A Suunto Race sportóra minden sportrajongó számára. Ezt az innovatív sorozatot az edzések és sportversenyek szerelmeseinek találták ki, akik mások és saját rekordjaikat szeretnék megdönteni. A kültéri vonal a legigényesebb felhasználóknak is megfelel.

olvass tovább

Suunto Race Karórák

(5)

Legnépszerűbb elöl
 1. ÚJ GENERÁCIÓ
  Bestseller
  Suunto Race Titanium Charcoal Sport Karóra Suunto Race Titanium Charcoal Sport Karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  208 250 Ft

  Suunto Race Titanium Charcoal SS050932000​

  Értékelés:
  100%
  Raktáron. Az árut ma elküldik
 2. ÚJ GENERÁCIÓ
  Bestseller
  Suunto Race All Black Sport Karóra Suunto Race All Black Sport Karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  166 583 Ft

  Suunto Race All Black SS050929000​

  Értékelés:
  100%
  Raktáron. Az árut ma elküldik
 3. ÚJ GENERÁCIÓ
 4. ÚJ GENERÁCIÓ
  -11%
  Suunto Race Titanium Charcoal Sport Karóra + HR öv Suunto Race Titanium Charcoal Sport Karóra + HR öv
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  260 727 Ft 230 818 Ft

  Suunto Race Titanium Charcoal SS050932000​HR

  Raktáron. Az árut ma elküldik
 5. ÚJ GENERÁCIÓ
  -12%
  Suunto Race All Black Sport Karóra + HR öv Suunto Race All Black Sport Karóra + HR öv
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  215 273 Ft 190 364 Ft

  Suunto Race All Black SS050929000​HR

  Raktáron. Az árut ma elküldik
Legnépszerűbb elöl

A Suunto kollekcióról kollekcióra egyre magasabbra teszi a lécet. Ez most sem volt másképp - a Suunto Race órák minden részletükben kifinomultak, a dizájntól kezdve a nagy teljesítményű akkumulátoron át a fejlett funkciókig. Ennek eredményeképpen könnyedén a piac egyik legjobb sportórájává váltak.

Suunto Race sportórák - nagy teljesítményű akkumulátor és robusztus szerkezet

A Suunto Race sportórákat rendkívül nagy teljesítményű akkumulátoruk jellemzi. Óra üzemmódban akár 26 napig is bírják, a pulzusmérés bekapcsolásával ez az idő kevesebb mint két hétre csökken. Sporttevékenységben GPS navigáció engedélyezésével, az engedélyezett funkcióktól függően az üzemidő 40-120 óra. A modell robusztus felépítésének köszönhetően minden körülmények között használható. A tartósságot a katonai szabványoknak megfelelő tesztek igazolják.

Suunto Race - mi az újdonság?

Mi az újdonság a Suunto Race sorozatban? Kivételesen tiszta AMOLED kijelző, így még erős napfényben is leolvashatók a képernyőn megjelenő adatok. A második újdonság a digitális korona - nélkülözhetetlen a kényelmes menüben való navigáláshoz edzés közben. Ezenkívül lehetővé teszi a térképnézet nagyítását és kicsinyítését, amely egyébként, mint mindig a Suuntónál, a legmagasabb részletességgel rendelkezik.

A Race Collection készülékek lehetővé teszik továbbá az elveszett telefon megtalálását, a napi widgetek megjelenítési sorrendjének kiválasztását az Ön számára legfontosabb funkciók könnyű eléréséhez, valamint a HRV pulzusvariabilitás mérést és a fejlett alvásfigyelést.

A Suunto Race órák fejlett sportfunkciói

A Suunto Race termékcsaládot olyan profi sportolók számára fejlesztették ki, akik a legjobbat követelik meg felszerelésüktől. Ezért találsz közel 100 testreszabható sportmódot, konfigurálható intervallum edzést, regenerációs időmérést és edzésterhelés mérést. A SuuntoPlus™ funkció rengeteg további sportalkalmazást kínál, hogy még magasabb szintre emelje edzéseit.