A Timex óraszíjak egyike azoknak a javaslatoknak, akik nem szabványos megoldásokat választanak, és inkább mindent a saját ízlésükre szabnak. A Timex órák szíjának cseréjének lehetősége egyúttal esélyt ad arra is, hogy az időmérő minden alkalomhoz és alkalomhoz igazodjon. A Timex óraszíjaknak köszönhetően átalakíthatja a modelljét, és még szebbé teheti azt.

olvass tovább

Timex Óraszíjak

(15)

Legnépszerűbb elöl
 1. Timex Timex Rosegold 18 mm Óraszíj Timex Timex Rosegold 18 mm Óraszíj
  Szállítás 24H
  9 153 Ft

  Timex Timex Rosegold 18 mm PW2R26400

  Értékelés:
  100%
  Szállítás 24H
 2. -16%
 3. Timex Fairfield óraszíj Timex Fairfield óraszíj
  Szállítás3 napon belül
  10 655 Ft

  Timex Fairfield PW2R26600

  Szállítás3 napon belül
 4. Timex Trend szíj Timex Trend szíj
  Szállítás3 napon belül
  8 736 Ft

  Timex Trend PW2U40700

  Szállítás3 napon belül
 5. -16%
 6. -16%
 7. -16%
 8. -16%
Legnépszerűbb elöl

Elegáns szíjak Timex órákhoz

A Timex szíjakat választva nem csak tökéletesen elkészített óraalkatrészeket kap, hanem a használat biztonságát is - a Timex bőrszíjak garantálják, hogy az óra véletlen kioldása vagy sérülése kizárt. E termékek tartóssága tökéletesen kiválasztott anyagokon és számos teszten alapul, amelyek segítenek a Timex óragyártóknak meghatározni, hogy mire kell felkészíteniük termékeiket. Ennek köszönhetően a Timex óraszíjak nagyszerű védelmet nyújtanak az órának, ugyanakkor rendkívül kényelmesek is - a tökéletes kidolgozás rendkívüli használati kényelmet biztosít, ami többek között a szíj szélességének szabályozására szolgáló, ügyesen szabályozott lyukakban vagy a kényelmes rögzítésben nyilvánul meg.

Timex szíjak - mindenkinek van valami

A Timex óraszíjak is egyedi stílusúak, hogy mindenki ízlésének megfeleljenek - az egyes modellek különböző változatai és színei sokféle választási lehetőséget kínálnak, összhangban azzal az elképzeléssel, hogy minden egyes viselőjének igényeihez alkalmazkodjanak. Az intenzív színek és a nagymértékben kontrasztos öltések vonzó megjelenést és stílusos kombinációt biztosítanak a Timex órával.

Timex karóra karkötő - alakítsa át óráját

Hogyan alakíthatod át az órádat egy kicsit elegánsabb kiegészítővé? Egyszerűen cserélje ki a szíjat egy Timex óraszíjjal. Számos különböző szélességű karkötőt kínálunk, így könnyű kiválasztani az órához való kiegészítőt. A Timex világszerte elismert márka, így a Timex karóra karkötő remek alternatíva minden óra rajongó számára.