A svájci zsebkések világszerte ismert termékek. A legnépszerűbbek közé tartoznak a Victorinox márka modelljei. Ez a figyelemre méltó márka, amely több mint egy évszázados hagyományokkal rendelkezik. Miért a zsebkései a legjobbak? Először is azért, mert a gyártás során a legjobb minőségű anyagokat használják, és a tervezők igazi szakemberek a maguk területén. Így nem csoda, hogy egy zsebkés ettől a márkától megbízható kiegészítő, amely sok fontos pillanatban jól fog jönni.

olvass tovább

Victorinox Zsebkések

Nem találtunk a kiválasztásnak megfelelő termékeket.

A Victorinox márka egy széles körben elismert vállalat, amelyet a csúcskategóriás acéltermékek gyártásával hoznak összefüggésbe. A márka hagyományai 1884-ig nyúlnak vissza, amikor a márka multifunkcionális zsebkések gyártásával kezdett foglalkozni, aminek köszönhetően nemzetközi elismertségre tett szert.

Victorinox - több mint egy évszázados hagyományok

A Victorinoxot Karl Elsener alapította 1884-ben a svájci Schwyz kantonban található Ibachban. Kezdetben a vállalat az alapító édesanyja tiszteletére a "Victoria" nevet kapta, de az "inox" rozsdamentes acél bevezetése után a vállalat felvette a "Victorinox" nevet. Alig néhány évvel a vállalkozás indulása után szabadalmaztatták az Elsener által készített kést. Ezt a modellt ma is gyártják, és svájci tiszti késként ismert. A márka tehát világszerte sok ember fejében maradandó nevet szerzett magának, köszönhetően az általa gyártott termékek megbízhatóságának.

Melyik Victorinox zsebkés sorozatot válassza?

Minden Victorinox zsebkés túlélőeszköz: a többfeladatúság mesterei, amelyek minden helyzetben bizonyítanak. A legnépszerűbb Victorinox zsebkés modellek a Spartan, Sportsman, Huntsman, Classic, Rucksack, Camper. Alapkivitelben precíz és robusztus vágóeszközök, míg legfejlettebb változataik lehetővé tették az űrutazást és a motorjavítást. A világhírű márka termékeit ezért szívesen használja a svájci hadsereg, a NASA és még maga MacGyver is!

Victorinox zsebkés bolt Varsóban

A Victorinox zsebkések legmagasabb minőségű anyagai, a kényelmes használat és a tartósság biztosítják a márka termékeinek hosszú évekig tartó használatát. Látogasson el webáruházunkba vagy Varsóban található helyhez kötött üzletünkbe, és vásárolja meg álmai Victorinox zsebkését.

Hivatalos Victorinox zsebkés kiskereskedő - hivatalos szaküzlet - forgalmazó.

A kínálatunkban található összes tartozék engedélyezett forgalmazótól származik. A Clockworksnél Victorinox zsebkések széles választékát találja, amelyek mind a helyhez kötött üzletünkben, mind online elérhetőek. Gyors szállítás garantált!