Fejlett multiszenzoros óra a szabadtéri rajongók számára. A Polar bemutatja a Grit X2 Pro-t

Polar

Fejlett multiszenzoros óra a szabadtéri rajongók számára. A Polar bemutatja a Grit X2 Pro-t

Tamás Molnár

Szereti a luxusórákat, bálványozza az automatákat, és szenvedélyesen gyűjti őket. Ugyanakkor szorosan követi az órák világának minden hírét és eseményét. Magánéletében szenvedélyesen úszik és beutazza a világot.

09 április 2024

A Polar márka, amely közel 50 éve tevékenykedik a sporttechnológia területén, bemutatta robusztus és nagy teljesítményű kültéri sportórájának következő generációját. A Polar Grit X2 Pro zafírüveggel védett AMOLED érintőképernyővel, rozsdamentes acél tokkal, kétsávos GPS-szel és a Polar Elixir ™ bioszenzor technológia legújabb generációjával rendelkezik.

 
 

Offline térképek, regenerálódásfigyelés, edzésfunkciók és titán borítás a Polar Grit X2 Pro-ban.

A Polar Grit X2 Pro órák fejlett navigációs funkciókat kínálnak offline térképekkel, valamint az összes edzésfunkciót és a regenerálódás- és alvásfigyelő eszközöket. A modell Titan változatban is elérhető, amely tartós repülőgépipari titánból készült, könnyebb borítással rendelkezik. A Titan kiadáshoz egy kiegészítő bőrszíj is jár, antibakteriális parafa béléssel a végső kényelem érdekében. Az új Polar Grit X2 Pro modellek a legújabb 810H katonai szabványok szerint készültek, ami azt jelenti, hogy a legnehezebb körülmények között is működnek, például nagy magasságban, alacsony nyomáson, valamint hőnek, hidegnek, vízbe merülésnek, korróziónak és egyéb kedvezőtlen tényezőknek való kitettség esetén is.

 

 Polar Grit X2 Pro

 

Polar Grit X2 Pro - fejlett navigációs funkciók

A precíz, kétsávos GPS-modul és az újonnan tervezett jelerősítő antenna garantálja a navigáció biztonságát. Ez a funkcionális sportóra beépített topográfiai térképekkel, új útvonaltervező funkcióval, komoot által támogatott turn-by-turn navigációval és Strava útvonal-szinkronizálással is rendelkezik. A modell Európa és Észak-Amerika előre feltöltött térképeivel rendelkezik. A tökéletes topográfiai térképek érdekében a felhasználók még részletesebb, további régiókat tartalmazó térképeket tölthetnek le ingyenesen a Polar Flow alkalmazásban.

 
A tudomány, a pontosság és a tartósság olyan értékek, amelyek a Grit X Pro óráinkban is tükröződnek, amelyek már régóta népszerűek a katonák, a tűzoltók és a legnehezebb körülmények között edzők körében. A Polar Grit X2 Pro megalkotásakor ezt a pontosságot, tartósságot és dizájnt még magasabb szintre emeltük, fejlett bioszenzoros és sportfunkciókat kínálva, hogy mindenki teljes szelfivel, egyedi stílusban fedezhesse fel saját képességeit és a körülötte lévő világot0.
Sander Werring, a Polar Electro vezérigazgatója
 

 Polar Grit X2 Pro barna csíkkal

 

A Polar Grit X2 Pro egy modern edzésóra a szabadtéri sportok szerelmeseinek.

A Polar Grit X2 Pro karóra akár 43 órát kínál edzés üzemmódban, akár 140 órát energiatakarékos üzemmódban vagy akár 10 napot óra üzemmódban. A modell beépített zseblámpával és 32 GB memóriával is rendelkezik az edzési adatok, térképek és útvonalak tárolására, amelyek offline is használhatók. A Polar Grit X2 Pro olyan új funkciókat is bevezet, amelyek kiválóan alkalmasak a szabadban való használatra. Terepfutás, túrázás és kerékpározás közben valós időben nyomon követheti a függőleges sebességét, valamint az elmúlt 30 másodperc átlagos emelkedési sebességét (VAM) különböző terepviszonyok között. A 3D sebességérzékelő kiszámítja a tényleges sebességedet, ahogyan felfelé és előre haladsz.

 

 Polar Grit X2 Pro életmód

 

Polar Grit X2 Pro - egy modern multiszenzoros óra

Az óra 1,39"-os AMOLED érintőképernyővel rendelkezik, amelynek felbontása 326 ppi, ami 15%-kal nagyobb, mint a Grit X család korábbi modelljei. A Polar Grit X2 Pro középpontjában a Polar Elixir ™ áll, amely egy innovatív multiszenzoros technológia, amely negyedik generációs optikai pulzusmérést, EKG-adatokat, SpO2 vér oxigénszintet és éjszakai bőrhőmérséklet-mérést biztosít. A modell tudományosan validált, algoritmus-alapú, személyre szabott útmutatást nyújt az edzésre, alvásra, regenerálódásra és táplálkozásra vonatkozóan.

 

 Polar Grit X2 Pro fekete

 

Összesen négy új Polar modell kerül forgalomba két színváltozatban. A Polar Grit X2 Pro Night Black 725882065120, a Polar Grit X2 Pro Stone Gray 725882065137 és a Polar Grit X2 Pro Titan SET 725882065151 titánium változata, amelyhez bőrszíj is jár. A Polar Grit X2 Pro Nigfht Black SET 725882065144 Polar H10 mellkasi jeladóval is kapható lesz.

 

Polar Grit X2 Pro óra


Tamás Molnár

Szereti a luxusórákat, bálványozza az automatákat, és szenvedélyesen gyűjti őket. Ugyanakkor szorosan követi az órák világának minden hírét és eseményét. Magánéletében szenvedélyesen úszik és beutazza a világot.