A Suunto Race sportóra minden sportrajongó számára. Ezt az innovatív sorozatot az edzések és sportversenyek szerelmeseinek találták ki, akik mások és saját rekordjaikat szeretnék megdönteni. A kültéri vonal a legigényesebb felhasználóknak is megfelel.

olvass tovább

Suunto Race Karórák

(4)

Legnépszerűbb elöl
 1. ÚJ GENERÁCIÓ
  Bestseller
  Suunto Race All Black Sport Karóra + HR öv Suunto Race All Black Sport Karóra + HR öv
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  197 333 Ft 191 583 Ft

  Suunto Race All Black SS050929000​HR

  Raktáron. Az árut ma elküldik
 2. Bestseller
  Suunto Race All Black Sport Karóra Suunto Race All Black Sport Karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  166 583 Ft

  Suunto Race All Black SS050929000​

  Értékelés:
  100%
  Raktáron. Az árut ma elküldik
 3. ÚJ GENERÁCIÓ
  Suunto Race Titanium Charcoal Sport Karóra + HR öv Suunto Race Titanium Charcoal Sport Karóra + HR öv
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  246 818 Ft 240 880 Ft

  Suunto Race Titanium Charcoal SS050932000​HR

  Raktáron. Az árut ma elküldik
 4. Suunto Race Titanium Charcoal Sport Karóra Suunto Race Titanium Charcoal Sport Karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  208 250 Ft

  Suunto Race Titanium Charcoal SS050932000​

  Értékelés:
  100%
  Raktáron. Az árut ma elküldik
Legnépszerűbb elöl

A Suunto kollekcióról kollekcióra egyre magasabbra teszi a lécet. Ez most sem volt másképp - a Suunto Race órák minden részletükben kifinomultak, a dizájntól kezdve a nagy teljesítményű akkumulátoron át a fejlett funkciókig. Ennek eredményeképpen könnyedén a piac egyik legjobb sportórájává váltak.

Suunto Race sportórák - nagy teljesítményű akkumulátor és robusztus szerkezet

A Suunto Race sportórákat rendkívül nagy teljesítményű akkumulátoruk jellemzi. Óra üzemmódban akár 26 napig is bírják, a pulzusmérés bekapcsolásával ez az idő kevesebb mint két hétre csökken. Sporttevékenységben GPS navigáció engedélyezésével, az engedélyezett funkcióktól függően az üzemidő 40-120 óra. A modell robusztus felépítésének köszönhetően minden körülmények között használható. A tartósságot a katonai szabványoknak megfelelő tesztek igazolják.

Suunto Race - mi az újdonság?

Mi az újdonság a Suunto Race sorozatban? Kivételesen tiszta AMOLED kijelző, így még erős napfényben is leolvashatók a képernyőn megjelenő adatok. A második újdonság a digitális korona - nélkülözhetetlen a kényelmes menüben való navigáláshoz edzés közben. Ezenkívül lehetővé teszi a térképnézet nagyítását és kicsinyítését, amely egyébként, mint mindig a Suuntónál, a legmagasabb részletességgel rendelkezik.

A Race Collection készülékek lehetővé teszik továbbá az elveszett telefon megtalálását, a napi widgetek megjelenítési sorrendjének kiválasztását az Ön számára legfontosabb funkciók könnyű eléréséhez, valamint a HRV pulzusvariabilitás mérést és a fejlett alvásfigyelést.

A Suunto Race órák fejlett sportfunkciói

A Suunto Race termékcsaládot olyan profi sportolók számára fejlesztették ki, akik a legjobbat követelik meg felszerelésüktől. Ezért találsz közel 100 testreszabható sportmódot, konfigurálható intervallum edzést, regenerációs időmérést és edzésterhelés mérést. A SuuntoPlus™ funkció rengeteg további sportalkalmazást kínál, hogy még magasabb szintre emelje edzéseit.