A Clock Shopban kínált bőrszíjak az aprólékos kézművességről és ugyanakkor rendkívüli kényelemről tanúskodnak. Ezek a tulajdonságok, amelyeket az iparág legjobb gyártói és tervezői biztosítanak, garantálják a használhatóságot és a hasznosságot minden körülmények között. Mindez a piacon szerzett sokéves tapasztalatnak és az ügyfelek igényeihez való igazodásnak, valamint a számos óramárkával való összhangnak köszönhető.

olvass tovább

Óraszíjak - Bőr

(380)

Oldal
Legnépszerűbb elöl
 1. -15%
 2. -15%
 3. -15%
 4. -15%
 5. Morellato Livorno Cucito 18 mm Szíj Morellato Livorno Cucito 18 mm Szíj
  Szállítás 24H
  11 363 Ft

  Morellato Livorno Cucito 18 mm A01U2116372081CR18

  Értékelés:
  100%
  Szállítás 24H
 6. -14%
  Hirsch Duke M Szíj Hirsch Duke M Szíj
  Szállítás 24H
  19 000 Ft 16 272 Ft

  Hirsch Duke M 01028150-2-16

  Szállítás 24H
 7. -10%
 8. Hirsch Osiris L 20 mm Szíj Hirsch Osiris L 20 mm Szíj
  Szállítás 24H
  13 545 Ft

  Hirsch Osiris L 20 mm 03475015-1-20

  Értékelés:
  100%
  Szállítás 24H
Oldal
Legnépszerűbb elöl

A férfi vagy női órákhoz való bőrszíjakat elsősorban a Morellato márka gyártja, amely évek óta uralja és megváltoztatja az óragyártási piacot a bőr óraszíjak új és merész dizájnjaival. A sokéves tapasztalat garantálja a lehető legmagasabb minőséget, és biztosítja, hogy az ügyfelek minden igényét kielégítsük.

Egy másik márka, amelyet érdemes megemlíteni, minden bizonnyal a Fossil, számos karóra sorozat gyártója, és innen származik a szakértelme a pántok gyártásában. Az óraipar és az órák gyártására vonatkozó törvények kivételes ismeretének köszönhetően a Fossil képes különleges bőrszíjakat készíteni a színek széles skáláján, a márka ügyfeleinek növekvő igényeire reagálva.

Bőrszíj vagy karkötő? Gondoskodjon a kényelméről!

A válasz egyszerű - egy öv! Kényelmesebb és könnyebben rögzíthető, mégis ugyanolyan tartós, mint egy karkötő. Mi több, a férfi órák bőrszíjait sokan elegánsabbnak és az elegáns öltözékhez jobban illeszkedőnek tartják. És egy ilyen esetben lehet-e valami fontosabb, mint a stíluselemek megfelelő illesztése? Érdemes még mindig nem feledkezni meg arról, hogy a bőr kiegészítők - cipő, nadrágszíj és óraszíj - színei harmonizáljanak egymással. A Zegarownia shop weboldalán elérhető számos színváltozat segít ebben.

Bőr óraszíjak a Zegarownia üzletben - bízzon a szakértőkben.

Csak olyan bevált, engedélyezett gyártók szíjait választjuk, amelyek már elnyerték az órapiacon az elismerést. Ennek köszönhetően biztosak vagyunk abban, hogy az általunk kínált termékek megbízhatóak és tartósak lesznek. Ezeken kívül ajánljuk az óragyártók javaslatait is, azaz olyan márkákét, amelyek a legtöbbet tudnak mondani a bőrszíjakról, mint például a Diesel, a Michael Kors vagy a Fossil.