A Timex óraszíjak egyike azoknak a javaslatoknak, akik nem szabványos megoldásokat választanak, és inkább mindent a saját ízlésükre szabnak. A Timex órák szíjának cseréjének lehetősége egyúttal esélyt ad arra is, hogy az időmérő minden alkalomhoz és alkalomhoz igazodjon. A Timex óraszíjaknak köszönhetően átalakíthatja a modelljét, és még szebbé teheti azt.

olvass tovább

Timex Óraszíjak

(16)

Legnépszerűbb elöl
 1. Új termék
 2. Új termék
 3. Timex Timex Rosegold 18 mm Óraszíj Timex Timex Rosegold 18 mm Óraszíj
  Szállítás 24H
  9 153 Ft

  Timex Timex Rosegold 18 mm PW2R26400

  Értékelés:
  100%
  Szállítás 24H
 4. -16%
 5. -16%
 6. -16%
 7. Új termék
 8. Új termék
  Timex Expedition szíj Timex Expedition szíj
  Szállítás3 napon belül
  3 223 Ft

  Timex Expedition P49950

  Szállítás3 napon belül
 9. Új termék
  Timex Standard szíj Timex Standard szíj
  Szállítás3 napon belül
  4 925 Ft

  Timex Standard PW2T21200

  Szállítás3 napon belül
 10. Timex Fairfield Óraszíj Timex Fairfield Óraszíj
  Szállítás5 napon belül
  13 769 Ft

  Timex Fairfield PW2R27300

  Szállítás5 napon belül
 11. -16%
 12. -16%
Legnépszerűbb elöl

Elegáns szíjak Timex órákhoz

A Timex szíjakat választva nem csak tökéletesen elkészített óraalkatrészeket kap, hanem a használat biztonságát is - a Timex bőrszíjak garantálják, hogy az óra véletlen kioldása vagy sérülése kizárt. E termékek tartóssága tökéletesen kiválasztott anyagokon és számos teszten alapul, amelyek segítenek a Timex óragyártóknak meghatározni, hogy mire kell felkészíteniük termékeiket. Ennek köszönhetően a Timex óraszíjak nagyszerű védelmet nyújtanak az órának, ugyanakkor rendkívül kényelmesek is - a tökéletes kidolgozás rendkívüli használati kényelmet biztosít, ami többek között a szíj szélességének szabályozására szolgáló, ügyesen szabályozott lyukakban vagy a kényelmes rögzítésben nyilvánul meg.

Timex szíjak - mindenkinek van valami

A Timex óraszíjak is egyedi stílusúak, hogy mindenki ízlésének megfeleljenek - az egyes modellek különböző változatai és színei sokféle választási lehetőséget kínálnak, összhangban azzal az elképzeléssel, hogy minden egyes viselőjének igényeihez alkalmazkodjanak. Az intenzív színek és a nagymértékben kontrasztos öltések vonzó megjelenést és stílusos kombinációt biztosítanak a Timex órával.

Timex karóra karkötő - alakítsa át óráját

Hogyan alakíthatod át az órádat egy kicsit elegánsabb kiegészítővé? Egyszerűen cserélje ki a szíjat egy Timex óraszíjjal. Számos különböző szélességű karkötőt kínálunk, így könnyű kiválasztani az órához való kiegészítőt. A Timex világszerte elismert márka, így a Timex karóra karkötő remek alternatíva minden óra rajongó számára.