A Meller egy spanyol öltözékkiegészítő gyártó, amely többek között stílusos szemüvegeket készít. A márkát 2014-ben alapították a napsütötte Barcelonában, és hamarosan világszerte népszerűvé vált. Ma már több mint 20 országban lehet megvásárolni egyedi termékeit.

olvass tovább

Meller Szemüvegek

(57)

Legnépszerűbb elöl
  1. Meller Nyasa Black Szemüveg Meller Nyasa Black Szemüveg
    Szállítás3 napon belül
    18 090 Ft

    Meller Nyasa Black B-N-TUT

    Szállítás3 napon belül
Legnépszerűbb elöl

A Clock Shopban a Meller szemüvegek széles választékát kínáljuk. Megfizethető áron kaphatók. A minták, formák és színek sokasága garantálja, hogy közülük kiválaszthatja az Ön számára tökéletes modellt.

Meller szemüveg - egy divatos napfény kiegészítője

A Meller napszemüvegek olyan kiegészítők, amelyeket divatos dizájn jellemez, a legmagasabb minőségű anyagokból készülnek, és teljesen biztonságosak az egészségre - ezt bizonyítja az általuk megszerzett CE tanúsítvány, amely megerősíti az uniós szabványoknak való megfelelésüket. Kereteik többek között allergénmentes polikarbonátból és acélból készülnek. A modellek lencséi polarizációval és UV-szűrővel vannak ellátva, amelyek védik a szemet a káros ultraibolya sugárzástól. A karcolásoktól való védelem érdekében speciális karcolásgátló bevonattal vannak ellátva.

Meller szemüveg, vagy mindennapi stílus

A napszemüvegek mellett a Meller a mindennapi számítógépes munkához is kínál darabokat. A "nulla fényű" szemüvegek többek között kékfény-szűrővel vannak felszerelve, amely blokkolja az olyan elektronikus eszközök, mint a táblagépek, telefonok és laptopok által kibocsátott kék fényt. Ha egyedi szemüveget keres, amely vonzó megjelenést biztosít és gondoskodik a látásáról - a Meller szemüveg biztosan jó választás lesz.