A legelismertebb manufaktúrák felemelkedését általában az egyedi látásmód és az óragyártás egyéni megközelítése váltotta ki. Nem volt ez másképp a CT Suderia esetében sem, egy olyan márka esetében, amelynek legnagyobb inspirálója Ariodante Margaritelli volt, egy elkötelezett olasz órásmester, aki az első és második világháború alatt a hadsereg számára készített eszközöket. A CT Suderia olyan csúcskategóriás órák gyártására összpontosít, amelyek dizájnja a Café Racer elit világát idézi, míg a felszerelés és a kivitelezés a tulajdonos nagyapjának - a már említett Ariodante Margaritelli - öröksége.

olvass tovább

Ct Scuderia Karórák

Nem találtunk a kiválasztásnak megfelelő termékeket.

Néhány márkát 19. századi órásmesterek alapítottak, néhányat pedig ők ihlettek. Pontosan ez a helyzet a CT Scuderia márkával, amelyet egy tapasztalt órásmester, olyan cégek munkatársa alapított, mint a Fossil és az Emporio Armani. Végül Enrico Margaritelli, akit nagyapja, aki szintén órásmester volt, inspirált, úgy döntött, hogy egyéni óragyártóként saját karriert kezd.

A sport és az óragyártás iránti szenvedély a CT Scuderia óráiban.

A CT Scuderia órák az órásmesterség iránti nagy rajongásból születtek. Ez nem elhanyagolható okot adott arra, hogy folyamatosan magasabbra törjenek és folyamatosan gazdagítsák kínálatukat.

A CT Scuderia órák kivétel nélkül a minden olasz Scuderiára jellemző sportos, dinamikus megjelenést képviselik. Ennek eredményeképpen gyors autókra és izgalmas versenyekre emlékeztetnek - így tökéletesek lesznek mindazok számára, akik az autózás világában találják magukat, és nem haboznak villámgyors sebességet fejleszteni céljaik elérése érdekében.

Válassza ki most az olasz CT Scuderia órákat, és nézze meg, hogy megfelelnek-e az Ön stílusának. Nézd meg, milyen tökéletesen fogsz kinézni bennük, szállj be az autóba, és mutasd meg, hogy arra születtél, hogy a volán mögött ülj!

Hivatalos CT Scuderia kiskereskedő - hivatalos üzlet - forgalmazó

Ha üzletünkben CT Scuderia órákat választ, eredeti, olasz gyártmányú modelleket kap közvetlenül a gyártótól. Ezeket egy engedélyezett forgalmazó importálta, ami garancia a magas minőségre. Válasszon órákat kizárólag ellenőrzött, hivatalos kereskedőktől.

CT Scuderia órák Varsóban

Nézze meg, mi különbözteti meg a CT Scuderia márkát. A varsói üzlet széles választékot és modellek sokaságát kínálja, így minden elvárásának megfelelő órát találhat. A varsói CT Scuderia óraüzletünk a legjobb választás - ne várjon, és látogasson el hozzánk a Wincentego Witosa sugárút 31. szám alatt.