Óradobozok. Az Ön órái megérdemlik, hogy megfelelően legyenek bemutatva

Varieté

Óradobozok. Az Ön órái megérdemlik, hogy megfelelően legyenek bemutatva

Emma Takács

A női elegáns órák és ékszerek gyűjtése (és az ezekről szóló írások) mellett tanácsadói vállalkozását is vezeti. Vidám személyiség, aki mindig ott van, hogy tanácsot és segítséget nyújtson. Magánemberként anyuka és a finom sushi készítésének szerelmese.

17 november 2023

Az óra mind a női, mind a férfi ruhatár fontos része. Annak érdekében, hogy minél tovább élvezhesse egyedi megjelenését, célszerű megfelelő módon tárolni. A speciális óradobozok jönnek a segítségünkre.

 

Miért érdemes óradobozt tartani?

Először is, az óradobozok nagyon jól védik az óráját a sérülésektől, amikor nem használja. Ahelyett, hogy az éjjeliszekrényre tenné vagy lefekvés előtt a fiókba dobná, biztonságosabb, ha egy speciális óradobozban tárolja. Az óradoboz esztétikai és dekoratív tulajdonságai sem kevésbé fontosak. Az óratartó doboz kiválasztásakor célszerű javaslatot tenni a kialakítására és az anyagára, hogy az minél inkább megfeleljen az elvárásainak és az ízlésének. Változatosságuk és széles körű elérhetőségük a piacon lehetővé teszi, hogy óradobozát az Ön igényeihez és ízléséhez igazítsa. Választhat férfi, női vagy univerzális óradobozt. Választhat továbbá fából készült óradobozt, műanyag óradobozt, bőrből készült óradobozt vagy barkácsolt óradobozt is. A méretek, formatervek és árak választéka elegendő ahhoz, hogy kiválaszthassa az Önnek megfelelő óradobozt.

 

farkas óra dobozok

 

Óradoboz - hol vásárolhat?

Órásdobozok minden jó óra- és tárolótermék-boltban kaphatók. Mind az online, mind a helyhez kötött boltok kínálatát kihasználhatja. Az interneten ár- és termékösszehasonlító gépet is talál, amely segít kiválasztani az Önnek legkedvezőbb óradoboz javaslatokat. Az alábbiakban néhány érdekes javaslatot talál a Eorak.hu oldalon elérhető dobozokra.

 

farkas palermo doboz

 

Wolf Howard doboz - kompakt és elegáns óratárolás

Több óra tárolására alkalmas kompakt dobozt keres, érdemes figyelmet fordítani a Wolf Howard box 465165-re. A kompakt dobozban - 38 x 19 x 7,5 cm - három óra tárolására van hely. A modell emellett négy további tárolórekesszel rendelkezik, köztük egy praktikus nyílással az USB-kábel számára, valamint egy kivehető, hosszúkás fiókkal a mandzsettagombok számára (6 rekesz). A doboz klasszikus szürke színű sima bőrből és fekete színű velúrbélésből készült. Ez a doboz tengerészkék színű változatban is kapható.

 

wolf howard box

 

Elegáns Wolf Roadster doboz óra- és ékszergyűjtők számára

Ha több tárolóhelyre van szüksége az órái és egyéb kiegészítői számára, mindenképpen érdemes érdeklődnie egy olyan egyedi doboz iránt, mint a Wolf Roadster 477656. Dekoratív jellege jellemzi, és már önmagában is jól mutat egy polcon. Üvegfedéllel rendelkezik, amelyen keresztül megcsodálhatja az óragyűjteményt, és lakattal zárható. A termék bőrből készült, néhány részlete pedig csiszolt makassar ébenfából készült. A dobozban legfeljebb 10 óra tárolható, a boríték szélessége legfeljebb 52 mm. A modell emellett 8 tekerccsel felszerelt ékszerrekesszel, 12 rekesszel a tűknek, 2 hellyel a szíjaknak és 1 hellyel a karkötőnek. A doboz USB-porttal rendelkezik.

 

farkas roadster doboz

 

Funkcionalitás és eredeti design - Wolf Britsh Racing és Wolf Memento Mori óradobozok

Nem kevésbé elegáns doboz a Wolf British Racing 792741-es számú, zöld színű, csak British Racingnek nevezett doboz. Vegán bőrből készült és kulcsos zárral rendelkezik. Akár 10 óra elhelyezésére is alkalmas. A modell USB porttal rendelkezik. Az óradoboz egy kicsit extravagánsabb változata a Wolf Memento Mori 493572, amely 10 óra befogadására alkalmas, és vegán bőrből készült. Viszont piros színű, és - ahogy a neve is kötelez - koponya motívummal díszített hímzéssel van díszítve. Ami még megkülönbözteti ezt a dobozt az előzőtől, hogy a fedele mázas, és szintén koponya alakú retesszel záródik.

 
farkas brit verseny box
farkas memento mori doboz
 

Fából készült óratartó dobozok - Beco diófa és Beco makasszár

Ha elegáns és praktikus megoldást keres az órák tárolásához, ne hagyja ki a Beco Technic Walnut 309386 óradoboz javaslatot. Kiváló minőségű diófából készült. Belseje puha és tapintható anyaggal van kibélelve, amely megvédi az órákat a karcolásoktól és a sérülésektől. A doboz gyors és kényelmes kinyitását egy nyomózár biztosítja. A dobozban legfeljebb 5 óra tárolható. Ennek a doboznak a nagyobb méretű, akár 10 órát is befogadó párja a Beco Technic Macassar, amely barna színű makasszárfából készült, és magas fényűre polírozott, egyedi csillogást kölcsönözve neki.

 
beco diófa doboz
beco makasszár doboz
 

Wolf Palermo - 6 órát befogadó, különböző színű doboz.

Végül egy köztes méretű dobozt ajánlunk, a Wolf Palermo 213816-os dobozt, amelynek méretei 22,23 x 22,86 x 8,89 cm, ami akár 6 óra tárolására is alkalmas. A modell rózsaarany színű természetes bőrrel van kárpitozva és mázas fedéllel rendelkezik. A tárolt órák biztonságáról kulcsos zár gondoskodik. A doboz USB-kimenettel is rendelkezik. Ez a modell szürke, piros és fekete színben is kapható.

A férfi vagy női óradoboz biztonságos és stílusos módja az órák tárolásának. Kiküszöböli a készülék sérülésének kockázatát, és minden bizonnyal dekoratív elemként szolgálhat otthonában.

 
 


Emma Takács

A női elegáns órák és ékszerek gyűjtése (és az ezekről szóló írások) mellett tanácsadói vállalkozását is vezeti. Vidám személyiség, aki mindig ott van, hogy tanácsot és segítséget nyújtson. Magánemberként anyuka és a finom sushi készítésének szerelmese.