A Garmin Fenix 7 egy sportos ajánlat egy amerikai gyártótól. Ezeket az egyedülálló, többfunkciós okosórákat a legigényesebb körülményekre tervezték - ezt bizonyítja az amerikai katonai szabványoknak való megfelelésük is.

olvass tovább

Garmin Fenix 7 Okosórák

(3)

Legnépszerűbb elöl
 1. -27%
  Garmin Fenix 7X Solar Férfi Okosóra Garmin Fenix 7X Solar Férfi Okosóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  354 083 Ft 257 417 Ft

  Garmin Fenix 7X Solar 010-02541-01

  Értékelés:
  100%
  Raktáron. Az árut ma elküldik
 2. -29%
  Garmin Fenix 7 Unisex Okosóra Garmin Fenix 7 Unisex Okosóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  274 917 Ft 195 750 Ft

  Garmin Fenix 7 010-02540-01

  Raktáron. Az árut ma elküldik
 3. -28%
  Garmin Fenix 7S Unisex Okosóra Garmin Fenix 7S Unisex Okosóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  274 917 Ft 198 250 Ft

  Garmin Fenix 7S 010-02539-01

  Értékelés:
  100%
  Raktáron. Az árut ma elküldik
Legnépszerűbb elöl

Ha egy olyan strapabíró kiegészítőt keresel, amely a sporttevékenységek segítőjeként is működik, a Garmin Fenix 7 okosórákat érdemes közelebbről megnézni. Számos változatukkal és praktikus funkcióikkal sok sportrajongó számára jól működnek.

Garmin Fenix 7 sportos okosórák

A Garmin Fenix 7 kollekcióban három borítékméret közül lehet választani, így a modell kisebb és nagyobb csuklóra egyaránt alkalmas. Ezen kívül a gyártó kínál egy zafírüveggel ellátott változatot - Sapphire - és egy olyan változatot, amelyet ráadásul fényenergiával töltenek fel, a Garmin Fenix 7 Solar. Az üvegszál-erősítésű polimerből készült tokok gyűrűkkel egészülnek ki, amelyek a változattól függően rozsdamentes acélból vagy titánból készülnek. Az egészet rugalmas szilikonból készült pántok teszik teljessé.

Milyen funkciókkal rendelkezik a Garmin Fenix 7 okosóra?

Az érintőképernyő segítségével kényelmesen navigálhatunk a készülék menüiben. Ha azonban az analóg megoldásokat kedveli, az óra a boríték oldalán található gombok segítségével is működtethető.

Milyen érdekes funkciókat kínál a Garmin Fenix 7? Számos sportfunkció áll rendelkezésre: HIIT intervallum edzés, napi edzési tippek, versenyidő szimulátor, regenerációs asszisztens vagy valós idejű állóképesség mérés.

A Garmin Fenix 7 kültéri felszereltségei

A Garmin Fenix 7 egy olyan készülék, amely a szabadtéri tevékenységekhez is kiválóan alkalmas. GPS, GLONASS és Galileo műholdas rendszerrel van felszerelve, amelynek köszönhetően a mérési pontosság nagyon magas. Ráadásul közvetlenül a készülékre tölthetjük le a TopoActive Europe térképeket, és használhatjuk a beépített Skiview™ térképeket, amelyek a világ síközpontjainak értékes gyűjteményét tartalmazzák. A Sapphire változat többsávos műholdas csatlakozási lehetőséggel is fel van szerelve. Olyan technológiát alkalmazva, amely korábban csak a hadsereg számára volt elérhető, kiváló helymeghatározási pontosságot biztosít.

Garmin Fenix 7 - nagy teljesítményű akkumulátor, több órás működés

Amikor a Garmin Fenix 7 okosóráról írunk, lehetetlen nem megemlíteni a nagy teljesítményű akkumulátort. Óra üzemmódban a modell akár 11 napig is képes megszakítás nélkül működni. A napelemes változatban ez az idő a napelemes töltésnek köszönhetően 14 napra meghosszabbítható. GPS üzemmódban a gyártó 37 vagy (a napelemes változatokban) 46 órát ad meg.

Bekapcsolt energiatakarékossággal a készülék akár 38 vagy 87 napig is üzemel. Ezek az eredmények, ha a funkciók sokaságával szembeállítjuk őket, valóban lenyűgözőek.

Garmin Fenix 7 okosórák vásárlása Varsóban

A Garmin Fenix 7 okosórák különböző változatokban kaphatók webáruházunkban, emellett a varsói stationáris üzletben is megtalálod őket. Ott kényelmesen felpróbálhatja az Önt érdeklő modelleket, és tanácsot kaphat a szakképzett eladóktól.