A Versus Versace férfi karórák a jellegzetes és eredeti kiegészítők szerelmeseinek tetszeni fognak. Az olasz divatház testvérmárkája Donatella Versace stílusa által inspirálva eredeti ruhadarabokra és kiegészítőkre összpontosít, amelyek tökéletesen tükrözik a lázadó személyiségek karakterét.

olvass tovább

Férfi Versus Versace Karórák

Nem találtunk a kiválasztásnak megfelelő termékeket.

A Versus Versace olyan emberek számára készült, akik bátran élnek, nem törődnek a konvenciókkal, és akik szeretik kifejezni magukat a megjelenésükkel. Olyan embereket szólítanak meg, akik értékelik az érdekes, avantgárd megoldásokat.

Versus Versace férfi órák - egy rendkívüli olasz márka eredete.

1989-ben Gianni Versace úgy döntött, hogy bővíti üzleti tevékenységét, és a már jól ismert divatház mellett létrehozta a Versus Versace márkát. Az új cégben a meglévő minták luxus jellegét több ember igényeihez igazították, elsősorban a vonzó árak révén. Az általa készített ruhák és kiegészítők az akkori társadalom lázadó jellegét tükrözték, az avantgárd gyakran szolgált inspirációként. A névben használt "versus" szó, amely "ellentétet, szembenállást" jelent, tökéletesen megragadja ezeknek a termékeknek a jellegét. 2016-ban az alapító húga, Donatella Versace lett a márka kreatív igazgatója, aki egyedi stílust lehelt a tervekbe.

Versus Versace - egy férfi karóra az eredeti kiegészítők szerelmeseinek.

Tömör acél szíj, bőrszíj vagy esetleg szilikon szíj? A választás a tiéd. Ami közös bennük, azok az eredeti díszítések, amelyek mellett senki sem mehet el közömbösen. A Versus Versace megtöri a sztereotípiákat azzal, hogy kristályokat helyez a férfi órák számlapjára. Az oroszlánfej visszatérő motívum a számlap felületén, a tokon és a szíjon. A hónap és a hét napjainak dátumkijelzői vagy a kronográfok praktikus dimenziót adnak ezeknek a termékeknek.

Versus Versace férfi karóra üzlet Varsóban

Válassza a Versus Versace férfi órákat - a Zegarownia üzletben változatos modellek széles választékát és garantáltan magas minőséget talál! Válassza a legjobb Versus Versace férfi órákat Varsóban!