagy műanyag szíjak és klasszikus rozsdamentes acél karkötők alkotják. A modelltől függően különböző vízállósági szinteket talál - 30 m-től 100 m-ig. A Police minden pénztárcának megfelelő órákat kínál, az árak már 250 fontnál kezdődnek.

Időtlen Police óra kollekciók

Az egyes Police-sorozatoknak sajátos karakterük van, és különböző ügyfélcsoportoknak szólnak. A márka arra törekszik, hogy a legigényesebb követelményeknek is megfeleljen, és az élre törjön. A klasszikus és minimalista órák kedvelői számára ideális megoldást jelentenek a SPLENDOR termékcsaládba tartozó órák. Aki a praktikus megoldásokat és a kényelmet kedveli, az értékelni fogja a KICKER kollekciót, amelyben a korona az időmérő másik oldalára került, így nagyobb kényelmet biztosít a használat során. Az ADDER vagy BUSHMASTER órák ideálisak az utazók számára, mivel több időzóna idejét jelző funkciókkal vannak felszerelve. A motorok és a heavy zene rajongói számára a POLICE speciális MYSTERY és REAPER kategóriákat készített, amelyeket eredeti, sötét dizájn és például koponyák formájában megjelenő díszítések jellemeznek. A MESH UP vagy MIRAGE modellek ugyanilyen eredeti kialakítással büszkélkedhetnek. Minden termékhez megfelelő dobozok tartoznak.

A rendőrség márkanagykövetei

A megkérdőjelezhetetlen minőség és pontosság mellett a Police erőssége a marketingtevékenység. A márka a közösségi média és a nagyköveteivel való együttműködés területén folytatott intenzív tevékenységekre összpontosít. Hosszú történelmét követve számos nagyon befolyásos személyt - Bruce Willis, David Beckham vagy Luke Evans - említhetünk meg. A vállalat legújabb arca az FC Barcelona labdarúgója, Neymar, akivel a Police nagyon intenzív kültéri reklámkampányt és közösségi média tevékenységet folytat. E tevékenységek miatt a Police-t az egyik legmodernebb, a divat és a popkultúra trendjeire fogadó cégként tartják számon. Ennek eredményeképpen más marketingtevékenységek is megvalósultak. Kiváló lépés volt a filmiparral való együttműködés és az órák használata az elmúlt évek leghíresebb filmjeiben - köztük a "Terminátor" és a "Batman Superman ellen" című kasszasikerekben.

Rendőrségi órák - kinek?

A Police márka kínálata elsősorban azoknak szól, akik modern kiegészítőket keresnek megfizethető áron. Ide tartoznak az órák éppúgy, mint az ékszerek, szemüvegek, illatszerek vagy kézitáskák. A Police márka világszerte 90 országban több mint 20 000 üzletben kapható. A kreativitásra, a minőségre és az egyedi olasz stílusra összpontosít, amely követi az igényes vásárlók igényeit.

Rendőrségi őrbolt Varsóban

Az üzletünkben található órákat nagy teljesítmény és rendkívüli design jellemzi - ez a Police órák esetében is így van. A varsói Zegarownia.pl üzletben találja a legjobb árakat ezekre a modellekre - nézze meg őket!

Hivatalos rendőrségi viszonteladó - hivatalos szaküzlet - forgalmazó.

A Zegarownia üzlet a Police órákat kínálja a márka hivatalos lengyelországi forgalmazásából. Az online megrendelt termékek gyors kiszállítását garantáljuk, és arra is meghívjuk Önt, hogy vásároljon a papírboltban.