A Paul Hewitt ékszer kategória csordultig van a gyártó gyönyörűen elegáns kiegészítőivel. A márka elkötelezett amellett, hogy termékei időtállóak, sokoldalúak és egyszerűen gyönyörűek legyenek. Ezek az ékszerek sok nő csuklóját, dekoltázsát, nyakát, kezét vagy fülét díszítik, feltűnő csillogást kölcsönözve tulajdonosának.

olvass tovább

Paul Hewitt Ékszerek

(150)

Oldal
Legnépszerűbb elöl
 1. Új termék
 2. Új termék
 3. Új termék
 4. Új termék
 5. Új termék
 6. Új termék
 7. Új termék
 8. Új termék
 9. Új termék
 10. Új termék
 11. Új termék
 12. Új termék
 13. Új termék
 14. Új termék
 15. Új termék
 16. Új termék
 17. Új termék
 18. Új termék
 19. Új termék
 20. Új termék
 21. Új termék
 22. Új termék
 23. Új termék
 24. Új termék
 25. Új termék
 26. Új termék
 27. Új termék
 28. Új termék
 29. Új termék
 30. Új termék
 31. Új termék
 32. Új termék
 33. Új termék
 34. Új termék
 35. Új termék
 36. Új termék
 37. Új termék
 38. Új termék
 39. Új termék
 40. Új termék
 41. Új termék
 42. Új termék
 43. Új termék
 44. Új termék
 45. Új termék
 46. Új termék
 47. Új termék
 48. Új termék
 49. Új termék
 50. Új termék
 51. Új termék
 52. Új termék
 53. Új termék
 54. Új termék
 55. Új termék
 56. Új termék
 57. Új termék
 58. Új termék
 59. Új termék
 60. Új termék
 61. Új termék
 62. Új termék
 63. Új termék
 64. Új termék
 65. Új termék
 66. Új termék
 67. Új termék
 68. Új termék
 69. Új termék
 70. Új termék
 71. Új termék
 72. Új termék
 73. Új termék
 74. Új termék
 75. Új termék
 76. Új termék
 77. Új termék
 78. Új termék
 79. Új termék
 80. Új termék
 81. Új termék
 82. Új termék
 83. Új termék
 84. Új termék
 85. Új termék
 86. Új termék
 87. Új termék
 88. Új termék
 89. -15%
  Paul Hewitt Phrep Lite L karkötő Paul Hewitt Phrep Lite L karkötő
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  12 506 Ft 10 635 Ft

  Paul Hewitt Phrep Lite L PH-PHL-N-B-B-L

  Raktáron. Az árut ma elküldik
 90. Paul Hewitt Phrep L Karkötő Paul Hewitt Phrep L Karkötő
  Ingyenes szállítás5 napon belül
  15 769 Ft 14 923 Ft

  Paul Hewitt Phrep L PH-PH-N-R-B-L

  Ingyenes szállítás5 napon belül
Oldal
Legnépszerűbb elöl

Szeretné kifejezni a stílusát? Ragyogni minden találkozón, szépnek és észrevehetőnek érezni magad? Nézze meg Paul Hewitt ékszerkategóriánkat, és találja meg, mi az, ami kiemeli nőiességét, egyediségét és előkelőségét.

Tengeri motívumok mindig divatosak

A Paul Hewitt egy olyan márka, amely mindenekelőtt arra összpontosít, hogy a tengeri motívum minden ékszerében megjelenjen. A gyártó mottója az "őszinteség és hitelesség", és ez az ideológia minden termékben megnyilvánul, amely a gyártó kínálatában megjelenik. A Paul Hewitt ékszerek alapja a tengeri motívum - a horgony, amely különböző változatokban jelenik meg karkötőkben, gyűrűkben, nyakláncokban és fülbevalókban, csillogó és szemet gyönyörködtető.

Ha a Paul Hewitt ékszereket választja, minőségi terméket választ, amelyet a legnagyobb precizitással és a szép dolgok megalkotásának szeretetével készítettek. Akár a masuriai tavakat, akár a Balti-tengert vagy az Atlanti-óceánt kedveli - a horgony szimbólum mindig visszaviszi Önt a hajóra, és kedves emlékeket idéz fel.

Paul Hewitt ékszerek - karkötők minden nő számára

A tökéletes karkötőt keresi magának? Nézze meg a Phreps és Phreps Lite termékcsaládok karkötőinek kínálatát - a horgony elem egy vagy két erős kötélre kerül, a kikötőkötelekhez társítva. A színek sokasága felkelti a figyelmet - ezekkel nem lehet melléfogni, és tökéletes kiegészítői lesznek az öltözékednek.

Inkább egy erősebb hangsúlyt szeretne? A Paul Hewitt North Bound karkötők biztosan lenyűgözőek lesznek - erős bőrből készültek, és egy horgonyt ábrázolnak. Ha pedig valami finomabbra vágysz, a Marble Pearl Steel sorozat jön a segítségedre, ezüst és rózsaarany bevonatú, ionizációval ellátott apró rozsdamentes acélgyöngyökkel. Ha viszont a merev karkötőket kedveli, az Ancuffs sorozat biztosan megfelel az elvárásainak.

Paul Hewitt gyűrűk és fülbevalók - finom részletek

Paul Hewitt ékszer kategóriánkban gyönyörű és finom gyűrűket is talál az Anchor Rope sorozatból, amelynek kialakítása egy kötélre függesztett horgonyra emlékeztet, míg az Ancuffs sorozat egy nyitott, az ujj köré hajlított horgonyra emlékeztető gyűrűt mutat be. A gyűrűk rendkívül tartós rozsdamentes acélból készülnek, ezüstözött vagy ionizált bevonattal.

A fülbevalók is több szemet vonzanak, minimalizmusukkal és csillogásukkal nyűgöznek le. Paul Hewitt megalkotta a Northern Delight sorozatot - ezüstözött vagy aranyozott rozsdamentes acélból készült csavaros fülbevalók, természetesen horgony alakban. Emellett Paul Hewitt ékszerei között találhatunk Anchor Charms medálokat is az Anchor Charms sorozatból, amelyeket sikerrel rögzíthetünk szeretett karkötőnkre vagy kocsikulcsunkra.

Mit szólnál egy nyaklánchoz a Paul Hewitt márkától?

A tengerészeti horgony stílus a Paul Hewitt nyakláncaiban is megtalálható. Az Anchor Spirit sorozat csodásan mutat egy nő nyakékén. A sterling ezüstből készült (aranyozott is) kis medál csodálatosan kiegészíti megjelenését például egy fehér vászoninggel vagy egy mélyebb dekoltázzsal rendelkező blúzzal.

Ha pedig olyasmit szeretne, amin nincs horgony motívum, válasszon egy medált a North Love sorozatból. A 925-ös ezüstből készült szív alakú medálba beleszeretsz majd. A szívek sárga- és rózsaaranyozott változatban is kaphatók.

Paul Hewitt ékszerüzlet Varsóban

Őszinteség, hitelesség, minőség, előkelőség és alacsony ár - ezek a Paul Hewitt márka vitathatatlan erősségei. A legszebb tengeri ékszerekkel csodálatosan fogja érezni magát. A Paul Hewitt ékszerek tökéletes ötletet jelentenek egy remek ajándéknak is egy hozzád közel álló nő számára. Látogasson el még ma webáruházunkba, és vásárolja meg álmai Paul Hewitt ékszerdarabját magának vagy szerettének.