Az Epos az egyik legismertebb svájci márka, amely sokak számára a pontosság, a szépség és a megbízhatóság szinonimája. A svájci cég nagyon jó minőségű órákat kínál elfogadható és megfizethető áron, és folyamatosan erősíti pozícióját a globális luxusórák piacán.

olvass tovább

Epos Karórák

(93)

Legnépszerűbb elöl
 1. Bestseller
 2. Bestseller
 3. Bestseller
 4. Bestseller
 5. Bestseller
 6. Bestseller
 7. LIMITÁLT KIADÁS
 8. Bestseller
 9. LIMITÁLT KIADÁS
 10. -25%
  Epos Ladies Diamonds Open Heart Automatic Női Karóra Epos Ladies Diamonds Open Heart Automatic Női Karóra
  Ingyenes szállítás 24H
  546 942,00 Ft 410 164,00 Ft A legalacsonyabb ár az árleszállítás előtti 30 nap óta: 410 164,00 Ft

  Epos Ladies Diamonds Open Heart Automatic 4314.133.20.86.16

  Ingyenes szállítás 24H
 11. -25%
  Epos Originale Automatic Férfi Karóra Epos Originale Automatic Férfi Karóra
  Ingyenes szállítás 24H
  568 475,00 Ft 426 357,00 Ft A legalacsonyabb ár az árleszállítás előtti 30 nap óta: 426 357,00 Ft

  Epos Originale Automatic 3420.152.24.18.15

  Ingyenes szállítás 24H
 12. LIMITÁLT KIADÁS
 13. Bestseller
 14. WOLF órafelhúzó
 15. Epos Originale Férfi Karóra Epos Originale Férfi Karóra
  Ingyenes szállítás 24H
  542 636,00 Ft

  Epos Originale 3408.208.20.16.15

  Ingyenes szállítás 24H
 16. LIMITÁLT KIADÁS
  Bestseller
 17. LIMITÁLT KIADÁS
 18. LIMITÁLT KIADÁS
 19. LIMITÁLT KIADÁS
 20. LIMITÁLT KIADÁS
 21. Bestseller
Legnépszerűbb elöl

Az Epos márka évek óta a világhírű Vallée de Joux régió legjobb svájci óragyártási hagyományainak szimbóluma. Itt igazi műalkotások születnek, amelyek a legigényesebb vásárlók szemét is gyönyörködtetik. Az Epos számára a legfontosabbak a kézzel készített modellek, amelyek alkatrészei a legmagasabb minőséget képviselik. Ismerje meg az Epos márkát, az egyik legismertebb svájci márkát.

Epos - a márka története

Az Epos eredete 1925-re nyúlik vissza, amikor James Aubert úgy döntött, hogy létrehozza saját Fabrication de Mecanismes Chronographes cégét Valle de Joux-ban - a svájci óragyártás legendás bölcsőjében. A cég alapítója már a kezdetektől fogva olyan órák kézzel történő elkészítésére helyezte a hangsúlyt, amelyek nemcsak a szemnek tetszenek, hanem kiváló mechanizmussal is rendelkeznek. A márka gyorsan tiszteletet szerzett az iparágban és a szenvedélyes rajongók körében.

Az Epos márka arról a hitről szól, hogy az emberek képesek a kezükkel valami tökéleteset alkotni, ami hosszú éveken át szolgál majd másokat. Ennek az egyedülálló manufaktúrának a mottója a "Művészet az óragyártásban", ami tökéletesen tükrözi a vállalat legfontosabb célkitűzéseit. Az Epos márka titka az, hogy az évek során következetes maradjon, és az óragyártás legjobb szakembereit egyesítse.

Epos órák - Landeron 48-as szerkezet

James Aubert nem csupán az Epos márka alapítója volt. Ő egy látnok volt, aki az utókor számára alkotta meg modelljeit. Az óragyártás világa sok mindent köszönhet neki, például egy olyan óraszerkezetet, amely hangjelzéses időjelző funkcióval van felszerelve. Nem ez az egyetlen úttörő tervei közül. James Aubert a Landeron-művek társfejlesztője is, köztük az ikonikus és máig tisztelt stopperóra-mű, a Landeron 48. Mint látható, reneszánsz ember volt, akinek köszönhetően az óraipar sorsa megváltozott.

Epos - időtálló férfi órák

Az Epos márka kínálatának nagy részét a férfi modellek teszik ki. A legérdekesebbek közé tartozik az Originale sorozat, amely a legmagasabb minőségű elemekkel van felszerelve. A sorozat modelljei rozsdamentes acélból készülnek, amelyek kiváló minőségű bőrszíjakon vagy divatos karkötőkön lógnak. Az Originale Skeleton sorozat modelljei szintén csontvázas számlapot kaptak, amely egy gyönyörűen díszített automata szerkezetet mutat be. Ezek olyan órák, amelyek mellett nem lehet közömbösen elmenni!

A sport szerelmeseinek a Sportive sorozatot fejlesztették ki, amely modern vonalvezetésével és hasznos funkcióival nyűgöz le. A Sportive Diver modellek a vízi sportok szerelmeseinek szólnak. A sorozat készülékei magas szintű vízállósággal rendelkeznek, és hasznos hó-napi dátummal, csavarozható koronával, kerámia forgó lünettával, valamint automatikus héliumszeleppel és Super-LumiNova bevonattal vannak felszerelve. Az Epos márka ajánlata tehát minden sportolót kielégít.

Az időtlen megjelenésű órákat kereső férfiak számára az Emotion és Passion sorozatot ajánljuk. Ezek hasznos dátummal, kronográffal és stopperórával vannak felszerelve. Mindezek nagyon klasszikus megjelenésű modellekbe foglalva, amelyek nemcsak öltönyhöz, hanem mindennapi öltözékhez is illenek.

Klasszikus óragyártás az Epos-tól

Egy olyan korban, amikor még a legnevesebb márkák is futószalagon készítik óráikat, az Epos márka a piacon lévő kevés gyártók egyikeként még mindig olyan órákat kínál, amelyeket professzionális, tökéletesen képzett órásmesterek kézzel készítenek és díszítenek. Gazdagodjon még ma egy egyedi modellel, amely hosszú éveken át szolgálja majd Önt.

Epos óraüzlet Varsóban - szerezze be álmai modelljét

Tekintse meg üzletünkben az órák széles választékát! Az Epos csak egy a sok márka közül, amelyeket itt megtalálhat. Adjon le rendelést online üzletünkben vagy látogasson el varsói bemutatótermünkbe - az Epos órák már várják Önt!

Hivatalos Epos kereskedő - Hivatalos üzlet - Forgalmazó

Az Epos órák minden részletükben egyediséget jelentenek - ennek megőrzéséről gondoskodunk, ha felvesszük a kapcsolatot egy engedélyezett forgalmazóval. Válasszon Epos órákat webáruházunkban vagy vegye igénybe Varsóban található helyhez kötött üzletünk szolgáltatásait.