Az időtlen design és a legérdekesebb technológiai trendekkel való lépéstartás teszi a Blonie márka termékeit a legjobb minőség bizonyítékává. Ugorjon be üzletünkbe vagy látogasson el a weboldalra, és vásárolja meg egyedi modelljét. A Błonie órákat Varsóban a legjobb áron találja meg!

olvass tovább

Błonie Karórák

(12)

Legnépszerűbb elöl
 1. LIMITÁLT KIADÁS
  Błonie Polan Limitowane Automatic Unisex Karóra Błonie Polan Limitowane Automatic Unisex Karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  185 950 Ft

  Błonie Polan Limitowane Automatic Polan-2

  Értékelés:
  100%
  Raktáron. Az árut ma elküldik
 2. Błonie Zodiak Brzoza Férfi Karóra Błonie Zodiak Brzoza Férfi Karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  74 166 Ft

  Błonie Zodiak Brzoza Zodiak Brzoza (Zodiak-4-b)

  Értékelés:
  100%
  Raktáron. Az árut ma elküldik
 3. Błonie Zodiak Karmel Férfi Karóra Błonie Zodiak Karmel Férfi Karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  83 160 Ft

  Błonie Zodiak Karmel Zodiak Karmel (Zodiak-1-jb)

  Értékelés:
  100%
  Raktáron. Az árut ma elküldik
 4. Błonie Zodiak Atrament Férfi Karóra Błonie Zodiak Atrament Férfi Karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  83 160 Ft

  Błonie Zodiak Atrament Zodiak Atrament (Zodiak 3)

  Értékelés:
  100%
  Raktáron. Az árut ma elküldik
 5. LIMITÁLT KIADÁS
 6. LIMITÁLT KIADÁS
  Bestseller
  Błonie Polan Limitowane Automatic Unisex Karóra Błonie Polan Limitowane Automatic Unisex Karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  185 950 Ft

  Błonie Polan Limitowane Automatic Polan-1

  Értékelés:
  100%
  Raktáron. Az árut ma elküldik
Legnépszerűbb elöl

A Błonie óramárka egyike azon lengyel óragyártó cégeknek, amelyek világszerte sikereket értek el. Azáltal, hogy modelljeit az 50-es és 60-as évek stílusában tervezi, minden egyes óra rendkívüli módon nosztalgiázik egy letűnt stílus iránt, miközben a design elegáns és visszafogott marad.

Błonie egy lengyel óramárka

A Błonie márka eredete az 1950-es évekre nyúlik vissza. 1956-ban az akkori lengyel kormány legmagasabb szintjén döntés született arról, hogy karórák gyártását kezdik meg. A piaci debütálásra viszont 1960-ban került sor, mégpedig a poznańi nemzetközi vásáron. Az első Blonie karórák teljes egészében szovjet alkatrészekből készültek, a gyártás helye pedig egy volt gyufagyár volt Blonieban. Idővel a gyártás odáig fejlődött, hogy saját mechanikai alkatrészeket kezdtek gyártani. A márka működésének évtizede alatt mintegy 1,2 millió órát készített. A legnépszerűbb sorozatok és modellek közül érdemes megemlíteni a "Bałtyk", a "Dukat" vagy a "Lech" modelleket.

Különböző okok miatt a gyártást az 1970-es években leállították. Csak 2014-ben döntöttek úgy a Blonie márka jelenlegi tulajdonosai, hogy feltámasztják az egykori legendát. Ahogy ők maguk magyarázzák, ezt 3 okból tették: az órák iránti szenvedély, a lengyel márkák iránti szeretet és a vágy, hogy saját terméket hozzanak létre. Méltó örökösei egy olyan márkának, amely a kommunizmus idején sok mindenen ment keresztül - ezzel szemben ők nem szovjet alkatrészeket, hanem Svájcból és Japánból származó csúcsminőségű mechanizmusokat használnak. Ma a Błonie fiatal, kreatív tervezőkből áll, akik az eredeti modellek stílusa által inspirálva klasszikusan elegáns, de mégis modern jegyekkel átszőtt órákat készítenek.

Kivételes minőség korlátozott példányszámban - válasszon lengyel Błonie órákat.

Minden Błonie óra háromlépcsős ellenőrzésen esik át, és ezen felül egy lengyel órásmester is alaposan ellenőrzi, aki szabályozza a szerkezet járásának pontosságát. A Błonie modelleket szigorúan meghatározott, limitált szériákban gyártják, amelyek mindegyike fontos események vagy személyek emlékére készült. A BH300 kollekció az angliai csatában harcoló lengyel pilóták előtt tiszteleg. Ezek a modellek többek között egy eredeti Lancaster repülőgép formájú ingával rendelkeznek, amely az üvegfedélen keresztül látható. A limitált kiadású Dukat órák stilisztikailag is emlékeztetnek a Błonie márka első modelljeire, az automata szerkezet belseje pedig a piros-fehér színösszeállítású karbantartásnak köszönhetően egyértelműen utal arra, hogy milyen gyártmányúak ezek a modellek.

Błonie tisztelgés a 300-as század kitüntetettjei előtt - a Błonie BH300 sorozat.

A Błonie márka a Nagy-Britannia felett harcoló lengyel repülőszázadok pilótáira is emlékezett. Míg a legendás 303-as századról több alkalommal is megemlékeztek, a Blonie a 300-as századnak szentelte a figyelmet, amelyet a Blonie BH300 sorozat képvisel. Ahogy az várható volt, a kollekció stilisztikailag a repülőgépek repülési óráinak kinézetére épül. A visszafogott színvilág, amely a bézs és barna színek kombinációja, tökéletesen illeszkedik a korábbi korszak hangulatához, miközben csodálatos megemlékezés a hős repülőkről.

Kinek szól a Błonie óra?

A lengyel Błonie márka órái a kiváló minőségű kivitelezés és a hagyományos design ideális kombinációja, amely szinte bármilyen stílushoz illik, legyen az alkalmi vagy formálisabb. Az idősebb generációhoz tartozó férfiak biztosan értékelni fogják őket, ami egy ilyen órát tökéletes ajándékká tesz egy apának vagy nagyapának. Az azonban biztos, hogy ezek az órák a fiatalabb óratulajdonosok számára is vonzóak lesznek, mindez a márkát jellemző klasszikus, mondhatni minimalista stílusnak köszönhetően.

Hivatalos Blonie kereskedő - Hivatalos üzlet - Forgalmazó

Az üzletünkben található Blonie órák kizárólag hivatalos forgalmazótól származnak. Arra bátorítjuk Önt, hogy vegye igénybe online üzletünk szolgáltatásait, vagy vásároljon helyben, Varsóban.

Błonie óraüzlet Varsóban

A Błonie egy lengyel óramárka, amelynek minőségét nemcsak Lengyelországban, hanem külföldön is nagyra értékelik. Stílusuk a múltból való inspiráción alapul, miközben innovatív dizájn-gondolatokat valósítanak meg. A márka a lengyel dizájngondolat szeretetéből működik, amit a klasszikus dizájn rajongói imádni fognak.