A Balticus egy igazi óra manufaktúra. A márka termékei kis tételben és teljes egészében tervezők által készülnek, így elit órákról van szó. A Balticus ezért garancia a kiváló kivitelezésre és a minden részletre való odafigyelésre. Ez a háromszéki székhelyű vállalat folyamatosan fejlődni szeretne, ezért olyan órákat készít, amelyek olyan jól illeszkednek tulajdonosuk személyes igényeihez.

olvass tovább

Balticus Karórák

(1)

Legnépszerűbb elöl
 1. -34%
  Balticus Sky Variety Bi Gold Női Karóra Balticus Sky Variety Bi Gold Női Karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  99 916 Ft 65 833 Ft

  Balticus Sky Variety Bi Gold BLT-VR-SG (S-V-B-G)

  Raktáron. Az árut ma elküldik
Legnépszerűbb elöl

A Balticus órákat, ahogy a név is sugallja, a lengyel tenger ihlette. A háromszéki székhelyű márka olyan kiváló minőségű modellek létrehozását tűzte ki célul, amelyek összetéveszthetetlenül a tengerparti klímához kapcsolódnak.

Balticus órák - mi a márka?

Az elem, ami a Balticus órákat megkülönbözteti más márkáktól, a magas minőségű kivitelezésre való odafigyelés és a szokatlan, meglepő dizájnmegoldásokkal való kombináció. nagyon magas minőséget jelent, gyönyörű, szokatlan formával kombinálva. A vásárlók nagy kedvence a Gwiedny Pył sorozat - a benne szereplő órák férfi és női változatban is kaphatók. Az órák ötvözik a lengyel dizájnérzést a kipróbált és elismert csúcsminőségű mechanizmusokkal.

Balticus órák - a legkelendőbb óramárka

A Balticus Stardust kollekció jellegzetes eleme a fényben csillogó részecskéket tartalmazó kőből készült számlap. A sorozat modelljeinek hátlapja is érdekes - hullócsillagok esőjét ábrázoló grafikával díszített. A Balticus Stardust modellek automata óraművel vannak felszerelve, míg a kronográf változatokban japán eredetű kvarcmozgatómű található.

Balticus - órák lélekkel

A Balticus Black Dust karóracsalád számlapja aventurinból készült - a számlap így egy csillagos éjszakai égboltot idéz. Ezek a Balticus órák a legnépszerűbbek a boltunkban. Népszerűségüket kiváló műszaki paramétereiknek köszönhetik, mint például az automata Miyota szerkezetek, az akár 40 órás járástartalék és a 200 méteres vízállóság.

Hivatalos Balticus órák kiskereskedője - hivatalos üzlet - forgalmazó

Üzletünk a Balticus márka hivatalos partnere, melynek köszönhetően garanciát kap az óra eredetiségére, professzionális VIP kiszolgálásra és a megrendelés nagyon gyors kiszállítására! Jöjjön el Varsóban található helyhez kötött üzletünkbe, és nézze meg a helyszínen az egyedi Balticus óramodelleket, vagy rendeljen online villámgyors szállítással!

Balticus óraüzlet Varsóban

Egyedi, elegáns, tökéletesen elkészített óra - ha ezek a tulajdonságok fontosak az Ön számára, akkor a Balticus termékek az Ön számára készültek. Látogasson el üzletünkbe vagy weboldalunkra, és csatlakozzon a Balticus órák tulajdonosainak elit csoportjához. Varsóban a legjobb áron találja meg ennek a márkának az óráit.