Az Aerowatch modellek olyan befektetésnek számítanak, amely hosszú évekig tartó használat során megtérül. A márka által használt összes szerkezet Swiss Made tanúsítvánnyal rendelkezik, ami megerősíti a szállított alkatrészek svájci eredetét. A márka órái tehát az órakészítés művészetének legigényesebb rajongói számára készülnek, amelyek technológiai kifinomultsága és anyagi megbízhatósága hosszú éveken át megállja a helyét.

olvass tovább

Aerowatch Karórák

(8)

Legnépszerűbb elöl
 1. LIMITÁLT KIADÁS
  -10%
  Aerowatch Les Grandes Classiques Limited Edition Férfi Karóra Aerowatch Les Grandes Classiques Limited Edition Férfi Karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  373 670 Ft 336 300 Ft

  Aerowatch Les Grandes Classiques Limited Edition 79990-AA06-BAS

  Értékelés:
  100%
  Raktáron. Az árut ma elküldik
 2. -10%
  Aerowatch Les Grandes Classiques Férfi Karóra Aerowatch Les Grandes Classiques Férfi Karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  230 800 Ft 207 720 Ft

  Aerowatch Les Grandes Classiques 42972-AA11-M

  Értékelés:
  100%
  Raktáron. Az árut ma elküldik
 3. -10%
  Aerowatch Renaissance Aviateur Férfi Karóra Aerowatch Renaissance Aviateur Férfi Karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  306 490 Ft 275 840 Ft

  Aerowatch Renaissance Aviateur 39982-RO09

  Raktáron. Az árut ma elküldik
 4. -10%
  Aerowatch Les Grandes Classiques Chrono Férfi Karóra Aerowatch Les Grandes Classiques Chrono Férfi Karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  400 870 Ft 360 780 Ft

  Aerowatch Les Grandes Classiques Chrono 80966-AA04-M

  Értékelés:
  100%
  Raktáron. Az árut ma elküldik
 5. -10%
  Aerowatch Les Grandes Classiques Férfi Karóra Aerowatch Les Grandes Classiques Férfi Karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  348 540 Ft 313 680 Ft

  Aerowatch Les Grandes Classiques 79990-AA03

  Raktáron. Az árut ma elküldik
 6. -10%
  Aerowatch Les Grandes Classiques Quartz Női Karóra Aerowatch Les Grandes Classiques Quartz Női Karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  249 490 Ft 224 540 Ft

  Aerowatch Les Grandes Classiques Quartz 42980-RO03

  Raktáron. Az árut ma elküldik
 7. -10%
  Aerowatch Heritage Slim Automatic Férfi Karóra Aerowatch Heritage Slim Automatic Férfi Karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  736 330 Ft 662 690 Ft

  Aerowatch Heritage Slim Automatic 67975-AA03

  Raktáron. Az árut ma elküldik
 8. -10%
  Aerowatch Streamline Quartz férfi karóra Aerowatch Streamline Quartz férfi karóra
  Ingyenes szállítás a rendelésre
  308 360 Ft 277 520 Ft

  Aerowatch Streamline Quartz 42959 AA05 NO

  Ingyenes szállítás a rendelésre
Legnépszerűbb elöl

Az Aerowatch órák a legigényesebb tulajdonosok számára készültek, akik nemcsak egy rendkívül fejlett és megbízható órát követelnek, hanem egy olyan órát is, amely gyönyörű és minden korábbi modellt felülmúl. Ez egyúttal egy befektetés a kiválóságba, amely a jövőben minden bizonnyal megtérül.

Aerowatch órák - egy hagyományokkal rendelkező márka

Az Aerowatch márkát 1910. január 21-én alapították Jacob Guttman üzletember kezdeményezésére a svájci Chaux-De-Fonds-ban. A vállalat nevével és óráinak kialakításával közvetlen utalást tett az alapítás évében megdöntött repülési rekordokra. A vállalat fejlődése szempontjából jelentős az 1942-es év, amikor a márkát Maxime Crevoisier vette át, és megszilárdította pozícióját a zsebórák piacán azzal, hogy 15 országba kezdett órákat exportálni. 1959-ben, apja halála után a céget George Crevoisier vette át, aki azt a célt tűzte ki maga elé, hogy egyedi tervezésű órákat hozzon létre, amelyek munkája a legjobb mechanikai megoldásokon alapul. Ez az irány helyesnek bizonyult, és rövid időn belül az Aerowatch minden kontinens 30 országába kezdte exportálni termékeit. A világméretű siker ellenére a márka továbbra is családi manufaktúra maradt.

2001-ben, 46 évnyi cégvezetés után George Crevoisier nyugdíjba vonul, és átadja tulajdonát Denis Bolzilinek, aki már 25 éve kötődik az Aerowatch márkához. Az új tulajdonos nem tér el a Crevoisier elveitől, olyan órákat gyárt, amelyek tisztelegnek a svájci óragyártás hagyományai előtt.

Az Aerowatch karóra, az igényes embereknek szánt készülék

Az Aerowatch ma is független családi vállalkozás, amelynek székhelye a svájci Saignelegier bájos hegyi városkájában található. A márka által használt összes szerkezet Swiss Made tanúsítvánnyal rendelkezik, ami megerősíti a szállított alkatrészek svájci eredetét. Az órákat gyöngyházfűzés, genfi csíkok és kék csavarok díszítik, amelyek a legtöbb modellnél egy átlátszó fedélen keresztül figyelhetők meg. A márka minden egyes szignált modellje zafírüveggel rendelkezik, amely a Mohs-féle anyagkeménységi skálán 10-ből 9 pontot ér el, és csak gyémánttal lehet megkarcolni. A borítékok és a számlapok díszítésére kizárólag valódi gyémántokat használnak. Minden órát kézzel szerelnek össze a vállalat központjában, és egy nagyon részletes, háromlépcsős minőségellenőrzési folyamaton mennek keresztül, amely a szerkezet beállításán, az egyes alkatrészek kivitelezésének minőségének ellenőrzésén és alapos tesztelésen alapul, hogy kiküszöböljék a járás eltéréseit, valamint a levegő és a víz hatását az órára.

Az Aerowatch rendkívül precíz óraművei

Az Aerowatch órák működése a legpontosabb svájci óraműveken alapul. Az Aerowatch időmérők modelltől függően tartalmaznak kézi felhúzású szerkezeteket, amelyek az óragyártás klasszikusai előtt tisztelegnek, automata szerkezeteket, amelyek rendkívül kényelmesek, és nem igényelnek további felhúzást vagy elemcserét, valamint elemmel működő kvarcműveket. Minden egyes időmérő a tekintélyes Swiss Made tanúsítvánnyal rendelkezik, amely megerősíti a svájci származást. Az egyes Aerowatch óramodellek járástartalékkal vannak ellátva, ami kézi felhúzású szerkezet esetén a korona meghúzása nélkül, automata szerkezet esetén pedig anélkül teszi lehetővé az óra futását, hogy az órát a csuklón kellene tartani.

Hivatalos Aerowatch kiskereskedő - hivatalos szaküzlet - forgalmazó.

A Zegarownia.pl üzlet az Aerowatch márka hivatalos kereskedője Lengyelországban. Az online és a helyhez kötött üzletben kapható összes óra a hivatalos forgalmazásból származik. Gyors és problémamentes szállítást garantálunk.

Aerowatch óra bolt Varsóban

Az Aerowatch története 1910-ig nyúlik vissza, és a márka a kezdetektől fogva bizonyítja a családi hagyományok és a vásárlók iránti tisztelet fontosságát. A manufaktúrában készült órák példamutatóak az óragyártás művészetében. Látogasson el a Zegarownia üzletbe vagy a weboldalra, és válasszon egy kifejezetten az Ön számára készített órát! Keresse az Aerowatch órákat - Varsóban a legjobb áron!