A Carl von Zeyten órák több mint 50 éve ápolt német hagyományt képviselnek. Minőségük, stílusuk és kiemelkedő formatervezésük a tekintélyes és precíz óragyártás számos rajongójának szívét elnyerte. Ezeknek az óráknak a kifinomult és gazdagon díszített formatervezése tökéletesen tükrözi a márka szerzői jellegét.

olvass tovább

Férfi Carl Von Zeyten Karórák

(32)

Legnépszerűbb elöl
 1. Bestseller
 2. -40%
  Carl von Zeyten Freudenstadt Automatic Férfi Karóra Carl von Zeyten Freudenstadt Automatic Férfi Karóra
  Ingyenes szállítás 24H
  187 500,00 Ft 112 500,00 Ft A legalacsonyabb ár az árleszállítás előtti 30 nap óta: 112 500,00 Ft

  Carl von Zeyten Freudenstadt Automatic CVZ0043RG (CVZ0043RGS)

  Ingyenes szállítás 24H
 3. Carl von Zeyten Murg Automatic Férfi Karóra Carl von Zeyten Murg Automatic Férfi Karóra
  Ingyenes szállításlegkésőbb 3 napon belül
  193 200,00 Ft

  Carl von Zeyten Murg Automatic CVZ0054SLS

  Ingyenes szállításlegkésőbb 3 napon belül
 4. Bestseller
 5. Bestseller
 6. -40%
  Carl von Zeyten Baden-Baden Automatic Férfi Karóra Carl von Zeyten Baden-Baden Automatic Férfi Karóra
  Ingyenes szállítás 24H
  187 500,00 Ft 112 500,00 Ft A legalacsonyabb ár az árleszállítás előtti 30 nap óta: 112 500,00 Ft

  Carl von Zeyten Baden-Baden Automatic CVZ0042RWH

  Ingyenes szállítás 24H
 7. -40%
  Carl von Zeyten NO.30 Automatic Férfi Karóra Carl von Zeyten NO.30 Automatic Férfi Karóra
  Ingyenes szállítás 24H
  125 000,00 Ft 75 000,00 Ft A legalacsonyabb ár az árleszállítás előtti 30 nap óta: 75 000,00 Ft

  Carl von Zeyten NO.30 Automatic CVZ0030BK

  Ingyenes szállítás 24H
 8. Bestseller
Legnépszerűbb elöl

A Carl von Zeyten férfi karórákat olyan urak számára tervezték, akik szeretnének szakítani a klasszikus öltönyös stílussal, és akik kedvelik az egyedi és szokatlan kiegészítőket. Fedezze fel most a német cég kínálatát.

Miért válassza a Carl von Zeyten férfiórákat, és mitől tűnnek ki?

A Carl von Zeyten német márka férfi karórái kipróbált, kiváló minőségű modellek, amelyek egyedi stílusukkal nyűgöznek le. Számlapjuk kifinomult megjelenésével hívják fel magukra a figyelmet. A díszes díszítéseket csontvázas formák, nyitott szívablakok és ügyesen megmunkált hidak és egyensúlyok egészítik ki - egyes modellekben akár duplán is, mint például a Black Forest kollekcióban. Különleges megjelenésük mellett nagy előnyük az automata felhúzású mechanikus szerkezetek kiváló munkája. A legtöbb óra pontosan méri az időt ezzel a mechanikával, amely a legtöbb esetben szabadon látható. A márka azonban nem tér el a hagyományos szabványoktól, és igyekszik alkalmazkodni a különböző vásárlók ízléséhez. A csontvázas formáktól eltérő példa a Carl von Zeyten Urach modellje, amely nem csontvázas, de a különböző funkciókkal ellátott ezüstszínűre fényezett számlap és a bőrből varrt kényelmes szíj elegáns kombinációjával hívja fel magára a figyelmet.

Carl von Zeyten férfi órák - kollekciók

Minden Carl von Zeyten óra viselője kiválaszthatja a neki megfelelő modellt az órák széles választékából és számos reprezentatív kollekcióból, mint például: Baden-Baden, Bernau, Murg, Oberkirch vagy Black Forest. Minden sorozatot a legapróbb részletekre is figyelve terveztek meg. Ez különösen a csontvázas órák koncepcióját idéző számlapkialakításokban mutatkozik meg. A kifinomult részleteknek köszönhetően a stílusuk elragadóan egységes. Mindegyik kollekció modern és gazdagon díszített stílust mutat be, amely új irányt teremt nemcsak a divatban, hanem az óragyártásban is. A múltba való visszatérésről álmodozó úriembereknek a Schutter zsebóra modellt kell választaniuk. Az Elzach és Waldkirch kollekciókat viszont azoknak a férfiaknak ajánljuk, akik szeretik a szerkezetet a maga teljességében nézni.

Carl von Zeyten - jó ár-érték arány

A Carl von Zeyten márka és különböző férfi karóra-kollekciói a kifinomult és egyedi dizájn mellett a legjobb minőségű anyagok és a megfizethető ár arányát is mutatják. Ez a kombináció garantálja a lehetőséget, hogy jó minőségű, képzett szakemberek által készített termékekből részesüljön.

Carl von Zeyten férfi órák boltja Varsóban

A Carl von Zeyten egy olyan márka, amely óráinak megalkotásakor nagy hangsúlyt fektet a legapróbb részletekre való odafigyelésre, ugyanakkor a modern, sőt merész, a klasszikus normákkal szakító öltönyös órák szabványainak is megfelelnek. Online és bolti üzletünkben is biztosan talál, egy olyan testre szabott modellt, amely szembemegy az óragyártás hagyományos fogalmával. A Carl von Zeyten minden egyes órájára 2 év gyártói garanciát vállalunk.