Eddig az okosórákhoz általában erőteljes megjelenésű, számos funkcióval felszerelt, de a fizikailag aktív emberek számára hasznos sportórákat társítottak. Ez a helyzet szükségessé tette, hogy a gyártók teljesen új kollekciókat hozzanak létre, amelyek jobban megfelelnek a mindennapi használatra, és a legújabb technológiával is fel vannak szerelve.

olvass tovább

Hibrid Okosóra

(10)

Legnépszerűbb elöl
 1. Ingyenes baseball sapka
  Bestseller-15%
 2. Ingyenes baseball sapka
  Bestseller-15%
  G-SHOCK Casio G-Squad Bluetooth Sync Step Tracker Férfi Karóra G-SHOCK Casio G-Squad Bluetooth Sync Step Tracker Férfi Karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  55 970 Ft 47 575 Ft

  G-SHOCK Casio G-Squad Bluetooth Sync Step Tracker GBA-800-1AER

  Értékelés:
  100%
  Raktáron. Az árut ma elküldik
 3. Ingyenes baseball sapka
  Bestseller-15%
  G-SHOCK Casio G-Steel Solar Bluetooth Férfi Karóra G-SHOCK Casio G-Steel Solar Bluetooth Férfi Karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  149 410 Ft 126 999 Ft

  G-SHOCK Casio G-Steel Solar Bluetooth GST-B100-1AER

  Értékelés:
  100%
  Raktáron. Az árut ma elküldik
 4. Ingyenes baseball sapka
  G-SHOCK Original Bluetooth Tough Solar Férfi Karóra G-SHOCK Original Bluetooth Tough Solar Férfi Karóra
  Ingyenes szállítás3 napon belül
  68 120 Ft

  G-SHOCK Original Bluetooth Tough Solar GW-B5600-2ER

  Értékelés:
  100%
  Ingyenes szállítás3 napon belül
Legnépszerűbb elöl

A fejlesztők erőfeszítéseinek gyümölcse egy hibrid okosóra létrehozása - egy klasszikus időmérőhöz hasonló formájú okosóra. A hibrid okosórák legfontosabb jellemzője, hogy a beépített Bluetooth modulon keresztül folyamatosan csatlakoztathatók más eszközökhöz. Ily módon az óra maga állítja be a helyes időt, és lehetővé teszi, hogy egy második vevőegységről, például telefonról is könnyen beállítható legyen. Az "intelligens" órák jellemzően rendkívül energiatakarékos akkumulátorral vannak felszerelve, ami lehetővé teszi, hogy sokkal tovább tartson, mint más modellek - kvarcmechanizmussal rendelkező okosórák - esetében.

A legjobb hibrid óra márkák

A közelmúltban különböző okosóra-kollekciókat fejlesztettek ki, amelyek illeszkednek a hibrid órák sorába. A legfontosabbak közé tartoznak két nagy amerikai cég termékei, a hibrid Fossil Q, valamint a Timex IQ+ és a Timex Metropolitan+. A férfiak számára tervezett Fossil Q Crewmaster és Nate, valamint a női Fossil Gazer és Tailor órák egy további számlapi számlapot tartalmaznak, amely lehetővé teszi az előre konfigurált adatok megjelenítését, például a bejövő hívásokról szóló értesítések vagy a második időpont megjelenítését. A Timex modellek kiegészítő tevékenységkövetővel is rendelkeznek, amelyen a teljesített napi szándékok százalékos bontását láthatod.

Egy hibrid okosóra a stílus, amire szüksége van

A hibrid okosórák hasonló tervezési sémáját találták meg az olyan márkák által gyártott divat típusú darabokban, mint a Skagen - Skagen Connected és a Guess, a Guess Connect bemutatásával. A Guess órák abban különböznek a többitől, hogy további kisebb digitális kijelzővel rendelkeznek a számlapjukon, és az akkumulátort USB-porton keresztül lehet tölteni. A hibrid okosórák nemcsak tisztán ékszer-kiegészítők, amelyek jól illenek az elegáns stílushoz, hanem fantasztikus kiegészítői a mindennapi öltözködésnek is. A sportos stílus kedvelői számára viszont a Casio Edifice hibrid, nagy teljesítményű bluetooth rendszerrel ellátott okosórák tökéletes megoldást jelentenek. Maga a kollekció sokat elárul - ezek az órák sokkal sportosabb karakterűek.

Innovatív technológia egy hibrid okosórában

A hibrid okosóra tűnik az óragyártás jövőjének - a klasszikus óra és a csúcstechnológiák elegáns kombinációja. Ez is tökéletes konszenzus azoknak, akiknek elegáns kiegészítőre van szükségük, de nem akarják feladni az elektronikus kütyük iránti szenvedélyüket, és folyamatosan online akarnak lenni, és a közelgő eseményekről szóló értesítések forrása az ujjhegyükön (szó szerint).