Az adidas márka közel 100 éve vezető szerepet tölt be a sportruházat és a lábbelik, valamint az edzéshez szükséges kiegészítők és tartozékok terén. Mi a gyártó titka? A vállalat a termékkínálat folyamatos fejlesztésére összpontosít. A kompromisszummentesség a márka mottója - ennek köszönhetően nem csak ruházatot, lábbeliket és sportfelszereléseket, hanem órákat is élvezhetünk. Mindegyikre jellemző a minimalista jelleg, az egységes színek és a megbízhatóság, ami a sport világában oly hasznos.

olvass tovább

Adidas Originals Karórák

(170)

Oldal
Legnépszerűbb elöl
 1. Bestseller
 2. Bestseller
 3. Bestseller
 4. Bestseller
 5. Bestseller
 6. adidas Originals City Tech One Unisex Karóra adidas Originals City Tech One Unisex Karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  52 230 Ft

  adidas Originals City Tech One AOST23058

  Értékelés:
  100%
  Raktáron. Az árut ma elküldik
Oldal
Legnépszerűbb elöl

A sport világa több évtizede elválaszthatatlanul összefonódik az adidas márkával. Termékportfóliójába többek között a mára ikonikussá vált sportcipők, ruházati cikkek és új technológiákat alkalmazó sportfelszerelések tartoznak. A globális márka a sportcikkipar élvonalába tartozik, a termékek széles skáláját kínálja, amelyek világszerte kaphatók. A kifinomult dizájnra és a klasszikus jellemzők friss megközelítésére helyezett hangsúlyt az adidas saját, egyedi, mással össze nem téveszthető stílust alakított ki.

Az adidas Originals órák változatos kialakítása

Az adidas Originals termékcsaládba tartozó órák tökéletesen tükrözik a márka dizájnhoz és formatervezéshez való hozzáállását. Szemet gyönyörködtető egyszerűség - így lehet őket néhány szóban jellemezni. A gyártó az egyszerű és jól olvasható számlapokra, a nyugalmat megtörő érdekes hangsúlyokra, a kiváló minőségű anyagokra és a praktikus funkcionalitásra helyezi a hangsúlyt. A streetwear divat szerelmesei és a sportos-könnyű órák rajongói egyaránt találnak maguknak valót.

adidas Originals órák - mindig időben.

Az adidas Originals órákat japán kvarcművek hajtják. Ennek köszönhetően kényelmes viseletet biztosítanak - az elemet csak néhány évente egyszer kell cserélni. Ez a fajta szerkezet rendkívül pontos, és nem támaszt nagy követelményeket viselőjével szemben.

adidas Originals órák - válasszon sorozatot!

Az adidas Originals mely kollekcióit érdemes megnézni? Ha egy minimalista, mindennapos kiegészítőt keresel, az adidas District sorozat remek választás. Egyszerű számlapjukon csak indexek és a gyártó logója található, míg némelyiken másodpercmutató és a hónap dátuma is megtalálható. Az órák acél szíjjal és bőrszíjjal is kaphatók.

Egy másik termékcsalád az adidas Street Digital, amelyek az 1980-as évek modelljeit idéző, eredeti dizájnnal rendelkező elektronikus órák. A tokhoz és a karperechez itt kiváló minőségű rozsdamentes acélt használnak. Az óra rendelkezik Day Date funkcióval, 24 órás időzítéssel, ébresztővel és stopperrel. Az adidas Street Project sorozat viszont az utcai stílus kedvelőinek fog örömet okozni. A kényelmes viseletet itt a gumipántok biztosítják. Az egységes színösszeállítást a számlapon található nagyméretű logó töri meg. Egyes modelleken a dizájn a graffitiket idézi.

Hivatalos adidas Originals óra kiskereskedő

Minden adidas Originals óra, amelyet üzletünkben találsz, hivatalos kiskereskedőtől származik. Ezek az eredeti modellek a vállalat csomagolásában vannak, és 2 év gyártói garanciával rendelkeznek.

adidas Originals órák boltja Varsóban

Az adidas Originals órák megvásárolhatóak varsói helyhez kötött üzletünkben, valamint weboldalunkon is megtalálod őket. Nézze meg, hogy milyen adidas órákat kínálnak. Varsóban a legalacsonyabb áron találja meg őket.