Üzletünkben a legnépszerűbb órák közé tartoznak a férfi Seiko órák, amelyek egyedi stílusa már férfiak százait vonzotta, és a magas minőség az egyik olyan tulajdonság, amiért ezekért az órákért nyúlnak. Ez azonban nem minden - a Seiko órák kivételes szépségűek és elegánsak, sokan a luxusmodellek csúcsának tartják őket.

olvass tovább

Férfi Seiko Karórák

Nem találtunk a kiválasztásnak megfelelő termékeket.

Az órák a férfiak egyik legnépszerűbb kiegészítői. Nem csoda, hogy sok úriember választja a csúcskategóriás kiegészítőket, a férfi Seiko órákat. A márka luxuskiegészítői igazi csemege az óraművészet minden rajongója számára. Csatlakozzon most ehhez az elit csoporthoz, és válassza a férfi Seiko órákat.

A férfi órákat gyártó Seiko szerény kezdetei

Az 1881 óta létező japán Seiko cég mára a világ egyik legismertebb karóragyártója lett. Kezdetben a vállalat alapítója kénytelen volt felzárkózni az európai cégekhez, de idővel a Seiko óragyártási technológiája olyannyira fejlődött, hogy ma már a japán vállalat számos területen úttörő szerepet tölt be. Ilyen például a Seiko által kifejlesztett Kinetic technológia, amelynek lényege, hogy az akkumulátort az óra csuklóján történő mozgatásával töltik fel. A Seiko órák a változatos dizájnjuk miatt is népszerűek - a sportos, sokoldalú és az egyedi anyagokból készült exkluzív órákig.

A rekordot döntő szerelmesek választása - a Seiko férfi sportóra

Az ebben a kategóriában bemutatott Seiko férfi órák nagyrészt sportórák. A rajtuk található kronográfnak köszönhetően, amely mind a perceket, mind a másodperceket és azok századrészeit számolja, ideális a sportolás közbeni teljesítmény mérésére vagy mérésére Más sportos stílusban tartott Seiko férfi órák a Sportura kollekcióból, amelyek nagy, feltűnő számlapokkal rendelkeznek, további beosztásokkal és kronográfokkal.

Új technológiák a Seiko Kinetic férfi karórákban

Egy másik népszerű kollekció a Seiko Kinetic férfi karórák. Ezekben a modellekben található a Seiko által az alapoktól kezdve létrehozott innovatív Kinetic rendszer. A speciális újratölthető elemeknek köszönhetően az óra akkumulátorai automatikusan töltődnek, miközben az óra jár és mozog. Az akkumulátorok energiát tárolnak, és akár hat hónapra is elegendő energiát biztosítanak.

Seiko Astron luxus férfi órák

Ebben a kategóriában az Astron sorozatú órák is felhívják magukra a figyelmet. Ezek az első olyan órák, amelyek napenergiával működnek, és egyidejűleg GPS-vevővel szinkronizált időjelzéssel rendelkeznek. Ez a korszerű rendszer egy viszonylag kis burkolatba építve példátlanul precíz működést tesz lehetővé, és egy teljes feltöltés után akár 6 hónapig is képes energiát felhalmozni, így az akkumulátorok szükségessége teljesen kizárható. A GPS-vevőnek köszönhetően automatikus időzónaválasztás lehetséges.