Ismerje meg a kompakt sportórákat GPS navigációval és hosszú akkumulátor-üzemidővel - Suunto 5! Órák, amelyek lehetővé teszik, hogy maximálisan a céljára összpontosítson.

olvass tovább

Suunto 5 Karórák

Nem találtunk a kiválasztásnak megfelelő termékeket.

Suunto 5 - sportórák a Suunto-tól

Azúj Suunto 5 sportórák sorozatát olyan emberek számára fejlesztették ki, akik nem hivatásos sportolók, de folyamatosan arra törekszenek, hogy javítsák teljesítményüket, rekordokat döntsenek és folyamatosan új határokat lépjenek át. A Suunto 5 a válasz arra az igényre, hogy az ismétlődő gyakorlatok során a célra koncentráljon és a megfelelő ritmust kapja el. Emellett aktivitáskövető - beleértve a nem sporttevékenységeket is - és alvásminőség-monitorozó. Személyi sportedző és vitalitási tanácsadó még sosem volt ilyen közel!

Suunto 5 órák - jellemzők

A Suunto 5 sorozatú modellekkompakt mérete kivételes akkumulátor-üzemidővel jár együtt, még aktív GPS-kapcsolat mellett is. Ez megbízhatóvá és kényelmessé teszi a meghatározott útvonalon való navigálást. A pozitívum az intelligens akkumulátor-szabályozási módok, amelyeket már a Suunto 9-től örökölt. Az egész rendszer, beleértve a több mint 80 sportmódot és az okostelefonos értesítéseket, ha a Suunto alkalmazással párosítjuk, egy rendkívül könnyű és kényelmesen használható burkolatba van zárva, a Quick-release rendszerrel cserélhető pántokra szerelve.

Suunto 5 - Értékcsomag

Ha Suunto 5 sportórát vásárol, lehetősége van arra, hogy összekapcsolja óráját kedvenc alkalmazásaival, hogy még jobban elemezhesse tevékenységeit. Emellett tippeket kereshet az edzéshez, 3D-s videót készíthet a futó- vagy kerékpáros útvonaláról, és megoszthatja eredményeit a közösségi médiában.

A Suunto 5 egy Economy Value Pack csomagot is kínál - előnyöket és kedvezményeket a partnereink által nyújtott szolgáltatásokból -, így növelheti edzéseinek hatékonyságát, fokozhatja szabadtéri élményeit, és segítséget kaphat céljai eléréséhez.

Hivatalos Suunto 5 viszonteladó - hivatalos üzlet - forgalmazó

A Zegarownia.pl a Suunto márka és a Suunto 5 órák hivatalos kereskedője. A SUUNTO márka prémium partnereként Lengyelországban garantáljuk, hogy minden óra hivatalos forgalmazásból származik. Szeretettel várjuk Önt, hogy megvásárolja a papír- és online boltunkban. Garantáljuk a gyors szállítást.