A Pierre Ricaud márka továbbra is megmutatja, hogy a divat arculatát hogyan lehet megváltoztatni csak látszólag jelentéktelen kiegészítőkkel. Ezek az órák azok közé a modellek közé tartoznak, amelyek az egész megjelenésnek szokatlan és egyedi jelleget kölcsönöznek.

olvass tovább

Pierre Ricaud Karórák

(744)

Legnépszerűbb elöl
 1. Bestseller
 2. Bestseller
 3. Bestseller
 4. Bestseller
  Pierre Ricaud Fashion Női Karóra Pierre Ricaud Fashion Női Karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  35 934 Ft

  Pierre Ricaud Fashion P22013.1141Q

  Értékelés:
  100%
  Raktáron. Az árut ma elküldik
 5. Bestseller
 6. Bestseller
 7. Bestseller-40%
  Pierre Ricaud Classic Női Karóra Pierre Ricaud Classic Női Karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  22 572 Ft 13 565 Ft

  Pierre Ricaud Classic P4095.5147QZ

  Raktáron. Az árut ma elküldik
 8. Új termék
 9. Új termék
 10. Új termék
 11. Új termék
 12. Új termék
 13. Új termék
 14. Új termék
 15. Új termék
 16. Új termék
 17. Pierre Ricaud Classic Női Karóra Pierre Ricaud Classic Női Karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  32 955 Ft

  Pierre Ricaud Classic P23003.1177Q

  Értékelés:
  100%
  Raktáron. Az árut ma elküldik
 18. Pierre Ricaud Fashion Női Karóra Pierre Ricaud Fashion Női Karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  38 372 Ft

  Pierre Ricaud Fashion P22038.1144Q

  Értékelés:
  100%
  Raktáron. Az árut ma elküldik
Legnépszerűbb elöl

A német-francia Pierre Ricaud manufaktúra a divatos órák definíciója. A márka tervezői és mérnökei szorosan együttműködnek, hogy a legmagasabb minőségű, precíz szerkezeteket beépítsék a divatos és innovatív órákba. A számtalan színvariációban és színválasztékban elérhető számos vizuális változat teszi a Pierre Ricaud-t ideális választássá mindazok számára, akik sokoldalú, mégis karakteres, minden ruhatárhoz illő időmérőt keresnek.

A Pierre Ricaud női karórák stílusa és megbízhatósága

A Pierre Ricaud órák teljes kollekciója között férfi és női modelleket egyaránt találunk. A női modelleket rendkívüli csillogás és különösen kifinomult dizájn jellemzi. A számos kristály beépítésének köszönhetően az órák új sikket nyernek, ami teljesen új csillogást kölcsönöz az egész stílusnak. A Pierre Ricaud Classic órakollekció néhány modellje minimalista konvencióban marad, de még ezek az órák is innovatív megoldásokkal rendelkeznek, például a karperecek kialakításában. A tokok és a karkötők készítéséhez használt rozsdamentes acél számos különböző színben jelenik meg, így minden hölgy biztosan a saját igényeihez és ízléséhez igazíthatja az órát. Az ezekben a darabokban található mechanizmusok kvarcból készülnek, így hosszú ideig precízen működnek, anélkül, hogy a viselőjük beavatkozna. Precizitásukról a japán Citizen márka gondoskodott, elérhetővé téve a rendkívül népszerű Miyota kvarcmechanizmusokat. Ezek garantálják a tökéletes működést és a megbízhatóságot.

Órák széles választéka minden férfi számára - fogadjon Pierre Ricaud-ra

Mindeközben a Pierre Ricaud férfi karórák az elegáns stílus és a sportos jelleg tökéletes kombinációja. Az e gyártótól származó férfi órák általában rozsdamentes acélból vagy titánból készülnek, ami nagyon jól védi a készüléket a sérülésektől. A titán ráadásul rendkívül erős és könnyű, ami még az űrsikló építése során is bebizonyosodott. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően a viselési kényelem jelentősen megnő. A számlapokat védő lencsék modelltől függően ásványi vagy zafírból készültek. Ez utóbbiakra érdemes odafigyelni, mivel rendkívüli karcállóság jellemzi őket, aminek köszönhetően az óra nemcsak pontosan, de rendkívül tisztán is mutatja az időt. Az órát a Citizen kiváló minőségű kvarc óraműve hajtja.

Az egész férfi kollekcióban különböző változatú órákat találunk - a nagyon klasszikus, vékony borítású modellektől kezdve, amelyek tökéletesek azok számára, akik gyakran viselnek ingeket, a sportos kronográfokig, amelyek lenyűgöző borítással és számlapokkal rendelkeznek, és gumipánttal vagy rozsdamentes acélból vagy titánból készült karpánttal vannak felszerelve. Egy ilyen széles választék jelentős választási lehetőséget biztosít.

Pierre Ricaud órák - a vélemények magukért beszélnek.

A Pierre Ricaud órák magas minőségét és egyedi stílusát az ezeket az órákat választó elégedett felhasználók számos véleménye igazolja. A márka legnagyobb előnye mindenekelőtt ezeknek az óráknak a szín- és stílusbeli sokszínűsége, így bármilyen stílushoz illeszkednek. Mások a japán szerkezeteket dicsérik, amelyek a megbízhatóságukról híresek, még nehéz helyzetekben is. Válasszon Ön is egy Pierre Ricaud órát, és győződjön meg az egyedi dizájnról és a magas minőségről.

Pierre Ricaud óraüzlet Varsóban

Válassza a Pierre Ricaud órákat! Az Órabolt segít kiválasztani a legmegfelelőbb modellt. Pierre Ricaud órák átvétele Varsóban professzionális kiszolgálással a Zegarownia.pl oldalon.

Hivatalos Pierre Ricaud viszonteladó - hivatalos kiskereskedő - forgalmazó.

A Zegarownia.pl üzlet a Pierre Ricaud márka hivatalos viszonteladója. Ha többet szeretne megtudni a márka kínálatáról, nézze meg weboldalunkat vagy látogasson el a varsói helyhez kötött üzletünkbe. Ha a Zegarownia-t választja, garantáltan kellemes és problémamentes vásárlási élményt és expressz kiszállítást kap.