A Tissot női karórák rendkívüli választékot jelentenek azon nők számára, akik értékelik a stílus és a divat kombinációját a megbízhatósággal. A Tissot modellek lenyűgöznek könnyedségükkel, amely kéz a kézben jár a finomsággal. Ezt a benyomást az elegáns szíjak vagy formás karkötők használatával érik el. A számlapokat elegáns indexek és karcsú mutatók díszítik. Mindezek együtt egy ízléses és elegáns kiegészítőt alkotnak számos alkalomra.

olvass tovább

Női Tissot Karórák

(246)

Oldal
Legnépszerűbb elöl
  1. Bestseller
  2. Bestseller
  3. Arany karóra - 18K arany (Au 750)
  4. Arany karóra - 18K arany (Au 750)
  5. Arany karóra - 18K arany (Au 750)
  6. Arany karóra - 18K arany (Au 750)
  7. Arany karóra - 18K arany (Au 750)
  8. Arany karóra - 18K arany (Au 750)
  9. Arany karóra - 18K arany (Au 750)
Oldal
Legnépszerűbb elöl

Ha egy kiváló minőségű, egyedi karakterű órát keres, a Tissot kínálatában biztosan talál valamit. A minták, formák és színek széles keresztmetszete mindenképpen érdekesebbé teszi a választást!

Tissot női órák - kiváló minőség és egyedi design

Miért nyerték már el a Tissot női karórák annyi szívét és miért válnak oly sok nő vágyának tárgyává? A döntő tényező természetesen a minőségük. A tokokhoz és a karkötőkhöz PVD bevonattal ellátott minőségi rozsdamentes acélt használnak. A szíjakat természetes bőrből varrják, a számlapokat pedig kemény zafírüveg borítja. A különböző díszítések között gyémántok, gyöngyház, stilizált indexek és arany található.

Több mint 150 éves történelem a Tissot női óráiban

A Tissot márkához hosszú, a 19. századig visszanyúló történelmet társítunk. Emiatt a manufaktúra által készített órák tekintélyesnek tekinthetők. Gyakran nevezik őket kis műalkotásoknak.

A Tissot női karórái, amelyek a múlt ikonikus modelljeiből merítenek, a márka hagyományait bizonyítják - ilyen például a PRX vonal, amelynek alkotóit egy 1970-es évekbeli népszerű prototípus ihlette, vagy a Tissot Heritage Memphis Lady kollekció, amely egy, az 1980-as években Ettore Sottass olasz tervezővel együttműködésben készült eredetiből merít.

A Tissot ikonikus női óra kollekciói

Milyen kollekciókat kínál nekünk a gyártó? A fent említett, a múltban népszerű modellek mintájára készült modellek mellett olyan klasszikusok közül választhatunk, mint a Tissot Everytime, a Tissot T-My Lady vagy a Classic Dream sorozat. A feltűnőbb kiegészítők kedvelői számára ideálisak a sportos hangsúlyokkal ellátott Tissot PR 100 modellek vagy a gyémántokkal díszített Tissot Le Locle Diamonds órák.

Mit szólna a cserélhető szíjakkal ellátott Tissot női karórákhoz?

A cserélhető szíjakkal rengeteg mozgástere van, amikor gyorsan megváltoztathatja órája megjelenését. A divat szerelmesei számára, akik szeretnék könnyedén megváltoztatni a kiegészítőjük karakterét, a márka speciális szetteket készített, amelyek az órán kívül további szíjakat is tartalmaznak - mind a boríték dizájnjához illeszkedve. Lehetőség van arra is, hogy az Önt érdeklő szíjat külön vásárolja meg. Itt is meg fog lepődni a választék sokaságán!

Tekintse meg kínálatunkat, és válassza ki az Ön igényeinek tökéletesen megfelelő Tissot női karórát. A márka már annyi éve van jelen az óragyártásban, hogy a minőség itt garantált!

Tissot női órák boltja Varsóban

Látogasson el webáruházunkba vagy Varsóban található helyhez kötött üzletünkbe, és találja meg álmai Tissot karóráját. Minden modell hivatalos forgalmazótól származik, 2 év garanciával és eredeti dobozában csomagolva. A gyártó eredetiségigazolással is ellátja őket.

Tekintse meg ajánlatunkat még ma. A Tissot márka hivatalos forgalmazója vagyunk, amit a következő címen ellenőrizhet: http://www.tissot.ch/?mod_stores, ha a böngészőablakba beírja üzletünk nevét.