A finn Suunto cég kiváló sportos időmérőiről ismert gyártó. Elsősorban azoknak a testmozgás szerelmeseinek tervezték őket, akik az extrém edzéseket kedvelik. Egy Suunto óra mindig kiváló választás a hegyekbe vagy a leghosszabb távok lefutásához is.

olvass tovább

Suunto 9 Karórák

(3)

Legnépszerűbb elöl
 1. Bestseller-31%
  Suunto 9 Peak Pro All Black Unisex Okosóra Suunto 9 Peak Pro All Black Unisex Okosóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  197 417 Ft 137 195 Ft

  Suunto 9 Peak Pro All Black SS050807000

  Értékelés:
  100%
  Raktáron. Az árut ma elküldik
 2. SUUNTO HR övvel együtt!
  -34%
  Suunto 9 Peak Pro All Black Unisex Okosóra + HR öv Suunto 9 Peak Pro All Black Unisex Okosóra + HR öv
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  248 909 Ft 163 545 Ft

  Suunto 9 Peak Pro All Black SS050807000HR

  Raktáron. Az árut ma elküldik
 3. Suunto Wing Lava Red Fejhallgató Suunto Wing Lava Red Fejhallgató
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  74 917 Ft

  Suunto Wing Lava Red SS050944000

  Értékelés:
  100%
  Raktáron. Az árut ma elküldik
Legnépszerűbb elöl

Elpusztíthatatlan okosórát keresel gazdag funkcionalitással? Az aktív szabadidős tevékenységek rajongója vagy? Akkor a Suunto 9 az Ön számára a megfelelő! Számos funkciójának köszönhetően a márka időmérője ideális eszköz, amely rendkívül hasznos a testmozgás megtervezéséhez, a navigációhoz vagy a korábbi tevékenységeid nyomon követéséhez és elemzéséhez.

Suunto 9 és Suunto 9 Baro multisport órák

A Suunto sportórák számos kiemelkedő kollekciót tartalmaznak, amelyeket az időmérés szerelmesei már megnéztek és megszerettek. Közülük a híres Spartan időmérők, amelyek kihívást jelentő körülmények között is kiválóan teljesítenek. A Suunto 9 kollekció a Spartan közvetlen utódja. A sorozat modelljei a következőkkel rendelkeznek: digitális kijelző LED háttérvilágítással, üvegszál erősítésű poliamid burkolat, amelyet acél lünetta díszít, szilikon szíj, rendkívül tartós zafírüveg és nagy teljesítményű akkumulátor lítium-ion újratölthető elem formájában. A magas szintű vízállóságnak köszönhetően a Suunto 9 modellek mindegyike úszásra alkalmas óraként is bizonyítja magát. A több mint 80 elérhető sportmód tovább növeli a készülékek sokoldalúságát. A Suunto 9 Baro modellek viszont egy precíz érzékelővel vannak felszerelve, amely a nyomást és a viselője aktuális magasságát méri.

Egy óra GPS-szel és Fusedtrack™ technológiával.

A Suunto 9 egyik legfontosabb jellemzője a Fusedtrack™ technológia. Ez egy speciális, a gyártó által kifejlesztett algoritmust használ. A GPS-adatokat a mozgásérzékelő leolvasásaival kombinálja, hogy megakadályozza az akkumulátor lemerülését, amikor hosszú ideig követjük az útvonalunkat. A Fusedtrack™ modul meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát, részben levéve azt a GPS-ről. A mérési pontosság nem szenved csorbát. A Suunto 9 sportórák sikeresen szolgálhatnak GPS navigációként. És ez még nagy hidegben és pokoli hőségben is igaz - ezeknek az óráknak a működése -20 és +60 C fok közötti hőmérsékleten is lehetséges.

Válasszon egy számos funkcióval rendelkező sportórát

A Suunto elektronikus karórák híresek kiterjedt funkcionalitásukról. A Suunto 9 legjelentősebb funkciói közé tartozik a három előre beállított akkumulátor üzemmód: Performance (Teljesítmény), Endurance (Kitartás) és Ultra (Ultra). Attól függően, hogy melyik üzemmódot választja, a GPS akár 120 órán keresztül folyamatosan működik. Az óra intelligens értesítéseken keresztül javasolhatja nekünk, hogy váltsunk egy megfelelőbb üzemmódra. A Suunto 9 további jellemzői: pulzusmérés a csuklóról, barométer, időjárási funkciók, iránytű, magasságmérő, okostelefon kapcsolat, alkalmazás-kompatibilitás (Strava, TrainingPeaks, MapMyFitness és más, a Suunto Movescount.com oldalon elérhető alkalmazások).