B2B vállalati beszerzés Eorak

Vállalati óravásárlások - B2B

Felkérjük azokat a vállalatokat, amelyek nagyobb mennyiségű órát kívánnak vásárolni (alkalmazottak, ügyfelek, évfordulók számára), és igénybe kívánják venni gravírozási ajánlatunkat..

Gyors feldolgozás, még a nagyobb megrendelések esetében is

Az órák fizikailag raktárunkban állnak rendelkezésre, így nagyobb megrendelések esetén is biztosítjuk az aznapi szállítást. Legyen a címzett egy különleges ügyfél, egy nyugdíjba vonuló alkalmazott vagy a vállalat egy egész részlege, amelyet a jó teljesítményért jutalmaznak - mi készen állunk arra, hogy a helyszínen teljesítsük a megrendelést.

Kézi gravírozás

Van egy gravírozó gépünk a helyszínen. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy minden megrendelt órát egy különleges üzenettel gazdagítsunk közvetlenül a megrendelés leadása után. A vállalati évfordulók, a munkavállalói díjak, a vállalkozóval való nagyszerű együttműködés kiemelése vagy egy alkalmazott búcsúztatása egy ilyen személyre szabott ajándékkal kombinálva megmarad az időben. Az óra a legjobb ajándék az ilyen szimbolikus pillanatok emlékezetben tartására.

Ingyenes futárszolgálat

Minden órát ingyenesen küldünk futárral.

Magas kedvezmények vállalati megrendelések esetén

Nagyobb mennyiségű órák megrendelése esetén forduljon hozzánk bizalommal. Válaszolunk minden kérdésére, és az Ön pontos igényeinek megfelelő árajánlatot adunk.

Kapcsolat a B2B részleggel

E-mail: [email protected]

Telefon: 22 642 89 42

Vegye fel a kapcsolatot: Hétfőtől - péntekig 8:00 - 16:00

A legjobb óramárkák a B2B számára

Eorak B2B márka


Lásd a kapcsolódó témákat:

Kapcsolat »
Bemutatótermünk Varsóban »