Engedélyezett óra kiskereskedő Eorak

Minden általunk kínált óra új, 100%-ban eredeti és törvényes forrásból származik

Eorak.hu üzletünk az egyik legnagyobb online órabolt. Több tucat forgalmazóval és gyártóval működünk együtt Lengyelországban és világszerte. Az együttműködés megkezdése előtt gondosan ellenőrzünk minden egyes beszállítót és minden általunk megrendelt órát megvizsgálunk az esetleges hibák keresése érdekében. Mindezt azért tesszük, hogy ügyfeleink azt kapják, amit megrendeltek - új, eredeti terméket, rejtett hibák nélkül. Az óráink:

  • közvetlenül a gyártóktól vagy forgalmazóktól származnak világszerte,
  • érvényes jótállási jeggyel rendelkeznek,
  • a mellékelt használati utasítással küldjük el őket Önnek,
  • a gyártó eredeti csomagolásával szállítjuk.

órabolt eredeti órák

Minden gyártónak megvan a saját egyedi formatervezése a garancia, a csomagolás vagy a használati utasítás tekintetében.

Javasoljuk, hogy csak ellenőrzött forrásokból vásároljon órákat. Olyan helyekről, mint például a mi üzletünk - az Eorak.hu-n. Ha tőlünk vásárolja meg óráját, 100%-ig biztos lehet benne, hogy eredeti terméket kap, teljes gyártói garanciával, dokumentációval és az eredeti csomagolásban.

Légy óvatos!

Egyes internetes üzletek a nem ellenőrzött forrásból származó órákat kínálnak. Vannak olyan ajánlatok is, amelyek másolatokat vagy hamisítványokat kínálnak. Ilyen üzletek általában nagyon alacsony áron kínálják termékeiket, de nem tájékoztatják a vásárlót arról, hogy nem adnak az órához jótállási jegyet, használati útasítást vagy akár vásárlást igazoló bizonylatot. Nem biztos az sem, hogy vállalnak gyártói vagy forgalmazói garanciát.

Ha az Eorak.hu-n vásárol, teljes körű ellátást kap:

  • új, eredeti árut szállítunk Önnek,
  • teljes körű dokumentumcsomagot biztosítunk Önnek, mint például a vásárlást igazoló bizonylat, garancia és használati utasítás,
  • segítünk Önnek szervizproblémák esetén - függetlenül attól, hogy ki garantálja a megvásárolt órájának garanciáját, probléma esetén bármikor visszaküldheti hozzánk, és mi segítünk Önnek a probléma megoldásában.
 

Hitelesített eladók

A kiváló minőségű termékeket, amelyeket üzletünkben talál, szakképzett, tanúsított eladók egészítik ki, akik gondoskodnak arról, hogy a vásárlás a Eorak.hu-n kellemes és sikeres élmény legyen. Szakszerű tanácsokat és segítséget kaphat tőlük az óra kiválasztásához.


Hivatalos kereskedő – a legjobb márkák hivatalos kiskereskedője: Tissot, Certina, Swatch.

A Tissot, Certina és Swatch márkájú órák hivatalos kiskereskedője vagyunk, amelyeket az Eorak.hu weboldalon keresztül értékesítünk online.

tissot autoryzowany

Trusted Shops

Trusted Shops

Tagjai vagyunk a Trusted Shops programnak, amely megerősíti, hogy az online vásárlás nálunk teljesen biztonságos és hogy az általunk kínált szolgáltatások minősége a legmagasabb színvonalú. A Trusted Shops vezető szerepet tölt be az európai e-kereskedelmi ágazatban a bizalomépítésben és csak olyan üzleteknek ad tanúsítványt, amelyek átláthatóak és problémamentesek.