A Carl von Zeyten órák több mint 50 éve ápolt német hagyományt képviselnek. Minőségük, stílusuk és kiemelkedő formatervezésük a tekintélyes és precíz óragyártás számos rajongójának szívét elnyerte. Ezeknek az óráknak a kifinomult és gazdagon díszített formatervezése tökéletesen tükrözi a márka szerzői jellegét.

olvass tovább

Férfi Carl Von Zeyten Karórák

(26)

Legnépszerűbb elöl
 1. Bestseller
 2. Bestseller
  Carl von Zeyten Elzach Skeleton Automatic Férfi Karóra Carl von Zeyten Elzach Skeleton Automatic Férfi Karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  123 076,00 Ft

  Carl von Zeyten Elzach Skeleton Automatic CVZ0031RWH

  Értékelés:
  100%
  Raktáron. Az árut ma elküldik
 3. Bestseller
 4. Carl von Zeyten Hornberg Női Karóra Carl von Zeyten Hornberg Női Karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  145 384,00 Ft

  Carl von Zeyten Hornberg CVZ0068RWHM

  Raktáron. Az árut ma elküldik
Legnépszerűbb elöl

A Carl von Zeyten férfi karórákat olyan urak számára tervezték, akik szeretnének szakítani a klasszikus öltönyös stílussal, és akik kedvelik az egyedi és szokatlan kiegészítőket. Fedezze fel most a német cég kínálatát.

Miért válassza a Carl von Zeyten férfiórákat, és mitől tűnnek ki?

A Carl von Zeyten német márka férfi karórái kipróbált, kiváló minőségű modellek, amelyek egyedi stílusukkal nyűgöznek le. Számlapjuk kifinomult megjelenésével hívják fel magukra a figyelmet. A díszes díszítéseket csontvázas formák, nyitott szívablakok és ügyesen megmunkált hidak és egyensúlyok egészítik ki - egyes modellekben akár duplán is, mint például a Black Forest kollekcióban. Különleges megjelenésük mellett nagy előnyük az automata felhúzású mechanikus szerkezetek kiváló munkája. A legtöbb óra pontosan méri az időt ezzel a mechanikával, amely a legtöbb esetben szabadon látható. A márka azonban nem tér el a hagyományos szabványoktól, és igyekszik alkalmazkodni a különböző vásárlók ízléséhez. A csontvázas formáktól eltérő példa a Carl von Zeyten Urach modellje, amely nem csontvázas, de a különböző funkciókkal ellátott ezüstszínűre fényezett számlap és a bőrből varrt kényelmes szíj elegáns kombinációjával hívja fel magára a figyelmet.

Carl von Zeyten férfi órák - kollekciók

Minden Carl von Zeyten óra viselője kiválaszthatja a neki megfelelő modellt az órák széles választékából és számos reprezentatív kollekcióból, mint például: Baden-Baden, Bernau, Murg, Oberkirch vagy Black Forest. Minden sorozatot a legapróbb részletekre is figyelve terveztek meg. Ez különösen a csontvázas órák koncepcióját idéző számlapkialakításokban mutatkozik meg. A kifinomult részleteknek köszönhetően a stílusuk elragadóan egységes. Mindegyik kollekció modern és gazdagon díszített stílust mutat be, amely új irányt teremt nemcsak a divatban, hanem az óragyártásban is. A múltba való visszatérésről álmodozó úriembereknek a Schutter zsebóra modellt kell választaniuk. Az Elzach és Waldkirch kollekciókat viszont azoknak a férfiaknak ajánljuk, akik szeretik a szerkezetet a maga teljességében nézni.

Carl von Zeyten - jó ár-érték arány

A Carl von Zeyten márka és különböző férfi karóra-kollekciói a kifinomult és egyedi dizájn mellett a legjobb minőségű anyagok és a megfizethető ár arányát is mutatják. Ez a kombináció garantálja a lehetőséget, hogy jó minőségű, képzett szakemberek által készített termékekből részesüljön.

Carl von Zeyten férfi órák boltja Varsóban

A Carl von Zeyten egy olyan márka, amely óráinak megalkotásakor nagy hangsúlyt fektet a legapróbb részletekre való odafigyelésre, ugyanakkor a modern, sőt merész, a klasszikus normákkal szakító öltönyös órák szabványainak is megfelelnek. Online és bolti üzletünkben is biztosan talál, egy olyan testre szabott modellt, amely szembemegy az óragyártás hagyományos fogalmával. A Carl von Zeyten minden egyes órájára 2 év gyártói garanciát vállalunk.

[updated_at] => 2022-08-22 15:43:10 )