A női Ice-Watch modellek nagyszerű választás az aktív nők számára, akik mindenekelőtt az alkalmi utcai viseletet választják, de mégis megőrzik az előkelőséget és az eleganciát. Egyedi kialakításuk a differenciált formatervezéssel és mélyreható piacelemzéssel töltött sok-sok óra eredménye. Az eredmény olyan jól ismert órák, amelyeknek sikerült női viselők ezreit vonzaniuk világszerte.

olvass tovább

Női Ice-Watch Karórák

Nem találtunk a kiválasztásnak megfelelő termékeket.

Minden Ice-Watch márkájú óra műanyagból készül. Ez a megoldás nemcsak szokatlan formák és alakzatok létrehozását teszi lehetővé, hanem az órák viselése közben is biztosítja a kényelmet. Az Ice-Watch különböző típusú órákat kínál: sportos, elegáns és univerzális.

Ice Watch - divatos stílus megfizethető áron

A női Ice Watch órákat modern és magabiztos nőknek tervezték. A modellek különböző méretekben és színvariációkban kaphatók. Nagyszerű kiegészítő, amely bájt kölcsönöz a mindennapi stílusnak. Az Ice-Watch olyan órák gyártója, amelyeket olyan emberek számára hoztak létre, akik az eredetiségre összpontosítanak, és ki mernek tűnni a tömegből. A szokatlan formájú, színes órákat kezdetben elsősorban a tizenévesek számára tervezték, de hamar kiderült, hogy más célcsoportok, köztük a menedzserek, művészek és a kreatív iparágak képviselői körében is népszerűek.

Az Ice Watch órák legnépszerűbb sorozata

Ebben a kategóriában az Ice-Watch női karórákat mutatjuk be. Ezek a modellek többféle stílusban tervezett kollekcióból származnak. Az egyik javaslat az Ice-Watch Sili Forever női karórák. A sorozat modelljeiben sikerült a klasszikus megjelenést a sportos stílussal ötvözni, így az óra sportolás közben és a mindennapokban is viselhető. Az órának dinamikus jelleget kölcsönöznek a nagyméretű indexek és a számlap körüli további beosztás. A Sili Forever órák széles színválasztékban kaphatók. Az anyag, amelyből készülnek, nem okoz allergiát, így az érzékeny bőrűek számára is alkalmas.

Egy másik javaslat online áruházunkból az Ice-Watch Glam női órák. E modellek egyedi kialakításának köszönhetően lehetetlen összetéveszteni őket bármely másikkal. A legszembetűnőbb elemek a színes műanyag pántok, amelyek körülveszik az óra számlapját. Az órák finom, elegáns megjelenését a számlap körüli arany szegélyek adják. A sorozat minden modellje mindennapos dátum- és dátumkijelzéssel van ellátva a számlap 3 órájánál. A műanyag, amelyből az órák készülnek, nem okoz érzékenységet vagy irritációt, ami fontos információ az allergiások számára.

Miből készül a jégóra?

Az Ice Watch órák kiváló minőségű műanyagból készülnek, és nem okoznak allergiát. Kvarcmechanizmus, ásványi üveg és 100 méteres vízállóság, így szabadon úszhat bennük. A legtöbb órán van dátumkijelző, amely a hét aktuális napját jelzi. A modelltől függően világos vagy sötét számlap és színes mutatók állnak rendelkezésre a nyári megjelenés érdekében.

Ice-Watch női órák vásárlása Varsóban.

Látogasson el a helyhez kötött üzletünkbe - Ice Watch női karórák várják Önt. Válasszon a különböző modellek közül, és válasszon egyet magának! Ice Watch - Varsó az a város, ahol megtalál minket!