Az Alpina márka vezető szerepet tölt be a svájci óragyártók között. A forradalmi megoldások létrehozásában való bátorságának és a kivitelezésre való odafigyelésének köszönhetően a vállalat termékeivel gyorsan mesteri szintet ért el. Ezt még a legigényesebb ügyfelek, például a nagy teljesítményű sportolók, hegyimentők vagy tűzoltók is nagyra értékelik.

olvass tovább

Női Alpina Karórák

(6)

Legnépszerűbb elöl
 1. Alpina Comtesse Női Karóra Alpina Comtesse Női Karóra
  Ingyenes szállítás a rendelésre
  365 833 Ft

  Alpina Comtesse AL-240MPW2C6B

  Ingyenes szállítás a rendelésre
 2. Alpina Comtesse Női Karóra Alpina Comtesse Női Karóra
  Ingyenes szállítás a rendelésre
  407 500 Ft

  Alpina Comtesse AL-240MPW2C3B

  Ingyenes szállítás a rendelésre
 3. Alpina Comtesse Női Karóra Alpina Comtesse Női Karóra
  Ingyenes szállítás5 napon belül
  474 166 Ft

  Alpina Comtesse AL-240MPWD2C3B

  Ingyenes szállítás5 napon belül
Legnépszerűbb elöl

Az Alpina órák gazdag hagyományai

A márka története 1883-ban kezdődött, a genfi Gottlieb Hausernek köszönhetően. Hauser álma az volt, hogy létrehozza az óraépítők egységes szövetségét, amelynek mottója a hegymászókéhoz hasonló, nevezetesen a közös csúcsmászás. A vállalat történetében a fordulópont 1903-ban következett be, amikor az alapító álma megvalósult. Az akkori viszonyokhoz képest ez merész és innovatív volt. Az Alpina a mai napig az egyik legsikeresebb svájci márka, amely a formatervezés legapróbb részleteire is odafigyel.

Alpina női órák - elegancia és stílus

Az Alpina termékek még a svájci órák legigényesebb rajongóit is megörvendeztetik. A női Comtesse sorozat egyesíti a márka vitathatatlan technológiai kézműves tudását, de az elegáns aspektusra is összpontosít, ami a nők számára nagyon fontos elem a megfelelő modell kiválasztásakor. Az ezüst szíj nagyot dob az órán, és a zafírüveg használata megvédi az órát a karcolásoktól. A 100 méteres vízállóság lehetővé teszi az úszást és a búvárkodást kis mélységben.


Az Alpina egy kiváló márka, amely csúcsminőségű órák gyártására specializálódott. A márka termékei tökéletesek azoknak a nőknek, akik klasszikus órát szeretnének nagy tartóssággal. Egy Alpina óra vásárlása kiváló befektetés az elkövetkező évekre.