Az egyik legérdekesebb javaslat azok számára, akik mindig és mindenhol időben akarnak lenni, a rádióvezérlésű óra. A modern technológiai megoldásoknak köszönhetően az ezzel a funkcióval felszerelt órák folyamatos időfrissítést biztosítanak - a legpontosabb mellett.

olvass tovább

Radio Controlled Karórák

(17)

Legnépszerűbb elöl
 1. Bestseller
 2. Casio WaveCeptor Férfi Karóra Casio WaveCeptor Férfi Karóra
  Ingyenes szállítás 24H
  30 146,00 Ft

  Casio WaveCeptor WV-59R-1AEF

  Ingyenes szállítás 24H
 3. LIMITÁLT KIADÁS
Legnépszerűbb elöl

Hogyan működnek a rádióvezérlésű órák?

Az ilyen órák legfontosabb funkciója természetesen az, hogy a rádiójelekből információt nyerjenek az aktuális időről - az információ leolvasásával az óra a megfelelő időre áll át. Az ilyen jel forrása azonban érdekes - ez egy atomóra. Egy radioaktív elem felezési idejének mérésével működik, így a természetes folyamatoknak köszönhetően rendkívül pontosan lehet mérni az eltelt időt - a mérési hiba több tízmillió év alatt akár egy másodperc is lehet, ami nagyszerű és egyedülálló eredmény.

Melyik rádióvezérelt órát válasszuk?

A rádióvezérlésű órák egyik legnépszerűbb és legkeresettebb sorozata kétségtelenül a Citizen Radio Controlled. Ezeknek a japán óráknak sikerült jó értékeléseket szerezniük, és maga a Citizen márka számos technológiai tervezés kombinálásával kiérdemelte vezető státuszát ebben a kategóriában. Rendeljen most rádióvezérelt órákat, és legyen időben, bármikor, bárhol!