Amikor a 19. században órát építettek, lehetséges-e olyan modellt készíteni, amelynek kialakítása ma már nem öregszik? A Certina márka bizonyítja, hogy lehetséges! A Certina férfi karórák megbízhatósága, tartóssága és időtállósága teszi őket a legmagasabb minőségű prémium órákat értékelők választotta eszközökké.

olvass tovább

Férfi Certina Karórák

(288)

Oldal
Legnépszerűbb elöl
 1. Bestseller
 2. Bestseller
 3. Bestseller
  Certina Urban DS-1 Férfi Karóra Certina Urban DS-1 Férfi Karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  319 900 Ft

  Certina Urban DS-1 C029.807.16.031.01 (C0298071603101)

  Értékelés:
  100%
  Raktáron. Az árut ma elküldik
 4. Bestseller
 5. Vízálló 1000m-ig
  Új termék
 6. Új termék
 7. Új termék
 8. Új termék
 9. Új termék
 10. LIMITÁLT KIADÁS
 11. Arany karóra - 18K arany (Au 750)
Oldal
Legnépszerűbb elöl

A Certina egy olyan márka, amelyet a vásárlók a világ minden táján több mint 130 éve nagyra értékelnek. A márka óráiban olyan csúcskategóriás anyagokat használnak, mint a rozsdamentes acél, kerámia, zafírüveg, alumínium, gyöngyház és gyémánt. Szeretné minél tovább élvezni az óráját? Tekintse meg a Certina férfi karórák kínálatát, és élvezze a prémium kategóriás készüléket hosszú éveken át.

Certina férfi karórák, a minőség az első

Az 1888-as év: Adolf és Alfred Kurth testvérek elhatározzák, hogy saját céget alapítanak, amely a csúcskategóriás órák gyártására összpontosít. Az északnyugat-svájci Grenchenben található családi házukban egy apró, ötfős manufaktúrát hoztak létre. Ez az állapot nem tartott sokáig - alig néhány év elteltével a testvéreknek új alkalmazottakkal kellett bővíteniük a manufaktúrát, mindezt a Kurth testvérek keze alól kikerülő órák iránti nagy érdeklődésnek köszönhetően. A Certina csak az 1930-as években nyerte el végleges nevét. A szó a latinból ered, jelentése 'megbízható, biztonságos'. A név a manufaktúra legfontosabb célkitűzéseit tükrözi. Ezt igazolják a vásárlók világszerte, akik a Certina férfiórákat a legmegbízhatóbb készülékek között tartják számon.

A Certina férfi karórák technológiai újításai

A Certina nem pihen a babérjain - folyamatosan újszerű és innovatív óramegoldásokat hoz létre. A saját fejlesztésű funkciók elnyerték az óraművészet legigényesebb szerelmeseinek tetszését. A Nivachron rugó használata védetté teszi a Certina férfiórát a túlhajtás ellen, míg a Powermatic 80 szerkezet akár 80 órára megnövelt járástartalékot garantál. Ezenkívül a Certina minden kvarcműve COSC tanúsítvánnyal rendelkező kronométer. A Precidrive kaliber viszont a kvarccal ellátott Certina modellek kronometriai pontosságát biztosítja. Végül a márka egyik legismertebb kényelmi szolgáltatása, a DS (DoubleSecurity) rendszer, amely az óra mechanizmusának kettős védelmét eredményezi. Ennek köszönhetően a Certina férfi karórák rendkívül robusztus és ellenálló modellek, miközben megőrzik a híres svájci pontosságot.

Certina férfi karóra - a leghíresebb kollekciók áttekintése

A márka történelme előtti tisztelgés a Certina órák megalkotásakor a legfontosabb elemek közé tartozik. A klasszikus stílust alkalmazó leghíresebb sorozatok közé tartozik a Certina Heritage. A retro órák klasszikus, visszafogott színekben tervezett számlapokkal rendelkeznek, amelyeket magas színvonalú karkötőkkel vagy szíjakkal kombinálnak. A sorozat modelljeinek időtállósága azt jelenti, hogy még hosszú évekig élvezhetjük őket. Szereti a városi életet? Szívesen tölti szabadidejét baráti találkozókkal, randevúkkal, koncertekre vagy éttermekbe járással? A Certina Urban a tökéletes választás az Ön számára! Nagyvárosi sikk és a legfinomabb anyagok jellemzik ezt a sorozatot. Végre az a sorozat, amely miatt a Certinát a világ minden táján megszerették a vásárlók. A Certina Aqua egy legendás búváróra, amelyet búvárkodásra és a víz alatti mélységekbe való merülésre építettek. A DS Action és DS Action Diver funkcióknak köszönhetően a csuklón lévő órával akár 300 méter felett is víz alá merülhetünk!

Certina férfi karóra üzlet Varsóban

Tekintse meg üzletünkben az órák széles választékát! A Certina csak egy a sok márka közül, amelyeket itt megtalálhat. Rendeljen online üzletünkben vagy látogasson el varsói bemutatótermünkbe - a Certina férfi karórák már várják Önt!