Az óra kifejezi személyiségünket, miközben olyan kiegészítő, amely kiegészíti egész stílusunkat. Fontos, hogy ne csak a megfelelő "kinézete" legyen, hanem az is, hogy a legjobb anyagokból készüljön, és hogy a márka magas értékeket képviseljen.

olvass tovább

Certina Karórák

(342)

Oldal
Legnépszerűbb elöl
 1. Új termék
 2. Új termék
 3. Új termék
 4. Új termék
 5. Új termék
 6. Új termék
 7. Új termék
 8. Bestseller
 9. Bestseller
 10. Bestseller
 11. -33%
  Certina DS-8 Powermatic 80 Férfi Karóra Certina DS-8 Powermatic 80 Férfi Karóra
  Ingyenes szállítás 24H
  363 400,00 Ft 243 432,00 Ft A legalacsonyabb ár az árleszállítás előtti 30 nap óta: 243 432,00 Ft

  Certina DS-8 Powermatic 80 C033.407.22.013.00 (C0334072201300)

  Ingyenes szállítás 24H
Oldal
Legnépszerűbb elöl

A Certina márka világszerte ismert gyártó technikai innovációiról, kiváló minőségéről és sportos formatervezéséről. Ahhoz, hogy 100 százalékig biztosak lehessünk abban, hogy minden Certina óra megfelel ezeknek az elvárásoknak, számos szigorú követelménynek kell megfelelniük.

Certina - erős márkaértékek

Certina órák már több évtizede vannak a piacon. A márka kezdetei 1888-ra nyúlnak vissza, és modelljei mindig is a lehető legmagasabbra törekedtek. A gyártó a kezdetektől fogva három szigorú kritériumnak való megfelelésre összpontosít: megbízhatóság, svájci minőség, hagyomány. Ezenkívül ezeket a hiedelmeket a Certina márka logója - a teknőspáncél - hódítja meg. Az időtlenséget, a tartósságot és a vízállóságot jelenti - és ehhez a gyártó ragaszkodik.

Minden Certina óra a szabadalmaztatott DS Concept biztonsági rendszerrel van felszerelve. Ez a márka elsőszámú minőségi mércéjére, a megbízhatóságra utal. Swiss Made - magától értetődő, hogy minden Certina modell a svájci gyártás minőségi védjegyét viseli; minden óra svájci kvarc- vagy automata óraművel van felszerelve. És a márka 130 éves fennállása mondhat-e mást, mint "hagyomány"?

Certina órák - legendás minőség

Minden Certina órasorozat mindenekelőtt precíziós kvarc- vagy automata szerkezetű, a csukló mozgása által felhúzott óra. 2017 óta minden kvarcmozgatómű COSC (kronométer) tanúsítvánnyal rendelkezik, és a Precidrive kaliberrel ellátott összes modell (kronográfok és három számlapos kvarcmodellek) rendelkezik EOL, azaz az akkumulátor lemerülésének jelzőjével. Ha a másodpercmutató négy másodpercenként ugrik, az óra elemét két héten belül ki kell cserélni.

Melyik Certina órát válasszuk?

A Certina márka a legmagasabb minőségű kvarc és automata órákat kínál. Férfi és női karórái olyan kiegészítők, amelyek megtalálják rajongóikat azok körében, akiknek fontos a megjelenés és a funkcionalitás. A márka négy nagy kollekciót hozott létre, amelyekben megtalálhatja az Ön számára tökéletes órát.

Certina, avagy tevékenység és szenvedély

A Certina Sport órakollekció a motorsport partnere, és ezek a modellek élsportolók csuklóját díszítik. Ha szeretsz autózni, aktívnak érzed magad, és a legjobb órával szeretnéd bemutatni szenvedélyedet a csuklódon, akkor válaszd a Certina Sport órát.

Certina órák - a víz szeretetéért

A Certina Aqua óramodellek a márka vízi sportok iránti szeretetéből születtek. A Certina már két vízalatti tervezést is magáénak tudhat - az amerikai haditengerészet Sealab II. Ezek olyan robusztus eszközök, amelyekkel bátran merészkedhet a víz alá.

City órák a Certina-tól

A Certina Urban órakollekció olyan modellek, amelyek szorosan kapcsolódnak a márka nemzetközi jellegéhez és a nagyvárosi világhoz. Ezek az eszközök tökéletesen illeszkednek a nagyvárosi emberek mindennapjaiba, akik elfoglaltak, minden percet számolnak, és mégis "pontosak" akarnak lenni.

Certina - a gyökerek a legfontosabbak

A Certina számára a múlt, a gyökerek a legfontosabbak, és ezt hangsúlyozza a Heritage kollekció, amely a hagyományok megbecsülését jelenti. A sorozat modelljei a márka eredetére utalnak, különösen azok számára lesznek vonzóak, akik értékelik a régi értékeket, és nem felejtik el, hogy érdemes megbecsülni azt, amivel minden kezdődött.

Hivatalos Certina márkakereskedő - hivatalos üzlet - forgalmazó

Válogasson kínálatunkban több tucat különböző óramodell közül - a tökéletes márka az Ön számára a Certina! Garantáljuk a gyors szállítást.