Az Inventic órák érdekes története eljutott odáig, hogy önálló márkaként vásárolhatjuk meg őket, három fő vonallal. A Classic, a Trend és a Premium tökéletes választás azoknak, akik egy testre szabott, svájci gyártású órát keresnek.

olvass tovább

Inventic Kaórák

(32)

Legnépszerűbb elöl
 1. Inventic Active Aero GMT Férfi Karóra Inventic Active Aero GMT Férfi Karóra
  Ingyenes szállítás3 napon belül
  107 307 Ft

  Inventic Active Aero GMT C54545.41.65

  Értékelés:
  100%
  Ingyenes szállítás3 napon belül
 2. Inventic Urban Gent 02 Férfi Karóra Inventic Urban Gent 02 Férfi Karóra
  Ingyenes szállítás3 napon belül
  71 153 Ft

  Inventic Urban Gent 02 C54330.41.65

  Értékelés:
  100%
  Ingyenes szállítás3 napon belül
 3. Inventic Active Gent Férfi Karóra Inventic Active Gent Férfi Karóra
  Ingyenes szállítás3 napon belül
  60 384 Ft

  Inventic Active Gent C52320.41.21

  Értékelés:
  100%
  Ingyenes szállítás3 napon belül
Legnépszerűbb elöl

A három fő Inventic termékcsalád koncepciója lehetővé teszi az ügyfél számára, hogy kiválassza a tökéletesen megfelelő Swiss Made modellt. A Classic, Trend és Premium kollekciók mindegyikében található modellek sokasága révén választhat klasszikus férfi órák, magasfényű kivitelű modellek, kompresszoros borítású készülékek, kronográf órák, búvárórák, sőt GMT vagy női órák között. Mindegyik a legnagyobb gondossággal és tapasztalattal készült az Atlantic alapján.

Inventic órák - 100 éves hagyomány

Bár a márka hagyománya hosszú, nem mindenkinek van jó kapcsolata az Inventic órákkal. A márkát 1915-ben alapította a Fabrique d'Horlogerie Ed. Kummer SA, amelynek székhelye a svájci Bettlachban található. Az Inventic órák gyártása az 1940-es évektől az 1970-es évekig tartott, és a készülékek később Atlantic kollekcióként működtek. Az Inventic 2022-ben önálló márkaként tért vissza a piacra, és ma már megvásárolható üzletünkben. Swiss Made, és ahogy az a svájci manufaktúrákhoz illik, az Inventic órák kiváló minőségű készülékek, amelyeket kézzel szerelnek össze, és itt, Svájcban esnek át minőségellenőrzésen. A márka az Atlantic több évtizedes tapasztalatára épül, így a viselőjének garanciát nyújt a minőségre, a karórák gyártásában szerzett tapasztalatra és az alkotás szeretetére.

Inventic óra kollekciók - alapvonalak

A márka három termékvonalat hozott létre, amelyeket különböző stílusok és felszereltség jellemez. Ezáltal a vásárló széles választékot kap a termékek árát tekintve. Mindegyik a mindennapi életet kíséri. Megkülönböztetjük az Inventic Classic, Trend és Premium vonalakat. A kollekciók férfi és női modellek széles választékával, kiváló minőségű alkatrészekkel, törésálló és karcálló K1 ásványi üveggel és akár 20 ATM vízállósággal rendelkeznek.

Inventic Classic órák - a műfaj klasszikusainak kedvelőinek.

A Trend termékcsalád klasszikus dizájnnal rendelkezik, amely jól illik az elegáns alkalmi öltözékhez, az öltönyhöz vagy egyszerűen a mindennapi stílushoz. A férfi kollekció 40 mm széles borítékkal rendelkezik, a női kollekció pedig 32 mm széles. Az órákat Ronda svájci gyártmányú óramű hajtja, és 3 ATM vízállósággal rendelkeznek. A kínálatban szerepel az Urban Gent és az Urban Lady kollekció, amelyek bőrszíjjal és acél karpánttal kaphatók, és minimalista dizájnban tartják magukat. A tartomány egy függőlegesen csiszolt számlap arab vonalas indexekkel. A Trend termékcsaládhoz tartozik még a City Gent és a City Lady kollekció, amelyek kialakítása a repülős órákra emlékeztet, könnyen leolvasható számlapot és karperecet vagy speciálisan texturált szíjakat tartalmaznak.

Inventic Trend órák - búvár stílusú, ékszeres órák nőknek.

Itt egy kissé merészebb dizájnt kapunk, érdekes kivitelben. Találkozunk csiszolt és polírozott felületekkel és K1 üveggel, amely az ásványi és zafírüveg tulajdonságait ötvözi. Az Inventic Trend órákat Ronda svájci gyártmányú szerkezetek hajtják. Érdekesség, hogy ez a különleges kollekció 10 ATM-es búvárórákat tartalmaz, világos mutatókkal és indexekkel, másodpercmutatóval és forgó lünettával. Az Urban Diver 01 és az Urban Diver 02 modelleket fényesre fényezett borítás, csiszolt borítású fülek, dátummutatóval és a 02-es esetében lumineszcenciával ellátott lünetta a lünettán jellemzi. Nagy vízállóságú, klasszikusabb kiadásban kapható az Urban Gent, ahol a lineáris-arab indexeken lumineszcenciával ellátott, jól olvasható számlapot a tipikus búvártól eltérő, kissé aviatikus stílusban burkolják. A teljesen urbánus dizájnt kedvelőknek ajánljuk az Active Gentet, amelynek különlegesen polírozott számlapja érdekes módon tükrözi vissza a napfényt. Az olvashatóságot a lineáris indexek lumineszcenciája fokozza, a vízállóságot pedig 5 ATM-re osztályozták. Az Inventic Trend termékcsaládban női City Lady karórák is találhatók, amelyek elegáns számlapján kristályok formájában ékszer-szerű indexek találhatók.

Inventic Premium órák - azoknak, akiknek fontos a funkcionalitás.

A Premium messze a legjobban felszerelt Inventic óra. Itt találkozhatunk magas, 20 ATM vízállósággal, kronográffal, kompresszoros órákkal és GMT funkcióval. Compresornak nevezzük a borítón két koronával ellátott modelleket, amelyek nagy mélységekbe való merülésre alkalmasak. Ezek működtetik a lünettát, amely az óra üvege alatt található. A Premium - Active Aqua termékcsalád minden modellje ilyen módon készült borítékkal rendelkezik, ami biztosan felkelti a magas minőségű órák rajongóinak figyelmét. A kronográf a Premium Active Chrono vonalban található, ahol a funkcionalitás tachiméterrel és dátummutatóval lett bővítve. Az egészet egy sportos dizájnba foglalják, a teleszkóp magasfényű fényezéssel. A GMT funkció viszont, amely különösen népszerű az utazók vagy a külföldi vállalatoknál dolgozók körében, a Premium vonal - Active Aero - sajátja. A GMT-modul lehetővé teszi az idő kényelmes leolvasását, függetlenül attól, hogy az ember melyik időzónában tartózkodik. Az órák emellett lehetővé teszik az idő leolvasását a 24 órás rendszerben is.

Hivatalos Inventic viszonteladó - Hivatalos üzlet - Forgalmazó

A kínálatunkban szereplő összes óra engedélyezett forgalmazótól származik. Üzletünkben az Inventic órák széles választékát találja. Gyors szállítás garantált!